ρεσπεψτ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, κάνω μια εργασία στο μεταπτυχιακό μου και πρέπει να μελετήσω μια εταιρία που εφάρμοσε στο παρελθόν επιθετική τιμολόγηση. εχω φαει τον γουγλη αλλα δεν με βοηθαει..πολλες ασαφειες.. εχει κατα νου καποια εταιρια να παρω ως βαση και να ψαξω τα οικονομικα της δεδομενα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν έχω ιδέα από οικονομικά αλλά άμα ψάξεις με τον όρο "προστιμο για επιθετικη τιμολογηση" στις δύο πρώτες σελίδες βγάζει κάποιες παρόμοιες εργασίες και άρθρα που ίσως σε βοηθήσουν σε αυτό που ψάχνεις καθώς αναφέρονται μερικές εταιρείες. Από Ελλάδα πχ ΟΤΕ (καταγγελία από TELLAS) , UCAR, SUNLIGHT AE και εκτός Ελλάδος Qualcomm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν νομίζω ότι στο Google θα βρεις την απάντηση σου όπως την ψάχνεις και με την μορφή που την ψάχνεις. Εγώ θα κοιτούσα σε αρχεία οικονομικών εφημεριδών. Αν ζεις σε μεγάλη πόλη σίγουρα μια εφημερίδα θα σου δώσει κάτι για να αρχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Δεν έχω ιδέα από οικονομικά αλλά άμα ψάξεις με τον όρο "προστιμο για επιθετικη τιμολογηση" στις δύο πρώτες σελίδες βγάζει κάποιες παρόμοιες εργασίες και άρθρα που ίσως σε βοηθήσουν σε αυτό που ψάχνεις καθώς αναφέρονται μερικές εταιρείες. Από Ελλάδα πχ ΟΤΕ (καταγγελία από TELLAS) , UCAR, SUNLIGHT AE και εκτός Ελλάδος Qualcomm. Ναι δεν είναι κακή ίδεα! Ευχαριστώ 30 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Δεν νομίζω ότι στο Google θα βρεις την απάντηση σου όπως την ψάχνεις και με την μορφή που την ψάχνεις. Εγώ θα κοιτούσα σε αρχεία οικονομικών εφημεριδών. Αν ζεις σε μεγάλη πόλη σίγουρα μια εφημερίδα θα σου δώσει κάτι για να αρχίσεις. Ισχύει και αυτό... Το story ειναι να μελετήσω μια εταιρία αλλά φοβάμαι μην πάρω στη. Τύχη και δεν έχεις την επιθετική και κλαίω μετά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πρέπει να είναι αποκλειστικά ελληνική; Ίσως σου κάνει η Walmart 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, marmagia είπε Πρέπει να είναι αποκλειστικά ελληνική; Ίσως σου κάνει η Walmart Οχι ότι θέλω... Θα την ψάξω και αυτή ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα