Voltic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, είμαι 22 χρόνων και έχω κατάθλιψη 4 χρόνια λόγο κάποιον γεγονότων, μου αρέσει πολύ η περιπέτεια, οι πολεμικές τέχνες, η θάλασσα, η τεχνολογία, τα φεστιβάλ, η ορειβασία, η σπηλιές κτλπ. Πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι πολλοί σαν και εμένα που χρειάζονται βοήθεια αλλά λογο τις μοντέρνας τεχνολογίας και οικονομίας δεν μπορούν να ανταποκριθουν, ο κόσμος δείχνει να είναι εναντίον μας, αλλά πιστεύω υπάρχει λύση, θα μου άρεσε να βρω άτομα σαν και εμένα και να πηγαίνουμε για εξερεύνηση και να βρούμε λύσης για οτιδήποτε οπότε έγραψα εδώ, ότι σχόλιο γράψετε καλό ή κακό θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ πολύ.
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 κοπέλα βρες, να είναι καλή όμως μη σε κάνει χειρότερα
m_zaxarias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, είναι μια δύσκολη κατάσταση την οποία έχω βιώσει στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Το πρώτο βήμα ειναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Επίσης πολύ σημαντικό είναι που έχεις γνώση της κατάστασης γιατί στην αρχή τουλαχιστον υπάρχει ενας αρνητισμός επι του θέματος. Ολα πηγάζουν απο μέσα σου και μονος σου θα βρείς την δύναμη να το πολεμήσεις. Αν νιώθεις άνετα θα μπορόυσες να ξεκινήσεις κατι ομαδίκο απο τα παραπάνω που ενέφερες οτι σου αρέσουν.
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πρώτα απο όλα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, όχι σε αγνώστους σε ένα φόρουμ. Κατα δεύτερον, ο όρος "κατάθλιψη" χρησιμοποιείται για περιπτώσεις όπου ένας άνρθωπος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κλινικής φύσεως. Νιώθω down το τελευταίο διάστημα, δεν είναι κατάθλιψη. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 12 minutes ago, zx1234r said: Πρώτα απο όλα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, όχι σε αγνώστους σε ένα φόρουμ Αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις