Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sofia_k_1 είπε

κ μετά να μην μου δουλεύει όταν τα βάζω στην html? 

Possible values για το action:

• An absolute URL - points to another web site (like action="http://www.example.com/example.htm")
  • A relative URL - points to a file within a web site (like action="example.htm")

w3schools και mozilla

Γιατί δεν  ξέρω αν πχ όλες αν όλες οι φόρμες στο net έχουν αυτό το data-action πχ. 

Μπορείς να δηλώσεις όσα data-attributes θες στην html. Το data-action το όρισα εγώ. Μπορείς να γράψεις data-sofia άμα γουστάρεις.

Πώς γίνεται όμως πχ στο console να λειτουργεί/δουλεύει ο κώδικας κ να εμφανίζονται τα actions σε κάθε σελίδα που δοκιμάζω κ μετά να μην μου δουλεύει όταν τα βάζω στην html? 

Εδώ δεν έχω τον κώδικα σου για να δω τι τυπώνεις ή όχι αλλά μπορείς να κάνεις ένα καλό debugging και να δεις τη ροή του προγράμματός σου.

Το πρόβλημα σου όμως δεν φαίνεται να είναι το chrome extension αλλά οι βασικές τεχνολογίες διαδικτύου html-css-js.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ponous είπε

Possible values για το action:

• An absolute URL - points to another web site (like action="http://www.example.com/example.htm")
  • A relative URL - points to a file within a web site (like action="example.htm")

w3schools και mozilla

Μπορείς να δηλώσεις όσα data-attributes θες στην html. Το data-action το όρισα εγώ. Μπορείς να γράψεις data-sofia άμα γουστάρεις.

Εδώ δεν έχω τον κώδικα σου για να δω τι τυπώνεις ή όχι αλλά μπορείς να κάνεις ένα καλό debugging και να δεις τη ροή του προγράμματός σου.

Το πρόβλημα σου όμως δεν φαίνεται να είναι το chrome extension αλλά οι βασικές τεχνολογίες διαδικτύου html-css-js.

Ο κώδικας για το κομμάτι αυτό είναι ότι έχω γράψει εδώ. Δεν έχω φτιάξει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο. 

Ουσιαστικά πήρα από το w3schools τον κώδικα για το modal κ προσέθεσα το δικό μου κομμάτι. 

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος βασικά που λες στο html-css-js

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...