zwhxeim Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας, Έχει κανείς χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό μεταφραστής σε ταξίδι του στο εξωτερικό; Θα ταξιδέψουν οι γονείς μου στη Γερμανία οι οποίοι γνωρίζουν τα βασικά Αγγλικά πόσο μάλλον Γερμανικά. Έχω δει στο διαδίκτυο διάφορους άμεσους ηλεκτρονικούς μεταφραστές και θέλω να μάθω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποιον και κατά πόσο λειτουργεί και είναι εύκολος στη χρήση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αν έχουν android smartphone, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το google translate. Έχει real time translation σε συζήτηση και μεταφράζει και κείμενο μέσω της κάμερας. Και είναι τσάμπα. 1
mpentenis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 επιβεβαιώνω για το google translate, σε φαστφουντάδικο στην μόσχα κατάφερα να παραγγειλω φαγητό 😛 εκτός απο το κείμενο έχει και λειτουργία "conversation" στην οποια μεταφράζει κανονικά. Απαραίτητη προυπόθεση να έχουν internet
kostasbm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 αν ξερουν στοιχειωδη αγγλικα δε θα εχουν προβλημα.... το βασικο προβλημα ειναι ποτε θα πανε και γιατι πανε γιατι εκει γινεται ενας ψιλοχαμος
zwhxeim Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δεν το ήξερα ότι το google translate έχει την λειτουργία μεταφράσεις συζητήσεις μέσω ηχογράφησης. Γιατί μέχρι να κάτσουν να γράψουν μια πρόταση προς μετάφραση θα έχει νυχτώσει για αυτό κοίταζα για μεταφραστή. θα την τσεκάρω την εφαρμογή ελπίζω να βολέψει. Γίνεται ακόμα χαμός στη Γερμανία; Δεν θα πάνε για τουρισμό αλλά για υποχρεώσεις που υπάρχουν εκεί.
magnam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Google translate. Οι μεταφραστές που λες α) βγάζουν χειρότερα αποτελέσματα, και β) κατασκευάζονται και πωλούνται κυρίως σε χώρες που δεν έχουν πρόσβαση σε Google Services (π.χ. Κίνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα