Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μοντέλο του 2016, η τιμή του στη Γερμανία ήταν για 2 χρόνια κοντα στα 215€. Η ελάχιστη που έχει φτάσει τα 180€... Οπότε η αρχική τιμή 337€ είναι λίγο παραπλανητική! Δεν μιλάω καν για τις υπόλοιπες τιμές στα σκρουτζομάγαζα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, djcat είπε

Και 5 αστέρια το κατάστημα στο σκρουτζ με αρκετές κριτικές...

Νομίζω πως το μαγαζί ειναι αξιόπιστο αφού το έξυπνο καλάθι του σκρουτζ το χρησιμοποιεί (εχω παραγγείλει κατι μελάνια) 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, djcat είπε

Και 5 αστέρια το κατάστημα στο σκρουτζ με αρκετές κριτικές...

1 λεπτό πριν, xx1100 είπε

Νομίζω πως το μαγαζί ειναι αξιόπιστο αφού το έξυπνο καλάθι του σκρουτζ το χρησιμοποιεί (εχω παραγγείλει κατι μελάνια) 

Καλό το κατάστημα και μια χαρά εξυπηρέτηση. 2 φορές μου άλλαξαν προβληματικό ασύρματο σετ πληκτρολόγιο/ποντίκι και τελικά πήρα άλλο προϊόν πληρώνοντας τη διαφορά. Είχαν περάσει και 3 μήνες από την αρχική  αγορά.

Δημοσ.

Τι παραπάνω κάνει αυτός από πχ το Kyocera Ecosys P5021cdn, που παίζει κατά καιρούς και στα 90-100$? Ίδιες δυνατότητες δεν έχει 'η κάτι μου διαφεύγει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, prehistorik είπε

Αξιόπιστο το μαγαζί έχω ψωνίσει αρκετές φορές πλην όμως ο παράγοντας λάθος τιμής πάντα είναι υπαρκτός.

Έριξα μια παραγγελία. Κανονικά 189€

Ευχαριστώ στον ts

Επεξ/σία από xx1100
Δημοσ.

Κανά πολυμηχάνημα να έβαζε με τέτοια έκπτωση, καλά θα ήταν...θεωρώ πως δεν υπάρχει λάθος, το κατάστημα κάνει κατά καιρούς πολύ καλές τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Δημοσ.

Το οτι εχει αρκετες και καλες κριτικες και οτι καποτε παραγγειλατε απο κει χωρις προβλημα, δε λεει απολυτως τιποτα. Και το mobilepoint, που χυθηκαν τονοι μελανιου γι αυτο, στην ιδια κατηγορια ανηκε. Αυτο ομως δεν το εμποδισε να δεσμευσει τα λεφτα του κοσμακη για 2+ μηνες...

Βεβαια το συγκεκριμενο δεχεται αντικαταβολη, οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Αυτο να κοιτατε. Αν εχει μεθοδο (προ)πληρωμης μονο με καρτα ή τραπεζικη καταθεση ή μονο με bitcoin ξερω γω και οχι αντικαταβολη, αρα να ζητανε τα λεφτακια σου μονο πριν και αν παραλαβετε ποτε γραψτε μου, να υποπτευεστε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sexymwro7 είπε

Το οτι εχει αρκετες και καλες κριτικες και οτι καποτε παραγγειλατε απο κει χωρις προβλημα, δε λεει απολυτως τιποτα. Και το mobilepoint, που χυθηκαν τονοι μελανιου γι αυτο, στην ιδια κατηγορια ανηκε. Αυτο ομως δεν το εμποδισε να δεσμευσει τα λεφτα του κοσμακη για 2+ μηνες...

Βεβαια το συγκεκριμενο δεχεται αντικαταβολη, οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Αυτο να κοιτατε. Αν εχει μεθοδο (προ)πληρωμης μονο με καρτα ή τραπεζικη καταθεση ή μονο με bitcoin ξερω γω και οχι αντικαταβολη, αρα να ζητανε τα λεφτακια σου μονο πριν και αν παραλαβετε ποτε γραψτε μου, να υποπτευεστε.

Πριν καμιά ώρα μου έστειλαν mail αποστολής (εχω βάλει αντικαταβολή - χωρίς επιπλέον χρέωση) 

Δημοσ.

Τραγικοί εδω και κάποια χρόνια οι ΟΚΙ, πολλα προβλήματα, ακριβα αναλώσιμα (μπλοκαρουν και παρόλο που εχουν υλικό μεσα σταματουν την εκτυπωση χωρις να μπορεις να το παρακαμψεις), κακο σερβις (τόσο εντος όσο και εκτός εγγυησης)... 

απο προσωπική εμπειρία με αντιστοιχο πολυμηχανημα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...