Babis_allos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Σκοπευω να ταξιδεψω συντομα Ελλαδα Απο Γερμανια και εχω ατομο με σοβαρη ευπαθεια στο πατρικο. Ξερει καποιος να με κατατοπισει σε ποια ιδιωτικη κλινικη μπορω να κανω τεστ την μερα που θα φτασω; Εχω ακουσει για ενα τεστ που αν το κανεις θα βγει θετικο ακομη και αν το κολλησες προσφατα μεσα στην πτηση. Ισχυει; Τι κοστος εχει; Πως ξεχωριζω ποιο ειναι αυτο το τεστ;
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πιο αξιόπιστο είναι το μοριακό τεστ κορωνοιού το οποίο κοστίζει από 150 ως 300 περίπου. Μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο ή κλινική με μικροβιολογικό τμήμα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από The_Judas
Amaretos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Το Σάββατο έκανε η γυναίκα.μου στο Μητέρα 120 ευρώ, στο Μετροπόλιταν που ρώτησα είναι στα 150
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Aν το ζητήσεις όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο; Και πάλι όμως θα πρέπει να απομονωθείς για κάποιο διάστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 hour ago, Amaretos said: Το Σάββατο έκανε η γυναίκα.μου στο Μητέρα 120 ευρώ, στο Μετροπόλιταν που ρώτησα είναι στα 150 God damn it, στο Υγεία το χρεώνουν 150 χωρίς το ΦΠΑ.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα εντοπίστηκαν 12 κρούσματα από πτήση από το Κατάρ. Λογικά όλοι αυτοί δεν εξετάστηκαν οικειοθελώς αλλά τους εξέτασε το κράτος με δικά του έξοδα προς αποφυγή διασποράς του ιού. Δεν ξέρω βέβαια αν τεστ εφαρμόζονται σε όλες τις πτήσεις ή σε τυχαίες, ή από συγκεκριμένες χώρες αλλά ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος που το έχει ψάξει. Επίσης άμα κάνεις τεστ δεν σε διασφαλίζει απαραίτητα γιατί άμα κόλλησες την ίδια μέρα μέσα στο αεροπλάνο τότε θα κάνει μέρες να φανεί στο τεστ. Στου υπόλοιπους επιβάτες της παραπάνω πτήσης επιβλήθηκε επταήμερη καραντίνα σε ξενοδοχείο, στο τέλος της οποίας θα ξανακάνουν τεστ για να φανεί ποιοι κόλλησαν μέσα στο αεροπλάνο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από cthulhucarbide
malias4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχισε να βηχεις μολις κατεβεις απο το αεροπλανο 🤪 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από malias4
Προτεινόμενες αναρτήσεις