Ilias Tsafaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ερώτηση: Τα iphone με αγγλικό μενού δεν έχει κωδικοποίηση για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πουθενά; Δηλαδή SMS, σάιτ ειδησεογραφικά στα ελληνικά, ακόμα και στάτους πχ στο facebook, δε θα αναγνωρίζοντα σαν ελληνικά και θα φαίνονται σαν σύμβολα; Ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, Ilias Tsafaras είπε Ερώτηση: Τα iphone με αγγλικό μενού δεν έχει κωδικοποίηση για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πουθενά; Δηλαδή SMS, σάιτ ειδησεογραφικά στα ελληνικά, ακόμα και στάτους πχ στο facebook, δε θα αναγνωρίζοντα σαν ελληνικά και θα φαίνονται σαν σύμβολα; Ευχαριστώ Πονταρω χρηματα στο οτι αποκλειεται να συμβαινει αυτο. Το μονο που θα ειχε ισως "λογικη" θα ηταν στα SMS, τα υπολοιπα γιατι να μην αναγνωριζονται δηλαδη?
SeNNinhA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ilias Tsafaras είπε Ερώτηση: Τα iphone με αγγλικό μενού δεν έχει κωδικοποίηση για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πουθενά; Δηλαδή SMS, σάιτ ειδησεογραφικά στα ελληνικά, ακόμα και στάτους πχ στο facebook, δε θα αναγνωρίζοντα σαν ελληνικά και θα φαίνονται σαν σύμβολα; Ευχαριστώ Αλλαξε την γλωσσα και θα σου βγουν ολα στα ελληνικα. Settings->Language & Region->iPhone Language->Ελληνικα Και επιπλεον: Prefered Languages->add language->Ελληνικα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από SeNNinhA
Ilias Tsafaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, stormrain είπε Πονταρω χρηματα στο οτι αποκλειεται να συμβαινει αυτο. Το μονο που θα ειχε ισως "λογικη" θα ηταν στα SMS, τα υπολοιπα γιατι να μην αναγνωριζονται δηλαδη? Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά μου το είπε ο πωλητής από το κατάστημα. Σκρουτζομάγαζο με τρομερές αξιολογήσεις. Απλά ψάχνω για άμεση παραλαβή από κατάστημα και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και μειώνονται οι επιλογές πολύ.
zaccki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Ilias Tsafaras είπε Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά μου το είπε ο πωλητής από το κατάστημα. Σκρουτζομάγαζο με τρομερές αξιολογήσεις. Απλά ψάχνω για άμεση παραλαβή από κατάστημα και αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και μειώνονται οι επιλογές πολύ. Και αυτός ειναι ο λόγος που σου ειπαν το παράπανω. Βάλε αν θελείς καποιο φίλο να κάνει τηλ αυριο μεθαύριο να ρωτησει πχ διαθεσιμότητα και πληροφορίες για τη συσκευή χωρίς αναφορά για τιμολογίο κτλ για να δεις τι θα του πούνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα