Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Απ' ό,τι είδα,  service στο Greece δίνουν... Πολωνία.... Ο, τι κι αν σημαίνει αυτό.... 🙄

Άρα σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή τα μεταφορικά και όλη τη διαδικασία δεν την αναλαμβάνει το Websupplies;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

Άρα σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή τα μεταφορικά και όλη τη διαδικασία δεν την αναλαμβάνει το Websupplies;

Οχι, δε λέω, αυτό, δεν το έχω ρωτήσει. Το "Πολωνία" προκύπτει οταν προσπαθείς να κάνεις registration στο site και δεν υπάρχει επιλογή Ελλάδα. Φυσικά, το ίδιο βλέπω για πχ Τουρκία, αλλά - ενω την έχει ως χώρα, η δνση ειναι στο ... Dubai 😂

Ελπίζω να μην χρειαστεί (οπως στην πλειοψηφία των tech προϊόντων που έχω αγορασει την τελευταία στιγμή δεκαετία). 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Εδώ δεν καλύπτουν μεταφορικά από ρολόι που ζυγίζει μερικά γραμμάρια (Casio πρόσφατη περίπτωση), θα σου καλύψουν μεταφορικά από κάτι που ζυγίζει 30κιλά ?

Δημοσ.

καλησπέρα σας, οι εκτυπωτές OKI έχουν τεράστιο θέμα με τα toner, τα συμβατά toner δημιουργούν πρόβλημα στο drum, θέλει αρκετή προσοχή η σκόνη που θα χρησιμοποιήσετε...

Να το προσέξετε αρκετά αυτό θέμα γιατι θα πληρώσετε τον εκτυπωτή 2 κ 3 φόρες από τα αναλώσιμα του !

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xx1100 είπε

Οχι, δε λέω, αυτό, δεν το έχω ρωτήσει. Το "Πολωνία" προκύπτει οταν προσπαθείς να κάνεις registration στο site και δεν υπάρχει επιλογή Ελλάδα. Φυσικά, το ίδιο βλέπω για πχ Τουρκία, αλλά - ενω την έχει ως χώρα, η δνση ειναι στο ... Dubai 😂

Ελπίζω να μην χρειαστεί (οπως στην πλειοψηφία των tech προϊόντων που έχω αγορασει την τελευταία στιγμή δεκαετία). 

Νομίζω η CPI είναι εισαγωγέας. Υπάρχει και "OKI Greece" σελίδα τους στο φουμπου.  Ας επικοινωνήσει οποίος ανησυχεί για το service να ενημερωθει

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ipal είπε

Νομίζω η CPI είναι εισαγωγέας. Υπάρχει και "OKI Greece" σελίδα τους στο φουμπου.  Ας επικοινωνήσει οποίος ανησυχεί για το service να ενημερωθει

Ενημέρωση σχετικά με ποιο θέμα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με έτρωγε που τον είδα στον συνάδελφο όπως προειπα, τον αγόρασα και εγώ πριν 15 λεπτά. 

Λοιπόν αν πάθει κάτι μ είπαν, το πας από  εκεί και μετά κάνει το κατάστημα όλες τις ενέργειες. 

Οπότε να ξέρετε, για να μην υπάρχει παρανόηση. 

Εντυπώσεις όταν βρω χρόνο να το δουλέψω, ακόμα σφραγισμενο θα μείνει για 2 με 3 μερες

Extra tip: Αν Δεν έχεις μάθει να κουβαλάς τσιμέντα σε οικοδομή, μην δοκιμάσεις να τον κουβαλήσεις μόνος σου. Πας για διάλυση 😂😋 σχεδόν 30 κιλά. Με αρασε η ζετε (άρση βαρών) σηκωνεται 😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xx1100 είπε

Απ' ό,τι είδα,  service στο Greece δίνουν... Πολωνία.... Ο, τι κι αν σημαίνει αυτό.... 🙄

Lmao ...

Ευχαριστω για το feedback... ακόμη με τρώει το κακό αποτέλεσμα στις φωτό.. είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστό χαρτί/settings? Η χρωματική απόδοση σε χαλάει ή και resolution πλευράς? 

Δημοσ.
Στις 3/6/2020 στις 10:41 ΠΜ, sexymwro7 είπε

Το οτι εχει αρκετες και καλες κριτικες και οτι καποτε παραγγειλατε απο κει χωρις προβλημα, δε λεει απολυτως τιποτα. Και το mobilepoint, που χυθηκαν τονοι μελανιου γι αυτο, στην ιδια κατηγορια ανηκε. ...

Καμία απολύτως σχέση (παλιό μαγαζί, παραλαβή από κατάστημα: https://www.websupplies.gr/shipping κλπ κλπ)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Επειδή με έτρωγε που τον είδα στον συνάδελφο όπως προειπα, τον αγόρασα και εγώ πριν 15 λεπτά. 

Λοιπόν αν πάθει κάτι μ είπαν, το πας από  εκεί και μετά κάνει το κατάστημα όλες τις ενέργειες. 

Οπότε να ξέρετε, για να μην υπάρχει παρανόηση. 

Εντυπώσεις όταν βρω χρόνο να το δουλέψω, ακόμα σφραγισμενο θα μείνει για 2 με 3 μερες

Extra tip: Αν Δεν έχεις μάθει να κουβαλάς τσιμέντα σε οικοδομή, μην δοκιμάσεις να τον κουβαλήσεις μόνος σου. Πας για διάλυση 😂😋 σχεδόν 30 κιλά. Με αρασε η ζετε (άρση βαρών) σηκωνεται 😋

Έχει και οδηγίες... στο pdf.... 😅

IMG_20200610_162438.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, xx1100 είπε

Προμηθεύτηκα αναλώσιμα (1 toner /ανά χρώμα εκτός μαύρου που οηρα απο αλλού) απο εδώ

Αναζήτηση στο σκρουτζ c542 και βγάζει αρκετές προσιτές επιλογές. 

Εννοείται ότι δεν τα εχω δοκιμάσει... Απλώς παρέλαβα άμεσα και super τιμή. 

80 ευρω για συμβατα toner πληρες σετ των 6000 σελιδων ειναι μια καλη τιμη.

Ο συγκεκριμενος θελει και ξεχωριστη αλλαγη drum ανα διαστηματα ή όχι?

1 ώρα πριν, soulis16 είπε

καλησπέρα σας, οι εκτυπωτές OKI έχουν τεράστιο θέμα με τα toner, τα συμβατά toner δημιουργούν πρόβλημα στο drum, θέλει αρκετή προσοχή η σκόνη που θα χρησιμοποιήσετε...

Να το προσέξετε αρκετά αυτό θέμα γιατι θα πληρώσετε τον εκτυπωτή 2 κ 3 φόρες από τα αναλώσιμα του !

Ξεχωριστη αλλαγη drum λοιπον στον λογαριασμο. Ποσο το αναλωσιμο drum ξερουμε?

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Extol3D είπε

Lmao ...

Ευχαριστω για το feedback... ακόμη με τρώει το κακό αποτέλεσμα στις φωτό.. είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστό χαρτί/settings? Η χρωματική απόδοση σε χαλάει ή και resolution πλευράς? 

Τκ πρόβλημα είναι η απόδοση αλλά επιφυλάσσομαι να το δοκιμάσω με πιο κατάλληλο χαρτί.... (αν υπάρχει...) 

Πάντως, κάπου ειδα οτι δε θέλει το χαρτί των inkjet διότι δεν αφήνει να περάσει το φως... 

4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

.... 

Ο συγκεκριμενος θελει και ξεχωριστη αλλαγη drum ανα διαστηματα ;

Ναι! 

4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Ξεχωριστη αλλαγη drum λοιπον στον λογαριασμο. Ποσο το αναλωσιμο drum ξερουμε?

45€

Δηλαδή, ~200€ (4*50) καθε 30.000 σελιδες + 5*80€ (4*20*4)= 400

30.000 σελίδες 600€ ευρω 

0.02€/σελίδα 

Επεξ/σία από xx1100
Edit για διόρθωση των μαθηματικών
Δημοσ.

Εάν όμως βάλουμε κάποια σκόνη κακής ποιότητας θα μας κάνει ζημιά στο Drum κ θα πρέπει να αλλαχτεί πιο νωρίς.. Δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα.. Έχω ασχοληθεί αρκετά με τους εκτυπωτές της OKI κ το συμπέρασμα μου όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό.. Από την άλλη να βάλεις γνήσια δοχεία δεν συμφέρει καθόλου για 6000 σελίδες είναι κοντά στα 200€ το κάθε χρώμα! Εγώ θα σας πρότεινα να βρείτε κάποιο μαγαζί που να έχει καλές σκόνες κ να κάνει ανακατεύει τα μελάνια (να έχει δουλέψει το συγκεκριμένο κωδικό μελάνια c532 κ να τον γνωρίζει πως αντιδρά στους εκτυπωτές) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soulis16 είπε

βρείτε κάποιο μαγαζί που να έχει καλές σκόνες κ να κάνει ανακατεύει τα μελάνια (να έχει δουλέψει το συγκεκριμένο κωδικό μελάνια c532 κ να τον γνωρίζει πως αντιδρά στους εκτυπωτές) 

Τρέχα γύρευε δηλαδή. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...