Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε

Δεν γνώριζα πως είχε και ευρωπαϊκές αποθήκες (δεν το προτιμούσα μέχρι τώρα γενικά), φαντάζομαι πως θα είναι πολύ πιο μικρό το χρονικό διάστημα για να φτάσει στον προορισμό του το πακέτο σε σχέση με την Κίνα που κάνει γύρω στο 3μηνο. Πόσο καιρό σου κάνει? 

Το aliexpress είναι όπως το eBay, έχει πωλητές/καταστήματα.

Κάποιοι απο αυτους(συνήθως "γνωστα brands" που πουλάνε κ μέσω amazon) έχουν κ Ευρωπαικες αποθηκες.

-Πέρα απο την περίοδο του Κορωνοιου, που έγινε κ το δικο μου μπερδεμα- ερχοντε περιπου σε ~10 μερες

Απλα όπως κ να χει, τράβατε παντα videακι unboxing για εχετε το κεφάλι σας ησυχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, @topos είπε

Το aliexpress είναι όπως το eBay, έχει πωλητές/καταστήματα.

Κάποιοι απο αυτους(συνήθως "γνωστα brands" που πουλάνε κ μέσω amazon) έχουν κ Ευρωπαικες αποθηκες.

-Πέρα απο την περίοδο του Κορωνοιου, που έγινε κ το δικο μου μπερδεμα- ερχοντε περιπου σε ~10 μερες

Απλα όπως κ να χει, τράβατε παντα videακι unboxing για εχετε το κεφάλι σας ησυχο.

Ξέρω το τι είναι το aliexpress και πως λειτουργεί (αν και αυτό για Amazon δεν το ξερα). Και φυσικά πάντα βίντεο το unboxing, εγώ το κάνω πλέον και από αγορές που είναι μέσα από την Ελλάδα καθώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.  Ευχαριστώ για τις πληροφορίες 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...