TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπερα, ξερετε αν επιτρεπεται; Με ριγμενα καθισματα χοραει και κλεινει κανονικα το πορτ μπαγκαζ, μιλαμε για αποσταση 150 χιλιομετρων. Το μηχανακι το αγοραζω εγω και θα προτιμουσα να μην το οδηγησω, και αφου θα φτασω μεχρι εκει για να πληρωσω τον ανθρωπο και να παρω την εξουσιοδοτηση στα χερια μου, θα ηθελα να το φερω κιολας και να μην πληρωσω μεταφορικη. Ειναι νομιμο; Αμα χρειαστει το λυνω κιολας πριν το βαλω μεσα αλλα νομιζω δεν εχει νοημα. Σας ευχαριστω!
fredd0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 τετοια φορτια τα βαζεις σε τρειλερ. Φαντασου , δε σου λεω για χοντρα πραγματα, ενα μικροτρακαρισμα να εχεις με 60χλμ τι αδρανεια θα εχει το μηχανακι πανω στα "πεσμενα" καθισματα και σε ποιανου το κεφαλι/σωμα θα εκτονωθει ... νοικιασε ενα τρειλερ 3
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Καλησπερα, ξερετε αν επιτρεπεται; Με ριγμενα καθισματα χοραει και κλεινει κανονικα το πορτ μπαγκαζ, μιλαμε για αποσταση 150 χιλιομετρων. Το μηχανακι το αγοραζω εγω και θα προτιμουσα να μην το οδηγησω, και αφου θα φτασω μεχρι εκει για να πληρωσω τον ανθρωπο και να παρω την εξουσιοδοτηση στα χερια μου, θα ηθελα να το φερω κιολας και να μην πληρωσω μεταφορικη. Ειναι νομιμο; Αμα χρειαστει το λυνω κιολας πριν το βαλω μεσα αλλα νομιζω δεν εχει νοημα. Σας ευχαριστω! Να το μεταφέρεις μέσα σε ΙΧ σίγουρα ΔΕΝ είναι νόμιμο, το ξέρω από αγωνιζόμενους που συνεχώς τρώνε κλήσεις. Αν το μεταφέρεις σε κομμάτια δεν υπάρχει θέμα. Όσο για το αν είναι ασφαλές, έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου να το φορτώσεις είσαι σίγουρος ότι σε κάποιο φρενάρισμα ή ακόμα και σε μια ψιλοσύγκρουση θα μείνει στη θέση σου και δεν θα σε τραυματίσει? Όταν ρίχνεις τα καθίσματα υπάρχουν κάποια σημεία ώστε οι τροχοί να "φωλιάσουν" κάπως? Διαθέτει το αυτοκίνητο δέστρες αρκετά γερές? Διαθέτεις ιμάντες με καστάνιες αρκετά γερούς? Χωράει να μπει όρθιο ώστε να μείνουν στη θέση τους βενζίνες λάδια και υγρά? Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, τότε όντως είναι ασφαλές. 34 λεπτά πριν, fredd0 είπε νοικιασε ενα τρειλερ Δεν παίζει σαν ενδεχόμενο αυτό, τα τρέιλερ δεν νοικιάζονται, και αυτό επειδή οι "άδειες" των τρέιλερ βγαίνουν για συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αριθμό κυκλοφορίας). 2
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Εχω ιμαντες για δεσιμο, λεγαμε να μη το λυσουμε αλλα στην αναγκη θα βγουν ροδες και τεποζιτο.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Εχω ιμαντες για δεσιμο, λεγαμε να μη το λυσουμε αλλα στην αναγκη θα βγουν ροδες και τεποζιτο. Οι ιμάντες από μόνοι τους δεν λένε κάτι, πρέπει να ισχύουν και οι άλλες προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω. Υπόψιν, το να βγάλεις ρόδες και τεπόζιτο δεν το κάνει λιγότερο παράνομο, συνεχίζει να είναι μηχανάκι/μοτοσυκλέτα/whateva.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Οκ με καλυψατε ευχαριστω. Αρα η το κανω πολυ προσεκτικα η βρισκω αλλο τροπο, η το οδηγαω στην τελικη..
dollyyy19 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) μια χαρα νομιμο ειναι ,αν μπορεις να το ασφαλισεις καλα στον χωρο.αδειασε την βενζινα,δεν χρειαζεται να βγαλεις ντεποζιτο.οι αγωνιζομενοι τρωνε κλησεις για αλλον λογο.δεν στα λενε ολα.αν το οχημα ειναι αγροτικο,απαγορευεται να κουβαλαει κατι αλλο.αν ειναι ιχ,κουβαλαει οτι θελει,εκτος απο επικινδυνα υγρα.....βεβαια ,αν πεσεις σε περιεργο,παιζει να σε γραψει αν κουβαλας και σπρεει βαφης...... ειμαι περιεργος ομως ,τι ιχ ειναι αυτο που χωρει μοτο στο γκαμπαζ.... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από dollyyy19 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε μια χαρα νομιμο ειναι ,αν μπορεις να το ασφαλισεις καλα στον χωρο.αδειασε την βενζινα,δεν χρειαζεται να βγαλεις ντεποζιτο.οι αγωνιζομενοι τρωνε κλησεις για αλλον λογο.δεν στα λενε ολα.αν το οχημα ειναι αγροτικο,απαγορευεται να κουβαλαει κατι αλλο.αν ειναι ιχ,κουβαλαει οτι θελει,εκτος απο επικινδυνα υγρα.....βεβαια ,αν πεσεις σε περιεργο,παιζει να σε γραψει αν κουβαλας και σπρεει βαφης...... Εγώ προσωπικά πάντως ξέρω κάποιες περιπτώσεις που αγωνιζόμενοι έφαγαν κλήσεις επειδή κουβαλούσαν μοτό μέσα σε suv με άδεια ΙΧ.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Για ποιο λόγο να απαγορεύεται να μεταφέρεις μηχανάκι ενώ επιτρέπεται κάτι άλλο, πχ ένα κιβώτιο? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Εγώ προσωπικά πάντως ξέρω κάποιες περιπτώσεις που αγωνιζόμενοι έφαγαν κλήσεις επειδή κουβαλούσαν μοτό μέσα σε suv με άδεια ΙΧ. Τι παράβαση έγραφε η κλήση;
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι παράβαση έγραφε η κλήση; Κλήσεις, όχι κλήση, και δεν είχα δώσει βάση στο ποιο ακριβώς άρθρο του κοκ ανήκαν οι παραβάσεις γιατί δεν με ένοιαζε να μάθω.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω με ενα κια καραβαν θα παω, μαλλον. Η οτιδηποτε αλλο εχει καθισματα που πεφτουν νομιζω χοραει σχεδον σε οτιδηποτε 5 θυρο η 3 θυρο. Προσωπικα εχω toyota celica και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χοραει αλλα για να μη το ρισκαρω ουτε 1% θα παω με το καραβαν ενος φιλου. 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε μια χαρα νομιμο ειναι ,αν μπορεις να το ασφαλισεις καλα στον χωρο.αδειασε την βενζινα,δεν χρειαζεται να βγαλεις ντεποζιτο.οι αγωνιζομενοι τρωνε κλησεις για αλλον λογο.δεν στα λενε ολα.αν το οχημα ειναι αγροτικο,απαγορευεται να κουβαλαει κατι αλλο.αν ειναι ιχ,κουβαλαει οτι θελει,εκτος απο επικινδυνα υγρα.....βεβαια ,αν πεσεις σε περιεργο,παιζει να σε γραψει αν κουβαλας και σπρεει βαφης...... ειμαι περιεργος ομως ,τι ιχ ειναι αυτο που χωρει μοτο στο γκαμπαζ.... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από TRILOBYTER
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Εγω με ενα κια καραβαν θα παω, μαλλον. Η οτιδηποτε αλλο εχει καθισματα που πεφτουν νομιζω χοραει σχεδον σε οτιδηποτε 5 θυρο η 3 θυρο. Προσωπικα εχω toyota celica και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χοραει αλλα για να μη το ρισκαρω ουτε 1% θα παω με το καραβαν ενος φιλου. Καλή τύχη τότε. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Καλή τύχη τότε. Ευχαριστω. Αμα ειναι ειρωνικο το σχολιο να ενημερωσω οτι το κια αυτο εχει μεταφερει Ktm 640 LC4 (με βγαλμενη μπροστα ροδα και τιμονι) αρα το σκουτερ θα μπει και ετσι. Αν δεν ηταν ειρωνικο αγνοησε το. Οπως και να εχει παιζει να το οδηγησω γιατι με αυτα που λετε με βαλατε σε σκεψεις.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε Ευχαριστω. Αμα ειναι ειρωνικο το σχολιο να ενημερωσω οτι το κια αυτο εχει μεταφερει Ktm 640 LC4 (με βγαλμενη μπροστα ροδα και τιμονι) αρα το σκουτερ θα μπει και ετσι. Αν δεν ηταν ειρωνικο αγνοησε το. Οπως και να εχει παιζει να το οδηγησω γιατι με αυτα που λετε με βαλατε σε σκεψεις. Καθόλου ειρωνικό δεν ήταν, καλή τύχη όσον αφορά την τροχαία εννοούσα. Όσον αφορά τη φόρτωση δεν είναι θέμα τύχης, όσο καλύτερα το ασφαλίζεις τόσο πιο ασφαλής θα ταξιδέψεις, αν και φαντάζομαι πως το γνωρίζεις ήδη αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα