Προς το περιεχόμενο

speedport plus & paradox ip150

geoded

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας,

Έχει κανεις το speedport plus της Cosmote Και ταυτόχρονα συναγερμο paradox με ip150 module για απομακρυσμένο συναγερμό?

μεχρι προσφατα είχα το speedport entry 2i και όλα δουλευαν οκ, αλλα α΄πο τη στιγμή που εβαλα το νεο το Plus, παιρνω μονο notifications σε καθε arm/disarm αλλα δε μπορω να προχωρήσω σε απομακρυσμένο έλεγχο.

μιλησα με την paradox λενε οτι δε βλεπουν το module και μου προτειναν να ανοιξω Ports το οποίο και εκανα με Port forwarding απο το Internet Προς το module για ολες τις Ports και ταυτχόρονα μειωσα την προστασία από τη cosmote (αυξημενη προστασία σε ΟΧΙ) αλλά δεν άλλαξε κάτι.

έχετε να προτείνει τίποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο port forward έχεις και δουλεύει κανονικά;

Αν έχεις γενικό πρόβλημα σε άνοιγμα θυρών, κοίτα στο μενού ποια δημόσια ΙΡ έχεις πάρει από τον πάροχο και μετά κάνε έλεγχο εδώ. Αν δεν συμφωνούν οι 2 διευθύνσεις, σε έχουν βάλει πίσω από SGNAT και δεν έχεις κανονική δημόσια ΙΡ. Παίρνεις τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και ζητάς να σε βγάλουν από το ΝΑΤ, αναφέροντας ότι δεν έχεις πρόσβαση απ' έξω σε δικές σου υπηρεσίες που τρέχεις τοπικά.

• 3 μήνες μετά...
12 hours ago, Sarko1979 said:

Καλημέρα

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το νέο ρούτερ του ΟΤΕ και το ip150, μπορείς να μου πεις αν βρήκες λύση??

Ευχαριστώ

δες αν βγαινεις πισω απο cgnat

11 ώρες πριν, poulinos είπε

δες αν βγαινεις πισω απο cgnat

Έχω μιλήσει με τεχνικό τμήμα ΟΤΕ και ότι ήταν να κάνουν από την μεριά τους έγινε. Οι πόρτες έχουν ανοίξει, τις κάμερες μπορώ και συνδέονται, το ip150 έχει επικοινωνία με την εφαρμογή inside gold γιατί σε κάθε οπλιση αφόπλιση και διαφόρων συμβαντων μου στέλνει ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο, λαμβάνω κανονικά και email από το ip150, αλλά όταν συνδεομαι στην εφαρμογή μου βγάζει δεν υπάρχει σύνδεση με τον server SWAN. Ο φίλος που άνοιξε το ποστ δεν έχει βρει λύση ούτε αυτός (έβαλε πάλι το παλιό ρούτερ του ΟΤΕ για να συνδεθεί με την εφαρμογή).

Ενημερωτικά για όποιον στο μέλλον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Προφανώς το νέο ρούτερ της cosmote speedport plus της Sercom είναι ασύμβατο με την εφαρμογή inside gold της paradox. Ότι ρυθμίσεις και να έχω κάνει στο ρουτερ δεν κατάφερα να συνδεθώ με την εφαρμογή. Μετά από επικοινωνία με αυτόν που άνοιξε το ποστ για να τον ρωτήσω αν βρήκε λύση τελικά, μου είπε ότι ξαναεβαλε το παλιό ρούτερ της cosmote το speedport entry. Έτσι στο τέλος παραγγειλα το Fritz box 7590 για να αντικαταστήσω το ρούτερ της Sercom, και η εφαρμογή έπαιξε αμέσως. Άρα το ρούτερ έχει κάποιο bug προς το παρόν και η μοναδική λύση που βρέθηκε μέχρι τώρα είναι η αντικατάσταση του.

• Like 1

• 6 μήνες μετά...
Στις 15/9/2020 στις 10:20 ΠΜ, Sarko1979 είπε

Καλημέρα

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το νέο ρούτερ του ΟΤΕ και το ip150, μπορείς να μου πεις αν βρήκες λύση??

Ευχαριστώ

Εχω το ιδιο προβλημα, ωστόσο δε καταλαβαινω το λόγο να πληρωσω εγω για προβλημα του ρουτερ... υπαρχει καποια λύση;

@Sarko1979 δοκιμασες κατι και τελικα κατεληξες εκει ή δεν ασχοληθηκες καθόλου...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...