Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: Τα iphone με αγγλικό μενού δεν έχει κωδικοποίηση για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πουθενά; Δηλαδή SMS, σάιτ ειδησεογραφικά στα ελληνικά, ακόμα και στάτους πχ στο facebook, δε θα αναγνωρίζοντα σαν ελληνικά και θα φαίνονται σαν σύμβολα; Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ilias Tsafaras είπε

Ερώτηση: Τα iphone με αγγλικό μενού δεν έχει κωδικοποίηση για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πουθενά; Δηλαδή SMS, σάιτ ειδησεογραφικά στα ελληνικά, ακόμα και στάτους πχ στο facebook, δε θα αναγνωρίζοντα σαν ελληνικά και θα φαίνονται σαν σύμβολα; Ευχαριστώ

Πονταρω χρηματα στο οτι αποκλειεται να συμβαινει αυτο. Το μονο που θα ειχε ισως "λογικη" θα ηταν στα SMS, τα υπολοιπα γιατι να μην αναγνωριζονται δηλαδη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ilias Tsafaras είπε

Αλλαξε την γλωσσα και θα σου βγουν ολα στα ελληνικα.

Settings->Language & Region->iPhone Language->Ελληνικα

Και επιπλεον:

Prefered Languages->add language->Ελληνικα

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormrain είπε

Πονταρω χρηματα στο οτι αποκλειεται να συμβαινει αυτο. Το μονο που θα ειχε ισως "λογικη" θα ηταν στα SMS, τα υπολοιπα γιατι να μην αναγνωριζονται δηλαδη?

Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά μου το είπε ο πωλητής από το κατάστημα. Σκρουτζομάγαζο με τρομερές αξιολογήσεις. Απλά ψάχνω για άμεση παραλαβή από κατάστημα και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και μειώνονται οι επιλογές πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ilias Tsafaras είπε

Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά μου το είπε ο πωλητής από το κατάστημα. Σκρουτζομάγαζο με τρομερές αξιολογήσεις. Απλά ψάχνω για άμεση παραλαβή από κατάστημα και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και μειώνονται οι επιλογές πολύ.

Και αυτός ειναι ο λόγος που σου ειπαν το παράπανω. Βάλε αν θελείς καποιο φίλο να κάνει τηλ αυριο μεθαύριο να ρωτησει πχ διαθεσιμότητα και πληροφορίες για τη συσκευή χωρίς αναφορά για τιμολογίο κτλ για να δεις τι θα του πούνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...