Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Λοιπόν αυτό το Mandrake θα με πεθανει! Εκεί που φαινόταν ότι αξιζε τον κόπο η αναβαθμιση απο το 9.2 που σε εμενα είχε παρουσιάσει ενα σωρο απο προβληματα και δυσλειτουργίες, διαπιστωνω ότι το ηλιθιο OS στην 10 community εκδοση του me ton 2.6.xx πυρηνα κολάει σε τυχαίες χρονικές στιγμες. Το χειρότερο ειναι ότι δε κανει καποιο reboot, απλά μαυρίζει η οθόνη και δε λειτουργεί τιποτα "υποχρεωνοντας" με να κάνω manual reset. Επίσης απο τη στιγμη που κολλάει το μηχανημα δεν ειναι προσβάσιμο ούτε απο το δίκτυο (μέσω ping, SSH, και συναφή). To log file messages δεν περιέχει τιποτα σχετικό με το error (!). Για να πω όλη την αληθεια τα "τυχαία" κολληματα συνηθέστερα συμβαίνουν όταν το pc μενει ανοιχτο καπου για μία - μια και μισή μερες και συνηθως χωρις καποια δικη μου "παρεμβαση" (εκτός μιας φορας που κόλλησε ενω δουλευα σε αυτό με SSH). Καθως στο pc αυτο δουλεύω κυρίως μεσω δικτύου και του έχω αναθέσει ρόλο server, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ CRITICAL κατα τη γνώμη μου.. Με μιά συντομη αναζητηση σε αλλα forums είδα ότι και αλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να βρώ μια αποτελεσματικη λυση (απενεργοποιηση apic lapic apm acpi)... Κανείς εδώ με παρόμοιο πρόβλημα η με καποια ιδέα για λύση?
hayzel Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 den to exw sinantisei ... poio pirina exeis akribws? se mena o 2.6.3-4 pou eixe to community eixe periodika freeze pou ofeilotan to pontiki!!! to sistima pagwne olosxeros kai epanerxotan meta apo ligo .... epapse na iparxei to problima otan ebala ton 2.6.3-7 H gnwmh mou einai oti an den ton xreiazesai ton 2.6 kane egkatastash me ton 2.4 pou einai poli mature. Proswpika emena den me xalaei pou itan astathes ... giati etsi ki alliws ithela na dw ton kainourgio pirina stin praksi....
panagiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 μάλλον έχεις πρόβλημα με το ACPI, φρόντισε να κάνεις compile εναν kernel με σωστές επιλογές στο acpi ή στο apm.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Κάνε το disable από το bios στην τελική. Όπως και οποιδήποτε power management είναι enabled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.