Lanike71 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Στα ξενοδοχεία από όσο ξέρω πάντα σαν υπάλληλος είσαι και παίρνεις αποζημίωση υπαλλήλου Δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή, βοηθητικό προσωπικό στην κουζίνα (αν έχει κουζίνα), και εργαζόμενοι στην καθαριότητα, είναι μισθωτοί; Ωραία. Πρέπει να είναι δυνατό σωματείο το ξενοδοχοϋπαλλήλων.
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή, βοηθητικό προσωπικό στην κουζίνα (αν έχει κουζίνα), και εργαζόμενοι στην καθαριότητα, είναι μισθωτοί; Ωραία. Πρέπει να είναι δυνατό σωματείο το ξενοδοχοϋπαλλήλων. δεν έχω δουλέψει ποτέ τέτοιους (αν και το ψήνω να παίξω τουρισμό κάποια στιγμή), αλλά έτσι θυμάμαι ότι μου είχε πει συνάδελφος ότι ακόμα και αν γράφει εργάτης στην πρόσληψη αμείβονται με μισθό και όχι ημερομίσθιο, άρα πάει όλη η ιστορία έτσι και τις συμβάσεις τους αν δεις αναφέρουν μεικτό μισθό, όχι ημερομίσθια όπως γίνεται σε άλλα επισιτιστικά για παράδειγμα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα