neosstoforum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.websupplies.gr/wi-fi-powerline-extender-tenda-pa6-av1000-2-port-gigabit-wireless-300mbps Με 1000Mbps ταχύτητα overline και 300Mbps ταχύτητα WLAN δεν βλέπω να έχει αντίπαλο σε αυτή τη τιμή. Skroutz από 44.66€ https://www.skroutz.gr/s/9898302/Tenda-PA6.html Ευρώπη από 39.91€ https://geizhals.eu/tenda-pa6-homeplug-av2-a1908615.html Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
kamui Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μιλάμε για KIT αλλά για 1 device μόνο αν βλέπω καλά. Αν κάποιος θέλει να κάνει δουλειά μάλλον θέλει 2 άρα μιλάμε για 60 ευρώ. Στα θετικά το Wifi στα αρνητικά....δεν έχει passthrough οπότε 1 (ή μάλλον 2) πρίζες out. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από kamui
alekout Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν συνεργάζεται με άλλη μάρκα ; Έχω ήδη το Tp-Link PA4010P . Αν ήξερα οτι θα δουλέψει , μου χρειάζεται ακριβώς αυτό .
flyk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Έχω για το δωμάτιο ένα extender της tplink και ενώ με Netflix σχεδόν πάντα είμαι οκ(παίζει τα 4κ κανονικά) στο play station πολλες φορες το ίντερνετ κολλάει. Με αυτό θα είναι καλύτερα η είναι θέμα του play;
k_dinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, flyk είπε Έχω για το δωμάτιο ένα extender της tplink και ενώ με Netflix σχεδόν πάντα είμαι οκ(παίζει τα 4κ κανονικά) στο play station πολλες φορες το ίντερνετ κολλάει. Με αυτό θα είναι καλύτερα η είναι θέμα του play; To netflix όπως και το youtube χρησιμοποιεί πρωτόκολλο UDP, το οποίο πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες. και αφήνει πακέτα να χαθούν. Το Playstation ανάλογα την εφαρμογή χρησιμοποιεί και TCP. Από το playstation μπορείς να δεις 4κ στο netflix?
flyk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, k_dinos είπε To netflix όπως και το youtube χρησιμοποιεί πρωτόκολλο UDP, το οποίο πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες. και αφήνει πακέτα να χαθούν. Το Playstation ανάλογα την εφαρμογή χρησιμοποιεί και TCP. Από το playstation μπορείς να δεις 4κ στο netflix? Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια. Μου κολλαει σε φιφα, προ και cod τις περισσότερες φορές ενώ στο τεστ πχ πιάνει 15-17 mbps. Βέβαια στο ίδιο μέρος το λαπτοπ και το κινητό πιάνουν 20-22.
skel13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, alekout είπε Παιδιά γνωρίζει κανείς αν συνεργάζεται με άλλη μάρκα ; Έχω ήδη το Tp-Link PA4010P . Αν ήξερα οτι θα δουλέψει , μου χρειάζεται ακριβώς αυτό . πρέπει να κοιτάξεις να υποστηρίζονται ίδια πρωτόκολλα επικοινωνίας
vabiris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, alekout είπε Παιδιά γνωρίζει κανείς αν συνεργάζεται με άλλη μάρκα ; Έχω ήδη το Tp-Link PA4010P . Αν ήξερα οτι θα δουλέψει , μου χρειάζεται ακριβώς αυτό . Απ'οτι βλέπω υποστηρίζει τα πρότυπα HomePlug AV2, HomePlug AV, ενώ το TP link HomePlug AV, άρα είσαι καλά! Θα παίξουν όμως με το χαμηλότερο πρότυπο έως 500 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα