unknwnmod Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδια! Εχω κατεβασει το visual studio για να κανω καποιες ασκησεις με C++ και οταν προσπαθω να τρεξω κατι απλο οπως το hello world μου εμφανιζει το επισυναπτομενο κειμενο μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Κατεβασα το MinGW πιστευοντας πως θα λειτουργησει αλλα ματαια.. Ευχαριστω εκ των προτερων
FarCry Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/6/2020 στις 6:20 ΜΜ, unknwnmod είπε Καλησπερα παιδια! Εχω κατεβασει το visual studio για να κανω καποιες ασκησεις με C++ και οταν προσπαθω να τρεξω κατι απλο οπως το hello world μου εμφανιζει το επισυναπτομενο κειμενο μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Κατεβασα το MinGW πιστευοντας πως θα λειτουργησει αλλα ματαια.. Ευχαριστω εκ των προτερων Αναφορά σε κείμενο VsCode does not automatically build your project in the way that Visual Studio does. It is designed as a light-weight editor with some debugging features. It isn't a full IDE. Αυτο ειναι το visual studio code οχι το visual studio και δεν κανει compile. Πρεπει να το κανεις εσυ ξεχωριστα. Οποτε δεν θα ελεγα πως λεει. Ειτε βρισκεις και βαζεις το visual studio ή παιζεις μπαλα με αλλο IDE οπως netbeans. https://thegeekpage.com/13-best-ide-for-c-on-windows/ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από FarCry
unknwnmod Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 15/6/2020 στις 5:17 ΜΜ, FarCry είπε Αυτο ειναι το visual studio code οχι το visual studio και δεν κανει compile. Πρεπει να το κανεις εσυ ξεχωριστα. Οποτε δεν θα ελεγα πως λεει. Ειτε βρισκεις και βαζεις το visual studio ή παιζεις μπαλα με αλλο IDE οπως netbeans. https://thegeekpage.com/13-best-ide-for-c-on-windows/ Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου!<3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα