Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Έχω δυο δίσκους HDD 3 Terra έκαστος και ασφαλώς μιλάμε για εσωτερικούς δίσκους. Θέλω να τους συνδέσω στο home network, ώστε τον ένα να τον έχω για ταινίες και τον αλλο για backup αρχείων. Το ζήτημα μου είναι το εξής. Θέλω να τους βάλω σε ένα ΝAS (?) / μια συσκευη η οποία θα συνδέεται πάνω σε ethernet port στο switch. 

Έχετε κάτι υπόψη σας; 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Synology θεωρούνται τα καλύτερα, εναλλακτικά qnap. Αφού δεν έχεις πολλές απαιτήσεις ταχύτητας/μνήμης και τα θες ουσιαστικά μόνο για αποθηκευτικό χώρο, πάρε το πιο φτηνό 2bay.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Telumetar είπε

Γεια χαρά,

Έχω δυο δίσκους HDD 3 Terra έκαστος και ασφαλώς μιλάμε για εσωτερικούς δίσκους. Θέλω να τους συνδέσω στο home network, ώστε τον ένα να τον έχω για ταινίες και τον αλλο για backup αρχείων. Το ζήτημα μου είναι το εξής. Θέλω να τους βάλω σε ένα ΝAS (?) / μια συσκευη η οποία θα συνδέεται πάνω σε ethernet port στο switch. 

Έχετε κάτι υπόψη σας; 

Ευχαριστω

Εαν το ρουτερ σου έχει USB παιζει να μην χρειαστείς να πάρεις απολύτως τίποτα(ίσως κανενα case 3,5 inch αν δεν εχεις).

Τσεκαρε λίγο τι ταχυτες έχει το router σε Ethernet(λογικά 1000αρη η εαν είναι παλιό 100αρη) και τι σε wifi(εαν τα backup είναι συχνα κ με μεγάλου μεγεθους παιζει να σε περιορίσουν τα παραπανω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...