Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jaguar13 είπε

Τι παραπάνω κάνει αυτός από πχ το Kyocera Ecosys P5021cdn, που παίζει κατά καιρούς και στα 90-100$? Ίδιες δυνατότητες δεν έχει 'η κάτι μου διαφεύγει?

Επειδή έχω τον kyo διαφορές βλέπω στην οθόνη και τα πιο οικονομικά μελάνια 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 minutes ago, paylidis said:

Τραγικοί εδω και κάποια χρόνια οι ΟΚΙ, πολλα προβλήματα, ακριβα αναλώσιμα (μπλοκαρουν και παρόλο που εχουν υλικό μεσα σταματουν την εκτυπωση χωρις να μπορεις να το παρακαμψεις), κακο σερβις (τόσο εντος όσο και εκτός εγγυησης)... 

απο προσωπική εμπειρία με αντιστοιχο πολυμηχανημα

Εδω εχει καλες θετικες

https://www.amazon.com/OKI-C542dn-Laser-Farbe-46356132/dp/B01M2XLCKG

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, omitziz είπε

Για αυτό ρώτησα, δεν βλέπω το λόγο να δώσω τα διπλά λεφτά για να κάνω την ίδια δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Το μαγαζί είναι από τα πλέον αξιόπιστα και είναι επίσημος μεταπωλητής πολλών κατασκευαστών. Αυτός είναι ένας σημαντικός δείκτης για να κρίνει κανείς το επίπεδο ενός εμπόρου. Άστοχη η σύγκριση με το mobilepont. Προσωπικά, από ΟΚΙ πολυμηχανημα είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω άποψη. Τα αναλώσιμα του είναι ακριβά απ'όσο βλέπω. Η τιμή πάντως είναι σούπερ και είναι μια χαρά legit προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, omitziz είπε

Μήπως θα μπορούσες να γράψεις εντυπώσεις απο τον Kyocera; Τον σκέφτομαι σοβαρά, απλά δεν είχα ιδέα για αναλώσιμα, αναλώσιμα από 3ους κλπ. Αν ενοχλεί εδώ , με PM.

Για τον ΟΚΙ επίσης κάποια γνώμη/εντύπωση;

Δημοσ.

Λοιπόν, να κάνω ενα 1ο update 

Α. Για το κατάστημα websupplies: Σε γενικές γραμμές: ΑΨΟΓΟΙ. Η παραγγελία παραληφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (επαρχία). Στην τιμή των 190€ (μεταφορικά =0€), νομίζω πως είναι "πολύ καλη". 

Β. Ο printer: Ογκώδης και βαρύς ~30 χλγ (προσοχή! Η μεταφορά από έναν είναι στα ορια του εφικτού). 

Η σύνδεσή του είναι "σχετικά απλη" (λίγη προσοχή με τα 4 toners). 

Τα win10 τον αναγνωρίζουν αυτόματα και εγκαθιστούν τους απαραίτητους drivers. 

Μετά από ενα αρχικό γρου-γρου που διαρκεί μερικά λεπτά, μπορεί να ξεκινήσει η εκτύπωση. Η ποιότητα εκτύπωσης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ.

Ένα θετικό που είδα στα γρήγορα (και δοκίμασα στην πράξη και δουλεύει) είναι οτι αναγνωρίζει το βάρος του χαρτιού. 

Στο απλό χαρτί ολα ΟΚ. Σε χαρτί 160γρ, ελαφρά glossy... Super!! 

Επίσης, μπορεσα να βρω συμβατά αναλώσιμα σε χαμηλή τιμή. Οποτε, σε πρώτο χρόνο ΌΛΑ ΚΑΛΑ! 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xx1100 είπε

Λοιπόν, να κάνω ενα 1ο update 

Α. Για το κατάστημα websupplies: Σε γενικές γραμμές: ΑΨΟΓΟΙ. Η παραγγελία παραληφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (επαρχία). Στην τιμή των 190€ (μεταφορικά =0€), νομίζω πως είναι "πολύ καλη". 

Β. Ο printer: Ογκώδης και βαρύς ~30 χλγ (προσοχή! Η μεταφορά από έναν είναι στα ορια του εφικτού). 

Η σύνδεσή του είναι "σχετικά απλη" (λίγη προσοχή με τα 4 toners). 

Τα win10 τον αναγνωρίζουν αυτόματα και εγκαθιστούν τους απαραίτητους drivers. 

Μετά από ενα αρχικό γρου-γρου που διαρκεί μερικά λεπτά, μπορεί να ξεκινήσει η εκτύπωση. Η ποιότητα εκτύπωσης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ.

Ένα θετικό που είδα στα γρήγορα (και δοκίμασα στην πράξη και δουλεύει) είναι οτι αναγνωρίζει το βάρος του χαρτιού. 

Στο απλό χαρτί ολα ΟΚ. Σε χαρτί 160γρ, ελαφρά glossy... Super!! 

Επίσης, μπορεσα να βρω συμβατά αναλώσιμα σε χαμηλή τιμή. Οποτε, σε πρώτο χρόνο ΌΛΑ ΚΑΛΑ! 

Για πες λιγο για αναλώσιμα. Η στείλε pm. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Για πες λιγο για αναλώσιμα. Η στείλε pm. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προμηθεύτηκα αναλώσιμα (1 toner /ανά χρώμα εκτός μαύρου που οηρα απο αλλού) απο εδώ

Αναζήτηση στο σκρουτζ c542 και βγάζει αρκετές προσιτές επιλογές. 

Εννοείται ότι δεν τα εχω δοκιμάσει... Απλώς παρέλαβα άμεσα και super τιμή. 

Επεξ/σία από xx1100
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeHellas είπε

Scanneρ εχει κ συγκεκριμενος;

Αν ρωτάς για τον ΟΚΙ, ΟΧΙ😋

Έγχρωμος Lazer: ΝΑΙ (3+1 χρώματα) 

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι σοβαρά για την αγορά έγχρωμου εκτυπωτή laser. Κοιτούσα τον συγκεκριμένο αλλά μετά απο κατέβασα του info απο το επίσημο site της OKI διαπίστωσα οτι είναι LED και όχι Laser το έψαξα λίγο και δεν βρήκα ουσιαστικές απαντήσεις για τις διαφορές τους με σοβαρά επιχειρήματα και απαντήσεις. Αυτο που κατάλαβα είναι οτι τα laser μοντέλα τους έχουν την δυνατότητα πολλαπλού pass με υποσχόμενα αποτελέσματα όπως φαίνεται εδώ κάτι που δεν ισχύει για τους αντίστοιχους led (που έχουν παρεπιπτώντος μεγαλύτερο DPI "στα χαρτιά" 1200x1200 vs 1200x600). Έχω μπερδευτεί και είμαι σε δείλλειμα και δεδομένης της προσφοράς... 

@xx1100 Παίζει να κάνεις καμία HQ εκτύπωση να μας πείς καμία άποψη αυστηρά για την ποιότητα του αποτελέσματος? Ξέρεις αν παίρνει φωτογραφικά φύλλα ο συγκεκριμένος? Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο skroutz βλέπω ότι και άλλα μαγαζιά κατέβασαν τις τιμές. Ειδικά το Grammashop έπεσε λίγο πιο χαμηλά στα 180€. Αλλά από αυτά τα 3 καταστήματα το πιο αξιόπιστο πιστεύω είναι το Websupplies. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον αγόρασε συνάδελφος που εκτυπώνει αβέρτα σελίδες κάθε μηνα, και τον είδα από κοντά 

Μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρηματα του τελικά. Αρκετά ογκώδης και βαρύς μου είπε κατά την παραλαβή ήταν μόνος του και με το ζόρι τον πήγε αμάξι. 

Κατά τις πρώτες εκτυπώσεις αρκετά θετικά σχόλια, πολύ καλή ποιότητα,ωραια οθόνη και γενικά τον είδα αρκετά ευχαριστημένο,οποτε αξίζει το μηχάνημα. (βέβαια ο χρόνος θα δείξει όπως είπε, και έχει δίκιο θεωρώ) 

Οπότε ανακαλώ το πρώτο μου χιουμοριστικο ποστ 😁😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Extol3D είπε

Ενδιαφέρομαι σοβαρά για την αγορά έγχρωμου εκτυπωτή laser. Κοιτούσα τον συγκεκριμένο αλλά μετά απο κατέβασα του info απο το επίσημο site της OKI διαπίστωσα οτι είναι LED και όχι Laser το έψαξα λίγο και δεν βρήκα ουσιαστικές απαντήσεις για τις διαφορές τους με σοβαρά επιχειρήματα και απαντήσεις. Αυτο που κατάλαβα είναι οτι τα laser μοντέλα τους έχουν την δυνατότητα πολλαπλού pass με υποσχόμενα αποτελέσματα όπως φαίνεται εδώ κάτι που δεν ισχύει για τους αντίστοιχους led (που έχουν παρεπιπτώντος μεγαλύτερο DPI "στα χαρτιά" 1200x1200 vs 1200x600). Έχω μπερδευτεί και είμαι σε δείλλειμα και δεδομένης της προσφοράς... 

@xx1100 Παίζει να κάνεις καμία HQ εκτύπωση να μας πείς καμία άποψη αυστηρά για την ποιότητα του αποτελέσματος? Ξέρεις αν παίρνει φωτογραφικά φύλλα ο συγκεκριμένος? Ευχαριστώ!

Λοιπόν... 2ο update... 

Σε φωτογραφίες τα αποτελέσματα είναι μέτρια έως φτωχά.

Μιλάμε για φώτο υψηλής ανάλυσης από Canon 6d Markii. 

Του εδωσα photo paper pro της Canon (που είναι πολύ glossy) και στο 1200x1200 (που είναι το max) και βάρος heavy (245γρ)... δεν.... Πιθανώς σε ματ χαρτί τα αποτελέσματα να ειναι λίγο καλύτερα. Αν και το πρόβλημα είναι μάλλον στις πολυ ελαφρές εναλλαγές τψν φυσικών χρωμάτων. 

Άρα, για μένα photo: no. 

Για γραφήματα από Excel κλπ, όπου οι χρωματικές εναλλαγές είναι πιο περιορισμένες, σίγουρα ειναι οκ. 

============================

3ο update 

Όταν πηγα να κάνω product registration....ανακάλυψα πως για την ΟΚΙ, στην Ευρώπη.... δεν υπάρχει Ελλάδα 🤔.... Πιθανώς να μην είναι πρόβλημα για το support + warranty, απλως το επισημαίνω ελπίζοντας κάποια στιγμή να δουν έναν χάρτη. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...