Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Με αυτά που έχει από την μάνα του toner πόσα θα μας βγάλει μέχρι να αγοράσουμε καινούργια και γεμάτα; 

Αυτά είναι setup, 200-300 σελίδες περίπου! Μπορεί να κάνω κ λάθος στο ακριβές νούμερο αλλά δεν είναι για πάρα πολλές... Και μιλάμε πάντα με κάλυψη σελίδας 5%!

• Thanks 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και τελευταία ερώτηση 

Πρέπει να εκτυπώνω συχνά, παίζουν θέμα με βουλωματα και άλλα παρόμοια σκηνικά; η δεν έχω θεμα με τον συγκεκριμένο; 

Χρόνια έχω πολύμηχανήματα, πρώτη φορά πήγα σε τετοιο στυλ και θέλω να μάθω μερικά τεχνικά θέματα. Ότι tips και γενικά κάτι που πρέπει να μάθω, πείτε παιδιά, σε αυτό τον τομέα είμαι noob 😁

Οι lazer εκτυπωτές γενικά είναι πολύ πιο εύκολοι από τους inkjet είναι ποίο γερή σε κατασκευή, δεν σπάνε τόσο εύκολα εννοώ σε κάποιες λάθος κινήσεις π.χ όταν μας κολλάει κάποια σελίδα και την βγάλουμε λίγο άτσαλα δεν θα μας μείνει κανένα γραναζακι στο χέρι.. Τα Τόνερ όσο καιρό κ εάν τα αφήσουμε δεν θα πάθουν κάτι εκτός κ εάν έχουμε πάρα πολύ υγρασία κ υγραστιαστη η σκόνη, πράγμα σπάνιο αλλά μπορεί να τύχει σε σπίτι ή γραφείο αδύνατο να γίνει, μην φοβάσαι αν το έχεις σε αχρηστία δεν θα πάθει κάτι.. Να αποφεύγεις να εκτυπώνεις σκαναρισμενα έγγραφα γιατί θα τρώει αρκετό μελάνι, και γενικά η κάλυψη που μας δίνη ο κατασκευαστής στη ζωή του τονερ είναι 5% πράγμα που δεν το ξέρουν πολύ, βασικά δεν το λένε αυτοί που τα πουλάνε, δηλαδή εάν βγάλεις μια Α4 σελίδα όλο μαύρο θα σου καταναλώσει 20 σελίδες από τη ζωή του τονερ.. Προσοχή σε βελτ και φούρνο δεν βάζουμε ποτέ αιχμηρά αντικείμενα γιατί θα κάνουμε ζημιά.. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 

Τόνερ κτλπ από που λέτε για αγορά; εννοείται σε καινούργιο μηχάνημα θέλω γνήσια η τουλάχιστον κάτι που δεν θα βλάψει όλοκαινουργιο μηχάνημα. 

Επειδή λογικά τα setup, demo η οπως αλλιώς λέγονται θα μου τελειώσουν σύντομα 😁

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Καλημέρα 

Τόνερ κτλπ από που λέτε για αγορά; εννοείται σε καινούργιο μηχάνημα θέλω γνήσια η τουλάχιστον κάτι που δεν θα βλάψει όλοκαινουργιο μηχάνημα. 

Επειδή λογικά τα setup, demo η οπως αλλιώς λέγονται θα μου τελειώσουν σύντομα 😁

Πχ εδώ 

Για γνήσια.... 

12 ώρες πριν, soulis16 είπε

Οι lazer εκτυπωτές.... κάλυψη 5% πράγμα που δεν το ξέρουν πολύ, βασικά δεν το λένε αυτοί που τα πουλάνε, δηλαδή εάν βγάλεις μια Α4 σελίδα όλο μαύρο θα σου καταναλώσει 20 σελίδες από τη ζωή του τονερ.. Προσοχή σε βελτ και φούρνο δεν βάζουμε ποτέ αιχμηρά αντικείμενα γιατί θα κάνουμε ζημιά.. 

Άρα, και από αυτό προκύπτει το όχι Φωτογραφικές εκτυπώσεις 

Επεξ/σία από xx1100
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Πχ εδώ 

Για γνήσια.... 

Γνήσια γιατί μετά από αυτά που διάβασα δεν θέλω να μου πάθει κάτι με άλλα αναλώσιμα aftermarket. 

Έτσι δεν είναι; η κάνω λάθος; 

Δεν ειμαι κ κανένας μεγάλος γνωστής στο συγκεκριμένο θέμα 😁

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Γνήσια γιατί μετά από αυτά που διάβασα δεν θέλω να μου πάθει κάτι με άλλα αναλώσιμα aftermarket. 

Έτσι δεν είναι; η κάνω λάθος; 

Δεν ειμαι κ κανένας μεγάλος γνωστής στο συγκεκριμένο θέμα 😁

Και εγω δεν είμαι.... Απλά - με τα γνήσια μελάνια - το κόστος εκτύπωσης φτάνει κοντά 0,1€/σελίδα.. Θα μου πεις "οχι, μεγάλο για οικιακή χρήση, ή μικρου γραφείου με 50 σελίδες (=5€) αλλά σε γραφειο με πχ, με 1.000/μήνα ειναι 100€... 

Μάλλον ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του μρ το αναλογο ρίσκο. 

Πάντως σε εναν ασπρομαυρο Lexmark εκτύπωσα για 12 χρόνια χωρίς θέματα με τονςρ των 12€

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Και εγω δεν είμαι.... Απλά - με τα γνήσια μελάνια - το κόστος εκτύπωσης φτάνει κοντά 0,1€/σελίδα.. Θα μου πεις "οχι, μεγάλο για οικιακή χρήση, ή μικρου γραφείου με 50 σελίδες (=5€) αλλά σε γραφειο με πχ, με 1.000/μήνα ειναι 100€... 

Μάλλον ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του μρ το αναλογο ρίσκο. 

Πάντως σε εναν ασπρομαυρο Lexmark εκτύπωσα για 12 χρόνια χωρίς θέματα με τονςρ των 12€

Δηλαδή λες μόλις τελειώσουν τα demo που είχε μαζί, να πάρω όχι γνήσια; 

Φοβάμαι καινούργιο μηχάνημα μην μου πάθει τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Δηλαδή λες μόλις τελειώσουν τα demo που είχε μαζί, να πάρω όχι γνήσια; 

Φοβάμαι καινούργιο μηχάνημα μην μου πάθει τίποτα. 

Τι να πω... Είναι το γνωστό δίλημμα.... Ίσως δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις με τα συμβατά. Σε τελική ανάλυση, αφού και άλλοι εζουν κατεβάσει την τιμή του μηχανήματος, αν πάθει κάτι στα δυο σετ τόνερ (80+80=160) έχεις ήδη κερδίσει την αξία ολοκλήρου του εκτυπωτή.... 

Με τα γνήσια θα πρέπει να δώσεις σχεδόν 500€ για 2 σετ.... Η διαφορά είναι 340.... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xx1100 είπε

Τι να πω... Είναι το γνωστό δίλημμα.... Ίσως δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις με τα συμβατά. Σε τελική ανάλυση, αφού και άλλοι εζουν κατεβάσει την τιμή του μηχανήματος, αν πάθει κάτι στα δυο σετ τόνερ (80+80=160) έχεις ήδη κερδίσει την αξία ολοκλήρου του εκτυπωτή.... 

Με τα γνήσια θα πρέπει να δώσεις σχεδόν 500€ για 2 σετ.... Η διαφορά είναι 340.... 

Δίκιο έχεις. 

Ε εντάξει μέχρι να δοκιμάσω αλλαγή λογικά θα έχει περάσει κανένα 3μηνο,καθως εκτυπώνω μέσο όρο κάθε μήνα περίπου 100 σελίδες max 😁

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δίκιο έχεις. 

Ε εντάξει μέχρι να δοκιμάσω αλλαγή λογικά θα έχει περάσει κανένα 3μηνο,καθως εκτυπώνω μέσο όρο κάθε μήνα περίπου 100 σελίδες max 😁

Σωστά, νομιζω το όριο είναι μάλλον εκεί, δηλαδή στο αν περνάει κάποιος σταθερά τις 1.000 σελίδες /μήνα... 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Έριξαν κι άλλο τη τιμή. 166€ πλέον. 

🥳 Η απόλυτη κλεψιά!! 

Παίδες, το μηχάνημα φυσάει. 

Το χρησιμοποιώ στο ιατρείο εδω και 2 εβδομάδες και είναι... άψογο. Στα λεφτά αυτά είναι.... δώρο! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσα κιλά είναι θα το βγάλω 2 σκάλες ;  Tις κασέτες που μπλοκάρουν θυμάμαι σε oki και ένα τύμπανο που είχε μαυρίσει 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...