dimzar1973 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα Έχω την ηχόμπαρα Samsung Q60R και μια τηλεόραση Samsung UE F6500. Έχω συνδέσει την μπάρα με hdmi ARC και η τηλεόραση μου δίνει μόνο ήχο PCM. Στο Netflix μου δίνει και την δυνατότητα Dolby Digital αλλα όταν την βάλω εκεί μου κάνει κοψίματα στον ήχο ενώ στο PCM όχι. Ξέρει κανείς γιατί? Ακόμα στα σχόλια της μπάρας στο σκρουτζ κάποιος γράφει "Εκεί που άστραψε είναι όταν συνδέθηκε πάνω του ένα Raspberry με LibreElec. Έκανα passthrough τον ήχο, οπότε την αποκωδικοποίηση DTS 5.1 την ανέλαβε η ηχόμπαρα με καταπληκτικά αποτελέσματα!" Τι συμαίνει αυτό? Το googlara αλλά δεν βρήκα άκρη. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από dimzar1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αν το περιεχόμενο έχει DTS 5.1 λογικά θα σου δώσει την επιλογή. Έχεις το τελευταίο firmware περασμένο; Επίσης για να βγάλεις passthrough χρειάζεσαι toslink ή optical σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimzar1973 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε Αν το περιεχόμενο έχει DTS 5.1 λογικά θα σου δώσει την επιλογή. Έχεις το τελευταίο firmware περασμένο; Επίσης για να βγάλεις passthrough χρειάζεσαι toslink ή optical σύνδεση. Δηλαδή εκτός από το hdmi arc πρέπει να βάλω και καλώδιο οπτικής ίνας μεταξύ TV και ηχόμπαρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Οπτική ίνα αντί hdmi. Την αποκωδικοποίηση του σήματος θα αναλάβει η ηχόμπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα