daskalos Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 _DiMoN_ oposdipote i skystar einai poly kali kartoyla.omos gia kapoion poy uelei doriforiki lipsi gia to spiti tou DEN KANEI!!!mono gia to pc einai. prosopika pistevo pos me ena dekti me 2 ci kai ena matrix reload cam diladi kostos kato apo 200 eyro o kathenas exei mia poli kali lisi,poli kaliteri lisi apo tin skystar k.l.p.!!episeiw na min pao parapera gia ton dreambox!! pados kai i skystar einai kali gia ta lefta tis,i kaliteri doriforiki karta gia pc!!alla den pavei na einai KARTA gia pc!!omos me 60 eyro ti na perimenei kaneiw perissotero?? A kai kati allo!!!gia tis omadikes paraggelies eidiaka gia to Dreambox skefteite to kalitera prin parageilete apo to exoteriko!!!Kalitera na dosete kapia perissotera xrimata kai na ton parete apo ton eisagogea toy stin Ellada!!!gia to thema tis eggiisis milao kai oxi gia tipota allo!!!epeidi sas blepo kai se alla themata sxetika kai thelete omadiki paraggelia k.l.p!!na skefteste kai ligo tin eggiisi toy proiodos!!! exo agorasei apeirous dektes,kai pada apo ellines eisagogeis!!giati mou exei tixei polles fores na anoigo to proion kai na einai elatomatiko apo ti mana tou!!to estelna sto filo eisagogea kai to alaze amesos!!! skefteite tora eseis pou paraggelnete omadika apo exoteriko ti tha kanate se tetoia periptosi kai poso tha sas kostize !!!eidika gia to dreambox epeidi einai pilo efpathges mixanima i edo episimi adiprosopia dinei 2 xronia eggiisi!!! me tin omadiki ti eggiisi sas dinoun??? episeis to idio dinei i pc electronics gia tiw skystar poy eborevete!!eseiw ti egiiisi exete ??? filika daskalos kai kales lipseis efxomai se olous tou doriforiomaneis!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Για την SkyStar2 που διοργανωνω την ομαδική μου δίνει 2 χρόνια εγγύηση... Όσο για την Ομαδική στο AWMN για το Dreambox νομίζω πάλι έχουν εγγυήση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 an paro mia karta me eggyhsh apo germania h agglia kai einai xalamenh den prepei na th xanasteilo;; den exei exoda apostolhs;;; den exei talaiporia ;; den einai protimotero na th paro edo kai na mporo na pao na diapragmeteyto o idios;; ola ta pragmata exoun eggyhsh to zhtoymeno einai pos exyphretoymetha kalytera ego den exo magazi apla protimo na psonizo ellada filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Φιλικά αλλά δεν πήγες στο AWMN να δεις ότι τους παρέχει υποστήριξη ο εδώ αντιπρόσωπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Make love, Not war.... ti vlakeia einai ayti... afoy kanenas sas den vgazei lefta apo tis omadikes alla kai apo tis alles, tis "egxories", giati tsakoneste??? yparxei i dynatotita epilogos apo ton teliko katanaloti!!! to na leo ego i dika mou gnomi einai sosti, i dikia soy oxi klp pisteyo oti mono confuse mporei na ferei!!! xwria poy to paidi stin erotisi toy zitise paokodikopoiiti gia pc!!! oute posa xrimata exei xeroume, kai sto kato kato to forum exei tosa alla post me diafonies. ego ekana epilogi, ayto poy eida oti exipiretouse tis anagkes mou. kales oi gnomes ma kakes oi entones diafonies! as min metaniosei o an8ropos pou rotise... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 eipe o dimon oti parexei o ant/pos edo ypostirixi pou einai poly kalo alla katalaba oti den yparxei kai logos na kano paraggelia exoteriko giati kai o edo profanos gia kapoia omadikh tha ekane ekptosh telos panton ego etsi to blepo bre sy nio syzhthsh kanoyme kai den blepo kati to syntaraktiko apoti blepeis oso rotas mathaineis giayto yparxoun kai ta site na antalasoyme gnomes kai na leme th koytamara mas filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 prosopika pistevo pos me ena dekti me 2 ci kai ena matrix reload cam diladi kostos kato apo 200 eyro o kathenas exei mia poli kali lisi,poli kaliteri lisi apo tin skystar k.l.p.!! Ως άσχετος, θα ρωτήσω: τι παραπάνω μου προσφέρει αυτή η λύση, περα βέβαια από την σημαντική ευκολία χρήσης χωρίς pc? Για το Dreambox περισσότερες πληροφορίες? Τι προσφέρει, τιμές κλπ κλπ. Και μια παρεμφερης ερώτηση: τα ελεύθερα κανάλια που πιάνω είτε με skystar είτε με boxes, σε ποια σελίδα μπορώ να τα βρω? Επίσης: με τα boxes με τα κωδικοποιημένα κανάλια είναι λίγο 'σκούρα' τα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 δεν πήγες στο AWMN να δεις ότι τους παρέχει υποστήριξη ο εδώ αντιπρόσωπος! pios adiprosopos???kai pios adiprosopos tou dreambox dinei egiisi sta dreambox pou den einai agorasmena apo afton!!epeidi o MONADIKOS adiprosopos tis DREAM MULTIMEDIA stin ellada einai o filos mou o Nikos o SATSONIX sas leo KATHGORIMATIKA oti afto APOKLEIETAI!!rixte mia matia sto episimo site tis dream multimedia na deite pios einai o adiprosopos!!mono SATSONIX!!kai an kapios sou leei kati tetoia se koroidevei!!!gia skepsou lipon na stelenis to drambox sou sti grmania gia episkevi simfona me tin eggiisi!!tora gia ti skystar den to nomizo dioti den axizei kai o kopos gia ta metaforika!!kai 300 euro gia omadiki paraggelia ap ogermania de neinai liga pragmata!!pistevo pos o mesolavitis den einai kai toso "afilokerdis" ena tilefono stin SATSONIX na pernate kai na legate oti thelete 10-20 komatia se kaliteri timi tha ta pernate!!!!!kai pada me tin episimi eggiisi tou episimou eisagogea!! telos padon koubeda kanoume,kai ego exo agorasei polla pragmata apo exoteriko alla pada me to risko oti an xalasoune ta petao!!! den einai loipon etsi ta pragmata!!alla min enthousiazodai merikoi apo kapies times tou exoterikou pou isos einai 10 20 euro pio kato!!!sto telos sou bgenoun pio akriba!!! opos kai naxei to pragma mia gnomi exefrassa,efxomai kali epitixia stis agores sas kai as PROTIMISOUME kai ligo tous Ellines!!!krima den einai na dinoume ta lefta mas stous xenous??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Παράθεση: kai pios adiprosopos tou dreambox dinei egiisi sta dreambox pou den einai agorasmena apo afton!! H εγγυηση ειναι πολυ σημαντικο πραγμα κατα τη γνωμη μου. Παράθεση: Παράθεση: prosopika pistevo pos me ena dekti me 2 ci kai ena matrix reload cam diladi kostos kato apo 200 eyro o kathenas exei mia poli kali lisi,poli kaliteri lisi apo tin skystar k.l.p.!! Ως άσχετος, θα ρωτήσω: τι παραπάνω μου προσφέρει αυτή η λύση, περα βέβαια από την σημαντική ευκολία χρήσης χωρίς pc? Για το Dreambox περισσότερες πληροφορίες? Τι προσφέρει, τιμές κλπ κλπ. Και μια παρεμφερης ερώτηση: τα ελεύθερα κανάλια που πιάνω είτε με skystar είτε με boxes, σε ποια σελίδα μπορώ να τα βρω? Επίσης: με τα boxes με τα κωδικοποιημένα κανάλια είναι λίγο 'σκούρα' τα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunters Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 ego leo pos i kaluteri lusi einai na ta exeis kai ta 2. to dream gia kanalia kai na blepeis ta tainiakia sou, divxakia sou mp3 kai ta loipa. kai tin skystar na tin exeis mono gia to satelite internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
final Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 O Karib mas evale se mpela. An 8elei na min taleporise kai na vlepeis TV SAT pare Dream. ( Alla ama deis ti kaneis pali 8a talepori8is na ma8eis na ton DOULEVEIS , sto full ) An pali eisai kollimenos sto PC , min xekolas pare SS2 Kai ama ta konomiseis , pare kai ton Dream . Ena PC einai kai autos , alla den kanei 8oribo ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.