Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα παλιό μηχανάκι και θέλω να του βάλω Windows XP έχω 2 εκδόσεις μια αυθεντική Home sp1 και μια σπασμένη Professional sp3 ποια να προτιμήσω? Υ.Γ Μην μου πείτε για αναβάθμιση hardware η για κάποια διανομή Linux.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αυθεντικη και απο μενα και περνα χειροκινητα το sp2 και sp3.

Αν επτρεπεται για τι χρηση προοριζεται?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Την αυθεντικη και απο μενα και περνα χειροκινητα το sp2 και sp3.

Αν επτρεπεται για τι χρηση προοριζεται?

Τα sp2 και τα 3 πως τα περνάω; Προορίζεται για offline δουλειές με κάποια προγράμματα που δεν είναι compatible με 7 και με 10

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί πιστεύετε καλύτερα τα νόμιμα sp1 από τα σπασμένα sp3;;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mpaleokastritis είπε

Τα sp2 και τα 3 πως τα περνάω; Προορίζεται για offline δουλειές με κάποια προγράμματα που δεν είναι compatible με 7 και με 10

Μετα την εγκατασταση δοκιμασε να περασεις αυτο.

http://m.majorgeeks.com/files/details/microsoft_windows_xp_service_pack_3.html

3 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Γιατί πιστεύετε καλύτερα τα νόμιμα sp1 από τα σπασμένα sp3;;;

Γιατι δεν ξερουμε αν αυτος που τα εσπασε εχει πειραξει και κατι αλλο στο ISO και δεν θα εχει φοβο να του πεταει μηνυματα για πειρατικο λογισμικο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Γιατι δεν ξερουμε αν αυτος που τα εσπασε εχει πειραξει και κατι αλλο στο ISO και δεν θα εχει φοβο να του πεταει μηνυματα για πειρατικο λογισμικο.

Oύτως ή άλλως αφού θα το έχει μόνιμα offline το πισί ότι και να «τρέχει» από πίσω κλάιν μάιν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Oύτως ή άλλως αφού θα το έχει μόνιμα offline το πισί ότι και να «τρέχει» από πίσω κλάιν μάιν.

Ε καλα ναι σιγουρα. Απλα τυπικο ειναι το θεμα. Πιο πολυ με απασχολει το..."πειραγμα" που μπορει να εχει κανει ο αλλος στο iso

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Μετα την εγκατασταση δοκιμασε να περασεις αυτο.

http://m.majorgeeks.com/files/details/microsoft_windows_xp_service_pack_3.html

Αφου πρεπει να κατεβασω το iso  και ειναι σπασμενο ποιο ειναι το νοημα να περασω πρωτα τα νομιμα και να μην περασω τα σπασμενα Professional sp3 που εχω;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpaleokastritis είπε

Αφου πρεπει να κατεβασω το iso  και ειναι σπασμενο ποιο ειναι το νοημα να περασω πρωτα τα νομιμα και να μην περασω τα σπασμενα Professional sp3 που εχω;;

Απλα φοβαμαι μηπως τα σπασμενα που εχεις ηδη, μηπως ειναι πειραγμενα η κρυβουν κανεναν ιο μεσα και αργοτερα εχεις προβληματα.

Δεν εχεις να χασεις κατι ομως. Δοκιμασε τα και ευχομαι να ειναι ολα καλα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Alex-V είπε

Απλα φοβαμαι μηπως τα σπασμενα που εχεις ηδη, μηπως ειναι πειραγμενα η κρυβουν κανεναν ιο μεσα και αργοτερα εχεις προβληματα.

Δεν εχεις να χασεις κατι ομως. Δοκιμασε τα και ευχομαι να ειναι ολα καλα :-)

Επεξ/σία από mpaleokastritis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε

@Alex-V Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; τα unofficial sp4 είναι καλά και τι παραπάνω προσφέρουν;

Ειναι ενα unofficial service pack το οποιο προσθετει καποια πραγματα εξτρα και καποια security fixes.

Προσωπικα εγω, δεν θα το εβαζα διοτι δεν το εμπιστευομαι, επισης δεν θα δεις διαφορα στην ταχυτητα αν το βαλεις. Δεν θα καταλαβεις δηλαδη καποια ουαου διαφορα.

Φυσικα μπορεις να το δοκιμασεις, αλλα εγω δεν θα το εβαζα

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε

@Alex-V Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; τα unofficial sp4 είναι καλά και τι παραπάνω προσφέρουν;

Δεν θα καταφέρεις να το βάλεις. Αν θυμάμαι καλά, ενώ το εγχείρημα είχε ξεκινήσει με καλές βάσεις, το team που το είχε αναλάβει δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Νομίζω επίσης ότι δούλευε μόνο σε Αγγλικά xp και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...