filop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 καλησπερα, 11 χρονια στην εταιρια σημαντικο προβλημα δν ειχα,ηρθε η ωρα να κανω αλλαγη καθως μου εσπασαν τα νευρα εχω μετακομισει σχεδον ενα χρονο και ειχα παντοτε 13-15 mpbs την παρασκευη οταν ξυπνησα δν ειχα ιντερνετ,πηγα στο ρουτερ μετα απο κανα 2-3 ρεσταρτ επιασα,το αποτελεσμα ηταν ολο το πσκ και δευτερα να ειχα μεσο ορο απο 3 εως 6 mpbs,τους πηρα τηλεφωνο και ηρθε τεχνικος σημερα την τριτη δλδ μου ειπε οτι φταιει το καλωδιο του οτε,αυτο δλδ που ειναι στην πορτα και μπαινει σπιτι,εξωτερικα στο σπιτι που το μετρησε δν βρηκε πολλα λαθη,εσωτερικα ομως εκει που κουμπωνω το ρουτερ βρηκε χιλιαδες,παρατηρησα μετα οταν εφυγε εως και τωρα που μιλαμε οτι εχει συνχρονισει στα 12 mb,δλδ τωρα με δουλευουν?φωναξα ηλεκτρολογο και μ ειπε,εγω μπορω να σου πεταξω καλωδιο απευθειας αλλα σου λενε βλακειες,δλδ θα πληρωσεις καλωδιο και αν στο ξανακανει?ετσι στο ξαφνικο γιατι δν στο εβγαζε τοσο καιρο?εχω κανει αιτηση στον οτε να φυγω να βαλω 50αρα,τι λετε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, filop είπε καλησπερα, 11 χρονια στην εταιρια σημαντικο προβλημα δν ειχα,ηρθε η ωρα να κανω αλλαγη καθως μου εσπασαν τα νευρα εχω μετακομισει σχεδον ενα χρονο και ειχα παντοτε 13-15 mpbs την παρασκευη οταν ξυπνησα δν ειχα ιντερνετ,πηγα στο ρουτερ μετα απο κανα 2-3 ρεσταρτ επιασα,το αποτελεσμα ηταν ολο το πσκ και δευτερα να ειχα μεσο ορο απο 3 εως 6 mpbs,τους πηρα τηλεφωνο και ηρθε τεχνικος σημερα την τριτη δλδ μου ειπε οτι φταιει το καλωδιο του οτε,αυτο δλδ που ειναι στην πορτα και μπαινει σπιτι,εξωτερικα στο σπιτι που το μετρησε δν βρηκε πολλα λαθη,εσωτερικα ομως εκει που κουμπωνω το ρουτερ βρηκε χιλιαδες,παρατηρησα μετα οταν εφυγε εως και τωρα που μιλαμε οτι εχει συνχρονισει στα 12 mb,δλδ τωρα με δουλευουν?φωναξα ηλεκτρολογο και μ ειπε,εγω μπορω να σου πεταξω καλωδιο απευθειας αλλα σου λενε βλακειες,δλδ θα πληρωσεις καλωδιο και αν στο ξανακανει?ετσι στο ξαφνικο γιατι δν στο εβγαζε τοσο καιρο?εχω κανει αιτηση στον οτε να φυγω να βαλω 50αρα,τι λετε???? Απο περιεργια ποσο θα σου παρει για να σου βαλει το καλώδιο που ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 αυτος ηθελε 60,θα ερθει φιλος μου ομως θα μ παρει την βενζινα του + το καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filop είπε καλησπερα, 11 χρονια στην εταιρια σημαντικο προβλημα δν ειχα,ηρθε η ωρα να κανω αλλαγη καθως μου εσπασαν τα νευρα εχω μετακομισει σχεδον ενα χρονο και ειχα παντοτε 13-15 mpbs την παρασκευη οταν ξυπνησα δν ειχα ιντερνετ,πηγα στο ρουτερ μετα απο κανα 2-3 ρεσταρτ επιασα,το αποτελεσμα ηταν ολο το πσκ και δευτερα να ειχα μεσο ορο απο 3 εως 6 mpbs,τους πηρα τηλεφωνο και ηρθε τεχνικος σημερα την τριτη δλδ μου ειπε οτι φταιει το καλωδιο του οτε,αυτο δλδ που ειναι στην πορτα και μπαινει σπιτι,εξωτερικα στο σπιτι που το μετρησε δν βρηκε πολλα λαθη,εσωτερικα ομως εκει που κουμπωνω το ρουτερ βρηκε χιλιαδες,παρατηρησα μετα οταν εφυγε εως και τωρα που μιλαμε οτι εχει συνχρονισει στα 12 mb,δλδ τωρα με δουλευουν?φωναξα ηλεκτρολογο και μ ειπε,εγω μπορω να σου πεταξω καλωδιο απευθειας αλλα σου λενε βλακειες,δλδ θα πληρωσεις καλωδιο και αν στο ξανακανει?ετσι στο ξαφνικο γιατι δν στο εβγαζε τοσο καιρο?εχω κανει αιτηση στον οτε να φυγω να βαλω 50αρα,τι λετε???? Θα σου προτεινα να εβαζες 50αρα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 περιμενω απο οτε να μου στειλουν τα χαρτια,σημερα εκανα την αιτηση,το θεμα με το καλωδιο ειναι το αφηνω ως εχει η το αλλαζω μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, filop είπε περιμενω απο οτε να μου στειλουν τα χαρτια,σημερα εκανα την αιτηση,το θεμα με το καλωδιο ειναι το αφηνω ως εχει η το αλλαζω μετα? Αν δεις οτι εχεις θεματα με ταχυτητα πολυ πιθανον να ευθύνεται αυτο οποτε λογικα θα χρειαστεί να το αλλάξεις. Βαζεις 50αρα και βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Η vodafon γενικά τον τελευταίο καιρό έχει θέματα δεν είσαι μόνο εσύ. Κάνουν λένε αναβάθμιση,αν λένε αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Κ εμενα στο σπιτι μου με cyta τοσα χρονια δεν ειχα θεμα. Μολις εγινε voda ειχα τρομερα θεματα με αποσυνδεσεις κτλ Εφυγα τελικα κ πηγα οτε 50αρα κ ειμαι ευχαριστημενος. Στους γονεις μου κ στου αδερφου μου ομως που εχουν κ οι 2 ακομα voda καθε μια ωρα αποσυνδεση κ πεφτει το ιντερνετ κ μπαινω στο ρουτερ για πλακα κ γινετε χαμος απο error! Δεν ξερω τι γινετε με τη voda. Εγω θα το αλλαζα το καλωδιο καλου κακου παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 αλλαξα καλωδιωση εξωτερικη με καλο καλωδιο (cat5) απευθειας απο το κουτι τα αποτελεσματα δεν με τρελαναν γιατι βλεπω αρκετο θορυβο στην γραμμη κατι που με παραξενεψε καθως το καλωδιο ειναι καινουριο και παει απευθειας,τωρα στην ταχυτητα σιγουρα την εχουν κλειδωση απο την βονταφον γιατι και πριν ηταν κλειδωμενο εκει γιατι οπως ελαβα ενα μνμ εξεταζετε το προβλημα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Cyta από το 2011 μέχρι τώρα, σταθερά 11-12mbps (είμαι μακριά από το κέντρο). Με την αλλαγή σε Vodafone έπεσα στα 8 με το ίδιο modem (δεν μου έστειλαν καινούργιο) χωρίς να γίνει κάτι. Πάω σε Cosmote μήπως δω χαΐρι γιατί γραμμή που 8 χρόνια δούλευε κανονικά στα 12 να πέσει στα 8 δεν μπορώ να ακούω από τον τεχνικό ότι φταίει ο χαλκός και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Έχω δει δυο περιπτώσεις συγγενών που έβριζαν εταιρείες και τελικά έφταιγε η καλωδίωση τους. Ο ένας κρυονέρι με vodafone κλείδωνε στα 6mbps και τελικά με καινούριο καλώδιο απο το κουτί του οτε μέσα κλείδωσε στα 27mbps και ο άλλος με vodafone στα Άνω Λιόσια αναβάθμισε σε 50αρα και κλείδωνε στα 19mbps (ενώ του είχαν δώσει εγγυημένη χαμηλότερη ταχύτητα 45mbps). Ήρθε τεχνικός έλεγξε, χαμός, πέρασε καινούριο καλώδιο και κλείδωσε 54mbps. Τσεκάρετε τις καλωδιώσεις σας. Δε φταίνε πάντα, αλλά καλό είναι πριν κράξετε στις εταιρείες να τις τσεκάρετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 εχω αλλαξει καλωδιο utp cat 5 κατευεθειαν απο την εξωτερικη γραμμη του σπιτιου στην μπριζα και εξακολουθει και το κανει...ελα βρες μ εσυ τι ειναι,τον ξανα περιμενω αυριο για μετρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, filop είπε εχω αλλαξει καλωδιο utp cat 5 κατευεθειαν απο την εξωτερικη γραμμη του σπιτιου στην μπριζα και εξακολουθει και το κανει...ελα βρες μ εσυ τι ειναι,τον ξανα περιμενω αυριο για μετρηση Αφού εχεις λύσει το θέμα της εσωτερικής καλωδίωσης, είναι δικό τους θέμα. Τους παίρνεις και τους το λες. Αν θες να αναβαθμίσεις, αναβάθμισε, αλλά ρώτα τους να σου πουν πόσο είναι ο μέσος όρος της περιοχής με 50άρα για να ξέρεις περίπου τι θα πρέπει να περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) στην αρχη δν τους ειπα κουβεντα οτι εβαλα αλλο καλωδιο για να δω τι κανουν,μετα απο 8 μερες με πηρε ο τεχνικος που ειχε αναλαβει το θεμα,μ λεει πως ειναι το προβλημα σας ?λεω σκατα...μ λεει για μισο λεπτο να δω,μου λεει εγω το βλεπω κομπλε σηκωνομαι απο το κρεβατι βλεπω 12mb εκει που επιανα σχεδον 16,του λεω μπορεις να το ανεβασεις?γιατι επιανα παραπανω μισο μ λεει το εχω κλειδωμενο στα 12 κατσε να το αφησω ελευθερο με το που το κανει,ξανα η ταχυτητα στα 8...και ξαναπεριμενω τεχνικο αυριο επισης εχω κανει αιτηση για 100αρα βοντα,τωρα το ποσο θα πιανω δν γνωριζω,αυτοι μ ειπαν 50 θες 50 εχεις 100 θες 100 εχεις με μικρη αποκλιση 3-4 mb (ετσι ειπαν) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από filop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, filop είπε στην αρχη δν τους ειπα κουβεντα οτι εβαλα αλλο καλωδιο για να δω τι κανουν,μετα απο 8 μερες με πηρε ο τεχνικος που ειχε αναλαβει το θεμα,μ λεει πως ειναι το προβλημα σας ?λεω σκατα...μ λεει για μισο λεπτο να δω,μου λεει εγω το βλεπω κομπλε σηκωνομαι απο το κρεβατι βλεπω 12mb εκει που επιανα σχεδον 16,του λεω μπορεις να το ανεβασεις?γιατι επιανα παραπανω μισο μ λεει το εχω κλειδωμενο στα 12 κατσε να το αφησω ελευθερο με το που το κανει,ξανα η ταχυτητα στα 8...και ξαναπεριμενω τεχνικο αυριο επισης εχω κανει αιτηση για 100αρα βοντα,τωρα το ποσο θα πιανω δν γνωριζω,αυτοι μ ειπαν 50 θες 50 εχεις 100 θες 100 εχεις με μικρη αποκλιση 3-4 mb (ετσι ειπαν) Τις περισσότερες φορές όντως είναι μικρές οι απώλειες. Τεσπα λογικά θα βρεις άκρη, απλά θα δοκιμάσουν λίγο την υπομονή σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα