spectaculator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, dali13gr είπε Χαλάρωσε, έχω κουραστεί να κάνω αυτή την κουβέντα 20 χρόνια. Έχω άποψη για όλα τα λειτουργικά και θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει περισσότερο. Η παράθεση έγινε για να καταλάβεις ότι άλλα τόσα και περισσότερα προβλήματα υπάρχουν στο Linux. Προφανώς είσαι hardcore fan οπότε δεν παρεξηγώ, αλλά μην τρελαθούμε ότι το Linux είναι user friendly για αρχάριους ή ακόμα και για advanced χρήστες. Πιο user friendly και απροβλημάτιστο ειναι το Chrome OS. Σοβαρολογείς; Τι δεν είναι user friendly; Οι περισσότερες διανομές δουλεύουν στα περισσότερα συστήματα με τη πρώτη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα σαν αρχάριος. Αν δεις σε πολλά νήματα δω μέσα δεν είναι καθόλου λίγες οι περιπτώσεις που σε κάτι ψοφια μηχανήματα ενός παππού ή μιας θειας έβαλαν μια διανομή που έκατσε μια χαρά. Δεν είμαι φαν κανενός, αλλά μην πίνετε και κρασί στο όνομα της Ms γιατί θα πνιγούμε. Εσύ μιλούσες για κοινονικότητα και κοινότητα γύρω από το οικοσύστημα της MS αλλά ξέρεις πως τον μοναδικό λόγο τον έχει η MS και όχι εσύ ούτε η "κοινότητα". Φυσικά, αν είσαι διαθέσιμος να τα θυσιάσεις όλα αφήνοντας το κουμάντο της δουλειάς σου αποκλειστικά σε τέτοια χέρια, τότε τι να σου πω... Ποτέ μην βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι και μάλιστα ξένο! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από spectaculator 1
dali13gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, spectaculator είπε Σοβαρολογείς; Τι δεν είναι user friendly; Οι περισσότερες διανομές δουλεύουν στα περισσότερα συστήματα με τη πρώτη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα σαν αρχάριος. Αν δεις σε πολλά νήματα δω μέσα δεν είναι καθόλου λίγες οι περιπτώσεις που σε κάτι ψοφια μηχανήματα ενός παππού ή μιας θειας έβαλαν μια διανομή που έκατσε μια χαρά. Δεν είμαι φαν κανενός, αλλά μην πίνετε και κρασί στο όνομα της Ms γιατί θα πνιγούμε. Εσύ μιλούσες για κοινονικότητα και κοινότητα γύρω από το οικοσύστημα της MS αλλά ξέρεις πως τον μοναδικό λόγο τον έχει η MS και όχι εσύ ούτε η "κοινότητα". Φυσικά, αν είσαι διαθέσιμος να τα θυσιάσεις όλα αφήνοντας το κουμάντο της δουλειάς σου αποκλειστικά σε τέτοια χέρια, τότε τι να σου πω... Ποτέ μην βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι και μάλιστα ξένο! Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα γιατί αποδεδειγμένα δεν βγάζει πουθενά. Θα μόνο ότι είσαι ο πρώτος από το 2004 που μου λέει ότι είμαι fan των Windows 😎
ConstantineP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgepppo είπε Βρισκεις ομως τροπο να κανεις αυτο που θες,μπορεις να σκαλισεις ,οι περισσοτεροι δεν μπορουν αντε τωρα να πεις σε δημοσιο υπαλληλο να σου ανοιξει το aur στο manjaro να πατησει sudo get apk κλπ κλπ Εγω εφαγα 2-3 μερες και σκαλισα μερικες distro για το pc για ταινιες και κατεληξα σε lubuntu βρισκοντας τα παντα απο οτι χρειαζομουν και χωρις να λαγκαρει το νετφλιξ οπως στα 7αρια με το αδυναμο συστημα. Ε καλά τώρα και εσύ, πας στο άλλο άκρο...δεν θα δώσεις στον άσχετο να παίξει μπάλα με τερματικό και εννοείτε όχι με arch-base διανομες, είναι σαν να μου λες να βαλεις έναν καθημερινό χρήστη windows να κανει πράγματα στο cmd. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από ConstantineP 1
rearshooter Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 εγώ πάλι προτιμώ το λίνουξ να μείνει εδώ που είναι για τους pebkac....και γενικώς....δεν είναι όλα για όλους....οι άλλοι βρείτε και δοκιμάστε τα καινούργια μπλε εμβόλια με τα bug τους....αυτά...
ConstantineP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, rearshooter είπε εγώ πάλι προτιμώ το λίνουξ να μείνει εδώ που είναι για τους pebkac....και γενικώς....δεν είναι όλα για όλους....οι άλλοι βρείτε και δοκιμάστε τα καινούργια μπλε εμβόλια με τα bug τους....αυτά... Διαφωνω....το λινουξ θα παει εκει που θα το πανε οι χρηστες του, η κοινοτητα, οι εταιρειες (red hat, cannoniacl klt) κανεις δεν το ελεγχει ουσιαστικά, εκτος αυτοι που φτιαχνουν τον kernel...αυτος ειναι η πρωτη υλη, τι παιρνει οποιος θελει και φτιαχνει πραγματα με αυτη
rearshooter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, ConstantineP είπε Διαφωνω....το λινουξ θα παει εκει που θα το πανε οι χρηστες του, η κοινοτητα, οι εταιρειες (red hat, cannoniacl klt) κανεις δεν το ελεγχει ουσιαστικά, εκτος αυτοι που φτιαχνουν τον kernel...αυτος ειναι η πρωτη υλη, τι παιρνει οποιος θελει και φτιαχνει πραγματα με αυτη Σε αυτό συμφωνώ...αυτή είναι η πραγματικότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα