anthonykleis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Βγαίνει η διαθεσιμότητα στην γειτονιά για εώς 100mbps, χαίρομαι, αναβαθμίζω το πακέτο μου σε student 50mbps από τα 24mbps και περιμένω για αναβάθμιση. Έρχεται μήνυμα επιτυχής ενεργοποίησης, μπαίνω και βλέπω VDSL modulation 13.3mbps συγχρονισμός ! Η αγαπημένη cosmote επειδή τα νέα καφάο είναι της Vodafone δεν ψήθηκε ποτέ να με συνδέσει και απλά με άφησε να παίρνω ακόμα από το κέντρο. Ήρθε τεχνικός μου είπε να κάνω αίτηση να με συνδέσουν στα νέα καφάο. Και απο τότε μόνο κοροιδία και λόγια του αέρα, όχι οτι δείχνουν να καταλαβαίνουν τι τους λέω. Κάνω μια καταγγελία σπάω το συμβόλαιο μου και πάω Vodafone ή κάνω λίγη ακόμα υπομονή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, anthonykleis είπε Βγαίνει η διαθεσιμότητα στην γειτονιά για εώς 100mbps, χαίρομαι, αναβαθμίζω το πακέτο μου σε student 50mbps από τα 24mbps και περιμένω για αναβάθμιση. Έρχεται μήνυμα επιτυχής ενεργοποίησης, μπαίνω και βλέπω VDSL modulation 13.3mbps συγχρονισμός ! Η αγαπημένη cosmote επειδή τα νέα καφάο είναι της Vodafone δεν ψήθηκε ποτέ να με συνδέσει και απλά με άφησε να παίρνω ακόμα από το κέντρο. Ήρθε τεχνικός μου είπε να κάνω αίτηση να με συνδέσουν στα νέα καφάο. Και απο τότε μόνο κοροιδία και λόγια του αέρα, όχι οτι δείχνουν να καταλαβαίνουν τι τους λέω. Κάνω μια καταγγελία σπάω το συμβόλαιο μου και πάω Vodafone ή κάνω λίγη ακόμα υπομονή; Δεν ήξερες.....δεν ρώταγες!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 εμ ρώτησα που να μην ρωταγα εχουμε λεει μεχρι 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα