Bermudakias33 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πoια η γνώμη σας για το DuckDuckGo Privacy Essentials; Το χρησιμοποιείτε; Κάνει δουλειά; Μήπως καθυστερεί καθόλου το σερφάρισμα; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
logvphys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Γενικως η duck εχει κατηγορηθει οτι πουλαει τα privacy............ οποτε την πηρες την απαντηση σου. 1
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, logvphys είπε Γενικως η duck εχει κατηγορηθει οτι πουλαει τα privacy............ οποτε την πηρες την απαντηση σου. Που ειδες να γραφεται αυτο? 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Το έχω χρησιμοποιήσει. Δεν είναι κακό, απλά υπάρχουν άλλα πρόσθετα που κάνουν αυτά που προσφέρει, καλύτερα και με λιγότερους πόρους. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στο Privacy Badger και στο Ublock Origin. Σου προτείνω το Ublock Origin, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alphay είπε Σου προτείνω το Ublock Origin, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αυτό έχω. Νόμιζα ότι το uΒlock Origin, κόβει μόνο τις διαφημίσεις και ότι δεν κόβει Google analytics και τέτοια. Για αυτό είπα μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο. Τώρα τσέκαρα και βλέπω ότι τα κόβει. Σε ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
logvphys Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στις 4/6/2020 στις 2:25 ΜΜ, jim_p είπε Που ειδες να γραφεται αυτο? Δεν εχω προχειρη πηγη. Googlare το.
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Αυτη εινια η επισημη τοποθετηση του ddg στο θεμα του privacy. Επειδη δεν γινεται να χασω το χρονο μου με ανουσιες αναζητησεις, αν βρεις εσυ κατι που να διαψευδει τα οσα λεγονται εκει, τοτε ποσταρε το https://duckduckgo.com/privacy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα