Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γειά σας. Πολλοί χρήστες φαίνεται πως ρωτάνε για το πιο σύστημα υπολογιστή είναι καλό ή τί hardware πρέπει να αγοράσουν και μπερδεύονται μερικές φορές...

Οπότε αποφάσισα να κάνω (με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ βοήθεια σας φυσικά) έναν Οδηγό Αγοράς Υπολογιστή.

Θα ήθελα:

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  300 - 350€

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  400 -450€

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  500 - 550€

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των 

600 - 650€

700 - 750€

800 - 900 €

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των 1000 - 1500€

Συνολικά 21 άτομα (πολλά ζητάω δυστυχώς! 😞).

Το hardware μπορείτε να το βρείτε από όποιο site θέλετε (πχ. Skroutz, Msystems, E-shop, E- God κλπ)!

Τί λέτε? Θα με βοηθήσετε?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DippG13 είπε

Γειά σας. Πολλοί χρήστες φαίνεται πως ρωτάνε για το πιο σύστημα υπολογιστή είναι καλό ή τί hardware πρέπει να αγοράσουν και μπερδεύονται μερικές φορές...

Οπότε αποφάσισα να κάνω (με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ βοήθεια σας φυσικά) έναν Οδηγό Αγοράς Υπολογιστή.

Θα ήθελα:

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  300 - 350€

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  400 -450€

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των  500 - 550€

600 - 650€

700 - 750€

800 - 900 €

3 άτομα που θα προτείνουν συστήματα των 1000 - 1500€

Συνολικά 21 άτομα (πολλά ζητάω δυστυχώς! 😞).

Το hardware μπορείτε να το βρείτε από όποιο site θέλετε (πχ. Skroutz, Msystems, E-shop, E- God κλπ)!

Τί λέτε? Θα με βοηθήσετε?

Ευχαριστώ!

Άκυρο τελείως αυτό 

Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς δεν θα βοηθήσει κανένα αυτό εδώ το τοπικ και θα πρέπει να ανανεώνετε κάθε λίγο καιρο

Επίσης ο καθένας θέλει το pc του για άλλη δουλειά 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Άκυρο τελείως αυτό 

Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς δεν θα βοηθήσει κανένα αυτό εδώ το τοπικ και θα πρέπει να ανανεώνετε κάθε λίγο καιρο

Επίσης ο καθένας θέλει το pc του για άλλη δουλειά 

Το ξέρω ότι οι τιμές αλλάζουν και ότι ο καθένας θέλει τον υπολογιστή του για διαφορετική δουλειά. Γι αυτό ζητώ 3 άτομα για κάθε κατηγορία τιμής!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα βρείς κάποιον να σε βοηθήσει φοβάμαι. Όπως σωστά είπε ο @Nik1239 το κάθε σύστημα φτιάχνεται για συγκεκριμένη χρήση. Παράδειγμα. Ένα συστηματάκι 300€ για office χρήση χωρίς παιχνίδια θα έχει πιθανόν τον πιό φτηνό Intel Celeron ή Pentium με ενσωματωμένη. Ένα των 300€ για απλά παιχνιδάκια μπορεί να έχει τον 3200g. Δεν βγαίνει άκρη. 

Θα είχε νόημα να κάνεις συστήματα για gaming συγκεκριμένα, ή για δουλειά συγκεκριμένη. Νομίζω έχει γίνει ήδη αυτό σε παλιότερο θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά υπάρχουν άπειρα threads με προτάσεις οι οποιές καλύπτουν τους περισσότερους που ενδιαφέρονται να φτιάξουν PC.

Τώρα από εκει και ύστερα, θα μπορούσε να γίνει και κάτι συγκεντρωτικό σαν αυτό που προτείνεις. Απλά αφενος δεν νομίζω να βρεις όσα άτομα ζητάς και αφετέρου το τι hardware θα βάλεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την χρήση, οπότε τα group στην πραγματικότητα θα είναι περισσότερα. Άλλο να είσαι γραφίστας ή developer και άλλο να είσαι gamer. Αλλο να παίζεις LOL, DOTA και CS και άλλο Red Dead Redemption και Assassins Creed. Άλλο να πας για τα 60fps και άλλο για τα 144. Γενικά είναι πολλά τα πιθανά σενάρια και η τιμή δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. 

Επεξ/σία από TheMechanic1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε

Γενικά υπάρχουν άπειρα threads με προτάσεις οι οποιές καλύπτουν τους περισσότερους που ενδιαφέρονται να φτιάξουν PC.

Τώρα από εκει και ύστερα, θα μπορούσε να γίνει και κάτι συγκεντρωτικό σαν αυτό που προτείνεις. Απλά αφενος δεν νομίζω να βρεις όσα άτομα ζητάς και αφετέρου το τι hardware θα βάλεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την χρήση, οπότε τα group στην πραγματικότητα θα είναι περισσότερα. Άλλο να είσαι γραφίστας ή developer και άλλο να είσαι gamer. Αλλο να παίζεις LOL, DOTA και CS και άλλο Red Dead Redemption και Assassins Creed. Άλλο να πας για τα 60fps και άλλο για τα 144. Γενικά είναι πολλά τα πιθανά σενάρια και η τιμή δεν είναι το μοναδικό κριτίριο. 

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως δεν θα κάτσουν 21 άτομα που θα προτείνουν συστήματα. Έχεις δίκιο. Δε νομίζω κάνεις να ασχοληθεί με το θέμα που άνοιξα... 😞

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DippG13 είπε

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως δεν θα κάτσουν 21 άτομα που θα προτείνουν συστήματα. Έχεις δίκιο. Δε νομίζω κάνεις να ασχοληθεί με το θέμα που άνοιξα... 😞

Αυτό σου λέω φίλε αν θέλει κάποιος βοήθεια με κάποιο built ανοίγει δικό του θέμα και του προτείνουν 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 4/6/2020 στις 12:46 ΠΜ, tanasen01 είπε

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα Club (π.χ. PC building), αφού σου δίνει τη δυνατότητα το insomnia. 

Πως γίνεται αυτό ?🤔 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Clubs > Δημιουργία Club

Ευχαριστώ! 😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...