Dimitrischan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Καλημέρα κ από μένα.Μενω σε πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων.ολοι ιδιοκτήτες εκτός από μας που μας το παραχωρεί η πεθερά.Η διαχειριστριας αποφασίζει μόνη πότε θα ανάψει η θέρμανση(μόνο 1 κ 45 λεπτά )πότε θα γίνει τι.Κ που ζήτησα συνέλευση με έγραψε...Κάνεις δε μιλάει.Κοινοχρηστα μας τα κολλάει με σελοτειπ στην πόρτα από ένα μπλοκακι μικρό.Τραγικο.Δεν αναρτει πουθενά τίποτα.Δε ξέρω τι στον αγύριστο πληρώνω.Πως μπορώ να ζητήσω απόδειξη χωρίς λέω εγώ τσακωμους
tsaltinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, Dimitrischan είπε Καλημέρα κ από μένα.Μενω σε πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων.ολοι ιδιοκτήτες εκτός από μας που μας το παραχωρεί η πεθερά.Η διαχειριστριας αποφασίζει μόνη πότε θα ανάψει η θέρμανση(μόνο 1 κ 45 λεπτά )πότε θα γίνει τι.Κ που ζήτησα συνέλευση με έγραψε...Κάνεις δε μιλάει.Κοινοχρηστα μας τα κολλάει με σελοτειπ στην πόρτα από ένα μπλοκακι μικρό.Τραγικο.Δεν αναρτει πουθενά τίποτα.Δε ξέρω τι στον αγύριστο πληρώνω.Πως μπορώ να ζητήσω απόδειξη χωρίς λέω εγώ τσακωμους Διαβασε τι λεει το καταστατικο. Συνηθως αν δεν κανει ετησια συνελευση, εχει δικαιωμα ενας ιδιοκτητης να της το θυμησει. Στο καταστατικο γραφει τι ποσοστο μπορει να καλεσει εκτακτη γενικη συνελευση. Σε εμας ειναι το 25%. Αν καταφερεις και μαζεψεις το ποσοστο, κανεις προσκληση συνελευσης. Ειναι υποχρεωση της, να παραθετει τα αποδεικτικα πληρωμης σε καθε ετησια τακτικη συνελευση για να αποποιηθει οποιαδηποτε ευθυνη κατα τον χρονο ασκησης της διαχειρισης
Menelaos83 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Dimitrischan είπε Καλημέρα κ από μένα.Μενω σε πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων.ολοι ιδιοκτήτες εκτός από μας που μας το παραχωρεί η πεθερά.Η διαχειριστριας αποφασίζει μόνη πότε θα ανάψει η θέρμανση(μόνο 1 κ 45 λεπτά )πότε θα γίνει τι.Κ που ζήτησα συνέλευση με έγραψε...Κάνεις δε μιλάει.Κοινοχρηστα μας τα κολλάει με σελοτειπ στην πόρτα από ένα μπλοκακι μικρό.Τραγικο.Δεν αναρτει πουθενά τίποτα.Δε ξέρω τι στον αγύριστο πληρώνω.Πως μπορώ να ζητήσω απόδειξη χωρίς λέω εγώ τσακωμους Αρχισε να μην πληρωνεις κοινοχρηστα και μετα να δουμε αν αποφασιζει για ολα η διαχειριστρια... 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitrischan είπε Πως μπορώ να ζητήσω απόδειξη χωρίς λέω εγώ τσακωμους Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να θεωρείς σίγουρο ότι θα τσακωθείτε αν ζητήσεις αποδείξεις, οπότε μάλλον δεν υπάρχει τρόπος. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Joshua21
pontez2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Είτε υπάρχει καταστατικό είτε όχι (θα υπάρχει πιστεύω) κάνεις το παρακάτω: 1. Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων η σε σημείο που το βλέπουν όλοι, πρόσκλησης σε συνέλευση με συγκεκριμένα θέματα ημερήσιας διάταξης. 2. Τη πρόσκληση κάτω απ' τις πόρτες όλων. 3. Φωτογραφία της πρόσκλησης και αποστολή με μέιλ αν έχεις. 4. Στη πρόσκληση θα γράφεις πότε θα γίνει η επαναληπτική αν δεν υπάρχει απαρτία. Αν δεν εμφανιστούν στέλνεις εξώδικο σε όλους. Ακόμα και ένας μπορεί να καλέσει συνέλευση και ας μη συμφωνεί ο διαχειριστής που απλά είναι εντολοδόχος και τίποτε παραπάνω. Ειδικά αν δεν έχει γίνει ετήσια συνέλευση
xp-user Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Πες της οτι αν δεν κανει γενικη συνελευση θα τη καρφωσεις στο ΣΔΟΕ ....Χωρις πλακα αν δεν τσακωθεις το δικιο σου δεν θα το βρεις
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, Dimitrischan είπε Καλημέρα κ από μένα.Μενω σε πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων.ολοι ιδιοκτήτες εκτός από μας που μας το παραχωρεί η πεθερά.Η διαχειριστριας αποφασίζει μόνη πότε θα ανάψει η θέρμανση(μόνο 1 κ 45 λεπτά )πότε θα γίνει τι.Κ που ζήτησα συνέλευση με έγραψε...Κάνεις δε μιλάει.Κοινοχρηστα μας τα κολλάει με σελοτειπ στην πόρτα από ένα μπλοκακι μικρό.Τραγικο.Δεν αναρτει πουθενά τίποτα.Δε ξέρω τι στον αγύριστο πληρώνω.Πως μπορώ να ζητήσω απόδειξη χωρίς λέω εγώ τσακωμους Ο διαχειριστής είναι υποχρεωμένος να αναρτει στον πίνακα ανακοινώσεων τα αποδεικτικά από όλες τις εργασίες που κάνει. Αν δεν το κάνει αυτο, τότε δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα.
vagos789 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 12:28 ΜΜ, pontez2 είπε Αν δεν εμφανιστούν στέλνεις εξώδικο σε όλους. Παιδια σε ποιο matrix ζειτε να ερθουμε και εμεις;
tsaltinho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 12:28 ΜΜ, pontez2 είπε Είτε υπάρχει καταστατικό είτε όχι (θα υπάρχει πιστεύω) κάνεις το παρακάτω: 1. Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων η σε σημείο που το βλέπουν όλοι, πρόσκλησης σε συνέλευση με συγκεκριμένα θέματα ημερήσιας διάταξης. 2. Τη πρόσκληση κάτω απ' τις πόρτες όλων. 3. Φωτογραφία της πρόσκλησης και αποστολή με μέιλ αν έχεις. 4. Στη πρόσκληση θα γράφεις πότε θα γίνει η επαναληπτική αν δεν υπάρχει απαρτία. Αν δεν εμφανιστούν στέλνεις εξώδικο σε όλους. Ακόμα και ένας μπορεί να καλέσει συνέλευση και ας μη συμφωνεί ο διαχειριστής που απλά είναι εντολοδόχος και τίποτε παραπάνω. Ειδικά αν δεν έχει γίνει ετήσια συνέλευση Πρεπει να εχεις ενα minimum ποσοστ για να καλεσεις συνελευση που αναφερεται στο καταστατικο. Μην του λετε οτι θελετε. Με την λογικη σου καθε λιγο και λιγακι καθενας θα καλουσε συνελευση οποτε θελει. Διαβασε καλα το καταστατικο
pontez2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Πρεπει να εχεις ενα minimum ποσοστ για να καλεσεις συνελευση που αναφερεται στο καταστατικο. Μην του λετε οτι θελετε. Με την λογικη σου καθε λιγο και λιγακι καθενας θα καλουσε συνελευση οποτε θελει. Διαβασε καλα το καταστατικο . Αν ο διαχειριστής σε γράφει και εγγράφως έχεις ζητήσει συνέλευση, τότε τη συγκαλεί οποίος ιδιοκτήτης θέλει. Ναι δε μπορεί να κάνει ο καθένας συνελεύσεις οπότε θέλει και για αυτό ο εκάστοτε διαχειριστής οφείλει να δίνει απαντήσεις αν τον ρωτάνε κάτι. Εάν όμως δεν απαντάει όπως στη προκειμένη περίπτωση και αποφεύγει να κάνει για χρόνια συνέλευση, η πλειοψηφία των καταστατικών αναφέρει πως μπορεί να καλέσει αλλος ιδιοκτήτης σε έκτακτη η και τακτική συνέλευση αναφέροντας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης 2 ώρες πριν, vagos789 είπε Παιδια σε ποιο matrix ζειτε να ερθουμε και εμεις; Θέλεις να επισυναψω 2-3 από εδώ γύρω που έχουν κανει διάφοροι σε όλη τη πολυκατοικία λόγω αδιαφορίας; Στη 1η περίπτωση έπεφταν χαλάσματα από μετώπες και οι ιδιοκτήτες σφύριζαν αδιάφοροι. Ο ένας που ενδιαφερόταν αφού κάλεσε σε συνελεύσεις και τον εγραψαν όλοι, έστειλε εξώδικο σε όλους. Χεστηκαν πάνω τους και τώρα φτιάχνουν το κτίριο. Στη 2η έκαναν μυστική συνέλευση χωρίς να ενημερώσουν συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Επίσης έφαγαν εξώδικο και πήγαν και δικαστικά μετά γιατί δεν ήθελαν να ακυρώσουν τη συνέλευση Στη 3η ήταν ανάλογη περίπτωση με του φίλου. Δεν κάνανε συνελεύσεις, τα πήρε ένας, έστειλε εξώδικο σε όλους και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις τα εξώδικα πληρώθηκαν με έξοδα της διαχείρισης.
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 53 λεπτά πριν, pontez2 είπε Θέλεις να επισυναψω 2-3 από εδώ γύρω που έχουν κανει διάφοροι σε όλη τη πολυκατοικία λόγω αδιαφορίας; Στη 1η περίπτωση έπεφταν χαλάσματα από μετώπες και οι ιδιοκτήτες σφύριζαν αδιάφοροι. Ο ένας που ενδιαφερόταν αφού κάλεσε σε συνελεύσεις και τον εγραψαν όλοι, έστειλε εξώδικο σε όλους. Χεστηκαν πάνω τους και τώρα φτιάχνουν το κτίριο. Στη 2η έκαναν μυστική συνέλευση χωρίς να ενημερώσουν συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Επίσης έφαγαν εξώδικο και πήγαν και δικαστικά μετά γιατί δεν ήθελαν να ακυρώσουν τη συνέλευση Στη 3η ήταν ανάλογη περίπτωση με του φίλου. Δεν κάνανε συνελεύσεις, τα πήρε ένας, έστειλε εξώδικο σε όλους και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις τα εξώδικα πληρώθηκαν με έξοδα της διαχείρισης. Το όνομα της ταινίας όμως δεν μας το λες να τη δούμε και εμείς.
pontez2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Για τον φίλο, σε ακραια περιπτωση απείλησε με εξώδικο και θα εμφανιστούν. Οι υπόλοιποι Μάτριξ παιδιά...μην ασχολείστε. Έχει ο Θεός στα προβλήματα πολυκατοικιών. Με τον σταυρό στο χέρι όλα θα λυθούν.. Να, ο Νιο τώρα δέρνει τον Σμιθ 😛 1
Dimitrischan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 ΠΟΣΟ ΝΑ Ούτε λόγος για συνέλευση.Κ που το ζήτησα με έγραψε σε αυτά που δεν έχει.Πινακα ανακοινώσεων???Εδώ λέμε μου δίνει κοινόχρηστα σε μπλοκακι 12 εκατοστών κ μου το κολλάει με σελοτειπ στη πόρτα χαχαχαχα.Τα βγάζει μόνη της γιατί γνωρίζει λέει Μπα θα της πω να μου εκτυπώνει τα αποδεικτικά να τελειώνω.700 ευρώ πετρέλαιο κ 1.45 διάρκεια λεπτά κάθε βράδυ κάτι παίζει.Ποαο να καίει το μπ....Σας ευχαριστώ παιδες
cumulus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, Dimitrischan είπε ΠΟΣΟ ΝΑ Ούτε λόγος για συνέλευση.Κ που το ζήτησα με έγραψε σε αυτά που δεν έχει.Πινακα ανακοινώσεων???Εδώ λέμε μου δίνει κοινόχρηστα σε μπλοκακι 12 εκατοστών κ μου το κολλάει με σελοτειπ στη πόρτα χαχαχαχα.Τα βγάζει μόνη της γιατί γνωρίζει λέει Μπα θα της πω να μου εκτυπώνει τα αποδεικτικά να τελειώνω.700 ευρώ πετρέλαιο κ 1.45 διάρκεια λεπτά κάθε βράδυ κάτι παίζει.Ποαο να καίει το μπ....Σας ευχαριστώ παιδες Σταματά να πληρώνεις .Από τη στιγμή που δεν έχει αποδείξεις δεν μπορεί να σου κάνει τιποτα ,ούτε δικαστικά να σε πάει. Στο δικαστήριο για κοινόχρηστα ,πρέπει να παραθέσει όλες τις αποδείξεις και αφού δεν έχει δεν μπορεί να σε κυνηγήσει δικαστικά .
Tsino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 18 hours ago, Dimitrischan said: ΠΟΣΟ ΝΑ Ούτε λόγος για συνέλευση.Κ που το ζήτησα με έγραψε σε αυτά που δεν έχει.Πινακα ανακοινώσεων???Εδώ λέμε μου δίνει κοινόχρηστα σε μπλοκακι 12 εκατοστών κ μου το κολλάει με σελοτειπ στη πόρτα χαχαχαχα.Τα βγάζει μόνη της γιατί γνωρίζει λέει Μπα θα της πω να μου εκτυπώνει τα αποδεικτικά να τελειώνω.700 ευρώ πετρέλαιο κ 1.45 διάρκεια λεπτά κάθε βράδυ κάτι παίζει.Ποαο να καίει το μπ....Σας ευχαριστώ παιδες μήπως βγάζει μεροκαματάκι??? 700 € x 10 διαμερίσματα = 7000€ Με τέτοιο χειμώνα ?? κάτι βρωμάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα