mpaleokastritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα παλιό μηχανάκι και θέλω να του βάλω Windows XP έχω 2 εκδόσεις μια αυθεντική Home sp1 και μια σπασμένη Professional sp3 ποια να προτιμήσω? Υ.Γ Μην μου πείτε για αναβάθμιση hardware η για κάποια διανομή Linux.
hp8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 εννοείται την αυθεντική και βάλτο να κάνει update αν σ ενδιαφέρει
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Την αυθεντικη και απο μενα και περνα χειροκινητα το sp2 και sp3. Αν επτρεπεται για τι χρηση προοριζεται? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Alex-V
mpaleokastritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Alex-V είπε Την αυθεντικη και απο μενα και περνα χειροκινητα το sp2 και sp3. Αν επτρεπεται για τι χρηση προοριζεται? Τα sp2 και τα 3 πως τα περνάω; Προορίζεται για offline δουλειές με κάποια προγράμματα που δεν είναι compatible με 7 και με 10
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Γιατί πιστεύετε καλύτερα τα νόμιμα sp1 από τα σπασμένα sp3;;;
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, mpaleokastritis είπε Τα sp2 και τα 3 πως τα περνάω; Προορίζεται για offline δουλειές με κάποια προγράμματα που δεν είναι compatible με 7 και με 10 Μετα την εγκατασταση δοκιμασε να περασεις αυτο. http://m.majorgeeks.com/files/details/microsoft_windows_xp_service_pack_3.html 3 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Γιατί πιστεύετε καλύτερα τα νόμιμα sp1 από τα σπασμένα sp3;;; Γιατι δεν ξερουμε αν αυτος που τα εσπασε εχει πειραξει και κατι αλλο στο ISO και δεν θα εχει φοβο να του πεταει μηνυματα για πειρατικο λογισμικο.
dpolal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Alex-V είπε Γιατι δεν ξερουμε αν αυτος που τα εσπασε εχει πειραξει και κατι αλλο στο ISO και δεν θα εχει φοβο να του πεταει μηνυματα για πειρατικο λογισμικο. Oύτως ή άλλως αφού θα το έχει μόνιμα offline το πισί ότι και να «τρέχει» από πίσω κλάιν μάιν.
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Oύτως ή άλλως αφού θα το έχει μόνιμα offline το πισί ότι και να «τρέχει» από πίσω κλάιν μάιν. Ε καλα ναι σιγουρα. Απλα τυπικο ειναι το θεμα. Πιο πολυ με απασχολει το..."πειραγμα" που μπορει να εχει κανει ο αλλος στο iso
mpaleokastritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Alex-V είπε Μετα την εγκατασταση δοκιμασε να περασεις αυτο. http://m.majorgeeks.com/files/details/microsoft_windows_xp_service_pack_3.html Γιατι δεν ξερουμε αν αυτος που τα εσπασε εχει πειραξει και κατι αλλο στο ISO και δεν θα εχει φοβο να του πεταει μηνυματα για πειρατικο λογισμικο. Αφου πρεπει να κατεβασω το iso και ειναι σπασμενο ποιο ειναι το νοημα να περασω πρωτα τα νομιμα και να μην περασω τα σπασμενα Professional sp3 που εχω;;
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, mpaleokastritis είπε Αφου πρεπει να κατεβασω το iso και ειναι σπασμενο ποιο ειναι το νοημα να περασω πρωτα τα νομιμα και να μην περασω τα σπασμενα Professional sp3 που εχω;; Απλα φοβαμαι μηπως τα σπασμενα που εχεις ηδη, μηπως ειναι πειραγμενα η κρυβουν κανεναν ιο μεσα και αργοτερα εχεις προβληματα. Δεν εχεις να χασεις κατι ομως. Δοκιμασε τα και ευχομαι να ειναι ολα καλα
cyberguy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Τα σπασμένα XP, δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά έβαζες το κλειδί και τέλος, κανένας έλεγχος μετά. 1
mpaleokastritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Alex-V είπε Απλα φοβαμαι μηπως τα σπασμενα που εχεις ηδη, μηπως ειναι πειραγμενα η κρυβουν κανεναν ιο μεσα και αργοτερα εχεις προβληματα. Δεν εχεις να χασεις κατι ομως. Δοκιμασε τα και ευχομαι να ειναι ολα καλα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από mpaleokastritis
mpaleokastritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 @Alex-V Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; τα unofficial sp4 είναι καλά και τι παραπάνω προσφέρουν;
Alex-V Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε @Alex-V Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; τα unofficial sp4 είναι καλά και τι παραπάνω προσφέρουν; Ειναι ενα unofficial service pack το οποιο προσθετει καποια πραγματα εξτρα και καποια security fixes. Προσωπικα εγω, δεν θα το εβαζα διοτι δεν το εμπιστευομαι, επισης δεν θα δεις διαφορα στην ταχυτητα αν το βαλεις. Δεν θα καταλαβεις δηλαδη καποια ουαου διαφορα. Φυσικα μπορεις να το δοκιμασεις, αλλα εγω δεν θα το εβαζα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Alex-V
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε @Alex-V Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; τα unofficial sp4 είναι καλά και τι παραπάνω προσφέρουν; Δεν θα καταφέρεις να το βάλεις. Αν θυμάμαι καλά, ενώ το εγχείρημα είχε ξεκινήσει με καλές βάσεις, το team που το είχε αναλάβει δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Νομίζω επίσης ότι δούλευε μόνο σε Αγγλικά xp και αυτό υπό προϋποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα