Zaimitzoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Παιδιά θα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση λοιπόν έχω ξεκινήσει το youtoube εδώ και λίγο καιρό και καταλάθος έκανα σε ένα βίντεο ενός αλλου Youtouber report 3 φορές μήπως ξέρετε αν θα γίνει τίποτα η αμα υπάρχει πιθανότητα να μου κλείσουν το καναλι ???
mourouzis2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δεν υπαρχει προβλημα, το youTOUBE δεν κατεβαζει βιντεο. Τωρα αν ηταν το youTUBE να το συζηταγαμε. 1
Zaimitzoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Δεν υπαρχει προβλημα, το youTOUBE δεν κατεβαζει βιντεο. Τωρα αν ηταν το youTUBE να το συζηταγαμε. Σε ευχαριστώ πολύ οπότε δεν υπάρχει θέμα δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως μου μπλοκάρουν το κανάλι ????
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Zaimitzoi είπε Σε ευχαριστώ πολύ οπότε δεν υπάρχει θέμα δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως μου μπλοκάρουν το κανάλι ???? Δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Και εσύ τι κανάλι έχεις; 1
Zaimitzoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Και εσύ τι κανάλι έχεις; Έχω Gaming κυρίως κανάλι το γνωρίζω ότι δεν είπε αυτό Αλλά δεν ξέρω πρέπει να ανησυχώ όμως μήπως μου το κλείσουν ???
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αμα πατάς το report τόσες φορές κατα λάθος πρέπει να ανησυχείς,κάτι τρέχει.
Zaimitzoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αμα πατάς το report τόσες φορές κατα λάθος πρέπει να ανησυχείς,κάτι τρέχει. Όχι μα η πρώτη φορά ειναι που το πάτησα !!!
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Zaimitzoi είπε Όχι μα η πρώτη φορά ειναι που το πάτησα !!! Φαντάσου να έκανε το ίδιο λάθος και ο Κιμ .Τι θα γινόταν; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα