Προς το περιεχόμενο

Usb2 Συσκευή-δέκτης και άλλες δορυφορικές απορίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που στην Αθήνα, κέντρο κατά προτίμηση, θα μπορούσα να αγοράσω μια κάρτα-συσκευή skystar2 usb, ή άλλη usb2 συσκευή η οποία να είναι συμβατή με το ProgDVB πρόγραμμα? Αλλοι κατασκευαστές: pinnacle, aver, wintv κλπ

Επίσης αν θέλετε να μου προτείνετε μάρκες για lnb και πιάτο, σε οικονομικές τιμές(αν γνωριζετε εστω και στο περίπου πειτε το), καθώς και κατάστημα αν γίνεται στο Κέντρο της Αθήνας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koitaje file mou.i gnomi mou einai an pareis ena kalo dekti kai na mi blexeis me skystar klp!!an bebaia theleis na bleis soti doriforiki tv stin tv soy!!

tora an theleis mono gia to pc kai na pedevesai einai allo kapelo.tote i skystar einai poli kali lisi.alla tis dinatotites enos kaloy dekti den tha tis exeis kai pali!!

alla tis dinatotites enos kaloy dekti den tha tis exeis kai pali!!

Δεν μπορω να εκφερω γνωμη καθοτι δεν ειμαι ειδικος.

Οι πιο ειδικοι απο εμενα τι λένε? Ειναι όντως ετσι?

koitaje file mou.i gnomi mou einai an pareis ena kalo dekti kai na mi blexeis me skystar klp!!an bebaia theleis na bleis soti doriforiki tv stin tv soy!!

tora an theleis mono gia to pc kai na pedevesai einai allo kapelo.tote i skystar einai poli kali lisi.alla tis dinatotites enos kaloy dekti den tha tis exeis kai pali!!

Δάσκαλε χωρίς κανένα πνεύμα ή τίποτε τέτοιο... Τι δυνατότητες έχει ένα καλός δέκτης που δεν έχει η SkyStar2?? Πραγματικά περιμένω μια απάντηση!

Νομίζω ότι με την SkyStar2 δεν πεδευέσε καθόλου, ακόμη και για να σπάσεις κανάλια ένα αρχείο πετάς και έχει Record... και όλα...

an theleis mono gia to pc kai na pedevesai einai allo kapelo

Να παιδεύομαι είναι το μόνο που δεν θέλω.

Καθομαι ηδη πολλές ώρες στο pc, αν είναι να γίνουν και οι υποτιθέμενες ωρες χαλάρωσης μια σπαζοκεφαλιά, κάηκα.

eipe kaneis oti den einai kalh h karta

apla den einai to idio me to dekth aplo einai

den prepei na exeis kai kali karta othonhs me tv exodo gia na deis::::;;;;;;

exo th skystar2 kai exo idia peira. protimo to pc svisto para na doyleyei synexos gia na do ena programma.

tora an o filos thelei na dei me epishmes kartes ti tha kanei;;;;tha prepei na parei kai parelkomena gia na dei etsi den einai;

filika

Όχι αν θέλει να δει και επίσημες κάρτες ένας programmer αρκεί...

Ενός σ' έναν καλο αποδικοποιιητή, θέλεις να πάρεις CAM να βάλεις το κατάλληλο software κ.τ.λ.

yparxoun omos kai apokodikopoihtes pou ta kanoun ola

dhladh o programmer den einai parelkomeno

an thelei na dei sth tv toy ti tha kanei;;

tha exei thn idia apodosh me thn othoni toy pc toy;;;

ayta prospathoyme na tonisoyme kai oxi an h karta einai kalh h oxi mias kai o anthropos eipe oti den exei idea

ti einai poio aplo gia enan arxario;;;

telos panton oloi den mporoyme na exoyme thn idia gnomh

ego exo dekth kai karta skystar2.

th xrhsimopoio mono gia fast download kai spania gia na do doryforikh tv

filika

Ναι όντως αν κάποιος διαθέτει παραπάνω χρήματα το Dreambox είναι κορυφή, μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 295€, εδώ:

http://www.awmn.gr/forum/viewtopic.php?t=6569&start=45

Το αναφέρω στην ομαδική που διοργανώνω, το καλό με την SS2 είναι ότι μπορείς με μόνο 60€ να δοκιμάσεις πως είναι η δορυγορική και άμα σου αρέσει πέρνεις κι ένα Dreambox...

Αλλά εγώ την έχω καταβρεί με την SkyStar2 μιας και ο υπολογιστής είναι στο δωμάτιο μου και αράζω στο κρεβάτι και κάνω zapping!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...