JOHNNAK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλημέρες...ενα φιλαρακι μου πηγε σε ενα κυριο και του ειπε να του φτιαξει υπολογιστη..ο τυπος πηγε του εβαλε αυτα τα χαρακτηριστικα..υπαρχει θεμα ομως παιζει λολακι με 60fps για ενα pc των 600ευρω νομιζω ειναι απραδεκτο..επισης του εβαλε μνημη ddr3,επεξεργαστη i5 4ης γενιας που δεν πωλειται καν στην αγορα νομιζω,και τωρα η μητρικη...τι να πω δεν βρισκω τιποτα για αυτη..νομιζω οτι ο τυπος απλα τα ειχε καπου και του τα εβαλε..με λιγα λογια τον επιασε μαλακα.Τι αλλαγες μπορουμε να κανουμε αν και νομιζω οτι ειμαστε πολυ περιορισμενοι με αυτα που εχει τωρα πανω το pc.. Υ.Γ του ειπα εγω να ζητησει αποδειξη ή καποιο παραστατικο να δουμε απο που τα πηρε κτλ...ουτε αποδειξη δεν του πηρε χαχα ξερω.. Λεω να αλλαξουμε μητρικη και μετα να κουμπωσουμε καμια καρτα γραφικων γιατι και αυτη ειναι γαμησετα..νομιζω η μονη μητρικη που ταιριαζει με τον επεξεργαστη και τις μνημες ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/10391204/Asrock-H81-Pro-BTC-R2-0.html πειτε μου την γνωμη σας και πειτε μου και για καρτα...ευχαριστω
tanasen01 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 200€ κοστίζει ένα τέτοιο σύστημα, άρα ο τύπος έβγαλε 200% κέρδος... Η μητρική είναι από prebuilt της HP. Ποιο είναι το τροφοδοτικό για να δούμε τι μπορεί να βάλει από κάρτα γραφικών. Με μικρό κόστος αν κοιτάξει στα μεταχειρισμένα μπορεί να βάλει κάρτα γραφικών με πολλαπλάσια ισχύ. 1
JOHNNAK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 η μητρικη θελει αλλαγη πιστευεις? επισης αυτη η μητρικη που εστειλα που ειναι η μονη με socket 1150 στο σκρουτζ υποστηριζει PCI Express x16 2.0 και οσες καρτες ειδα μεχρι στιγμης σε κλιμακα 140-160 ευρω λενε PCI Express x16 3.0 ρωτησα για το τροφοδοτικο περιμενω απαντηση
afragorn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως τον βρήκε τον τύπο και αγόρασε τέτοιο υπολογιστή. Δεν τον πήρε από κάποιο μαγαζί, ώστε να πάει να του τον φέρει στο κεφάλι; Αν του προσθέσει μνήμες (να πάει 16) και βάλει μία καλή κάρτα θα είναι αρκετά τίμιο. Και pciexpress 3 gpu μπαίνει κανονικά σε mobo που δέχεται μέχρι 2. Οπότε ας πει τι τροφοδοτικό έχει για να δει τις επιλογές του. Αν και φοβάμαι τι απάντηση θα δούμε
splanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 συγγνωμη οντως εδωσε 600 ευρω για αυτο το pc των 150 ευρω;
JOHNNAK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αστε μαγγες δεν ξερω πως την πατησε ετσι..περιμενω απαντηση για τροφοδοτικο και ενημερωνω..εν τω μεταξυ απο την στιγμη που δεν εχει αποδειξη δεν μπορει να του κανει κατι..τελοςπαντων
Johnny_B Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πως την πάτησε έτσι;Του είπε ότι θα του φτιάξει καινούργιο;Αν είναι να πάει να του το σκάσει το κουτί στο κεφάλι.Και με κομμάτια μεταχειρισμένα να του το έφτιαχνε με αυτά τα λεφτά το lol έπρεπε να παίζει στα 200 FPS. Πηρα εγώ στον γιο μου πριν μια βδομάδα 4ης γενιάς με 4790k επεξεργαστή z97 pro μητρική gtx970 κάρτα γραφικών υδροψυξη τροφοδοτικό 750 evga κουτί phanteks που καινούργιο έχει κανένα 200αρι οθόνη και πληκτρολόγιο μηχανικό στα 500 ευρώ.Και πάλι σκέφτομαι ακόμα αν εκανα καλά που έδωσα 500 ευρώ για τόσο παλιά γενιά.Παιζει τα πάντα όμως και το lol 200 fps.Να του τον πάει πίσω και να κάνει φασαρία και αν είναι πιτσιρικάς ο φίλος σου να πάει μαζί με τον πατέρα του.Θελει πολλές φάπες ο τυπος
JOHNNAK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 350watt ειναι το τροφοδοτικο........ τι λετε να κανουμε..δεν παει να του πει και πολλα πολλα γιατι φταιει ο ιδιος λεει που δεν εδωσε σημασια και την πατησε ετσι..και οντως ετσι ειναι αφου του εδωσε το ελευθερο του αλλου του μαλακα να κανει οτι θελει..οποτε..προχωραμε τι λετε να κανουμε
tanasen01 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, JOHNNAK είπε 350watt ειναι το τροφοδοτικο........ τι λετε να κανουμε..δεν παει να του πει και πολλα πολλα γιατι φταιει ο ιδιος λεει που δεν εδωσε σημασια και την πατησε ετσι..και οντως ετσι ειναι αφου του εδωσε το ελευθερο του αλλου του μαλακα να κανει οτι θελει..οποτε..προχωραμε τι λετε να κανουμε To τροφοδοτικό είναι και αυτό HP; Τα watt δεν μας λένε πολλά, θέλουμε το μοντέλο. Υπάρχει περίπτωση η μητρική να μην έχει το κλασικό 24-pinout στην τροφοδοσία και να χρειαστεί αντάπτορας για να μπει άλλο τροφοδοτικό. Μπορεί όμως να είναι οκ και να μπορεί να μπει οποιοδήποτε ΑΤΧ τροφοδοτικό. Μια λύση θα ήταν να μείνει με το 350W τροφοδοτικό (αρκεί να μην είναι κανένα Deer, Premier κτλ.) και απλά να βάλει μια κάρτα γραφικών χαμηλής κατανάλωσης. Από καινούριες μπορεί να μπει μέχρι GTX1650 και φυσικά οι low end GT1030 GDDR5 και RX550. Από μεταχειρισμένες, GTX1050/1050Ti/950/750Ti, RX460/560. 1
JOHNNAK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Έχει σημασία αν η κάρτα είναι GDDR5 Ή GDDR6? ΈΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΕΣ https://www.skroutz.gr/s/21305106/MSI-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-Ventus-XS-OC-V809-3294R.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/18346299/Palit-GeForce-GTX-1650-4GB-StormX-NE51650006G1-1170F.html Επίσης λέω να αλλάξει μητρική να βάλει αυτή https://www.skroutz.gr/s/10391204/Asrock-H81-Pro-BTC-R2-0.html?o=%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE+h81 Μαζί με τον i5 4570 ταιριάζουν όλα έτσι; Σκεφτηκα αμα ειναι να βαλουμε μονο την καρτα και αμα εχει θεμα βλεπουμε μετα για αλλαγη μητρικης επισης ειπε θα του βαλει 550watt τροφοδοτικο αλλα μαρκα δεν ξερει..
tanasen01 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Η Super θέλει extra τροφοδοσία 6pin αλλά μπορεί με έναν αντάπτορα sata to 6pin να δουλέψει. Πες του να σου στείλει εικόνα από το τροφοδοτικό που να φαίνεται το μοντέλο (μάλιασε η γλώσσα μου). Αν είναι κάποιο συμβατικό και οκ ποιοτικά (τότε μπορεί να το κρατήσει) σημαίνει ότι η μητρική έχει το normal ATX pinout και άρα παίρνει οποιοδήποτε ΑΤΧ τροφοδοτικό και άρα δεν θέλει αλλαγή. Ξαναλέω για να το καταλάβεις, εφόσον δεν μπει κάρτα γραφικών πιο ισχυρή από την 1650 και εφόσον το τροφοδοτικό είναι ποιοτικό τότε δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα. 2
iliaskipouros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/6/2020 στις 11:39 ΠΜ, tanasen01 είπε 200€ κοστίζει ένα τέτοιο σύστημα, άρα ο τύπος έβγαλε 200% κέρδος... Η μητρική είναι από prebuilt της HP. Ποιο είναι το τροφοδοτικό για να δούμε τι μπορεί να βάλει από κάρτα γραφικών. Με μικρό κόστος αν κοιτάξει στα μεταχειρισμένα μπορεί να βάλει κάρτα γραφικών με πολλαπλάσια ισχύ. εχω την ιδια μητρικη και θα την βαλω σε καινουργιο κουτι και να κανω γενικως αναβαθμιση λες να υπαρχει κανενα θεμα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα