Προς το περιεχόμενο

Συνδρομή gym

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη ίσως δεν κατάλαβα εγώ καλά. 

Για να αφαιρεθούν χρήματα από τον λογαριασμό δεν είχε γίνει κάποια ρύθμιση/συμφωνία με τον κάτοχο αυτής για να πληρώνεται το γυμναστήριο κάθε μήνα με κάτι σαν πάγια εντολή ας πούμε μέχρι τον τερματισμό της συμφωνηθείσας περιόδου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού που έβαζες και την κάρτα σου και γινόταν αυτόματα ανανέωση. Δεν ασχολήθηκα καθόλου όμως, καθώς θεώρησα αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξει χρέωση όταν με επίσημη απόφαση του κράτους θα ήταν κλειστά. Μάλιστα μου είχε έρθει μήνυμα για το Μάρτιο (τον μήνα που γράφτηκα και πήγα κάποιες μέρες πριν κλείσουν) ότι η συνδρομή έχει παγώσει και όταν θα ξανανοίξουν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μέρες που έχασα τότε χωρίς επιπλέον χρέωση. Όπως και να χει, ο,τι κι αν έγινε, δεν γίνεται να μην ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα μειλ ότι θα γίνει ή ότι έγινε χρέωση. Και να πρέπει να το ανακαλύπτω τυχαία στο winbank

Επεξ/σία από Castiel
Δημοσ.

πάντως στην αλυσίδα που πάω με το που έκλεισαν μας ενημέρωσαν ότι παγώνουν τις συνδρομές! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, DYEL είπε

Εκει που παω εγω γραψανε μεχρι και για "online personal training" μεσω live βιντεο με συνδρομη,ξερασα λιγακι στο στομα μου.

Την πήρε και μένα το μάτι μου αυτή την εξυπνάδα και σκιαχτηκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικο μου εστειλαν mail οτι η συνδρομή εχει παγώσει μεχρι το επίσημο άνοιγμα.

Μένει να δουμε αν θα το τηρήσουν μόλις ανοίξει (υπόλοιπο συνδρομης 2 μήνες).

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Castiel είπε

Είχε δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού που έβαζες και την κάρτα σου και γινόταν αυτόματα ανανέωση. Δεν ασχολήθηκα καθόλου όμως, καθώς θεώρησα αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξει χρέωση όταν με επίσημη απόφαση του κράτους θα ήταν κλειστά. Μάλιστα μου είχε έρθει μήνυμα για το Μάρτιο (τον μήνα που γράφτηκα και πήγα κάποιες μέρες πριν κλείσουν) ότι η συνδρομή έχει παγώσει και όταν θα ξανανοίξουν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μέρες που έχασα τότε χωρίς επιπλέον χρέωση. Όπως και να χει, ο,τι κι αν έγινε, δεν γίνεται να μην ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα μειλ ότι θα γίνει ή ότι έγινε χρέωση. Και να πρέπει να το ανακαλύπτω τυχαία στο winbank

Τότε έχει γίνει σίγουρα λάθος αν σου έστειλαν μήνυμα. Μίλησε με το μαγαζί και λογικά είτε θα στα επιστρέψουν ότι θα σου πουν ότι έχεις δωρεάν τους επόμενους μήνες. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είμαι γραμμένος σε αλυσίδα που μοιράζεται το μισό του όνομα με πρώην χρεοκοπημένο τηλεοπτικό κανάλι, δεν έβγαλε ανακοίνωση για τις τρέχουσες συνδρομές...

Δημοσ.

Καποια στιγμη ειχε πει ενας προεδρος συνδεσμου γυμναστηριων οτι δεν θα μετρησουν το διαστημα που ηταν κλειστοι γιατι θα χαθει καθε εμπιστοσυνη.Ιδωμεν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Post απο το (ισως?) μεγαλυτερο γυμναστηριο της θεσσαλονικης:

Ένα από τα απαραίτητα (προσωρινά ελπίζουμε) μέτρα που πρέπει να εντάξουμε στη λειτουργία του γυμναστηρίου, τουλάχιστον μέχρι περαιτέρω ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, είναι η επίσκεψή σας στο γυμναστήριο με κλείσιμο ραντεβού. Αυτό θα γίνει με την Online Booking εφαρμογή για την οποία θα ενημερωθείτε άμεσα.

Καλη τυχη lmao.

οποιος ξημεροβραδιάζεται στο pc θα προλαβαίνει να κλείνει ραντεβου.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DYEL είπε

Post απο το (ισως?) μεγαλυτερο γυμναστηριο της θεσσαλονικης:

Καλη τυχη lmao.

οποιος ξημεροβραδιάζεται στο pc θα προλαβαίνει να κλείνει ραντεβου.

Πάντως, μπορεί να βγει και σε καλό. Να διορθωθεί αυτό το χάλι που προϋπήρχε. Και είναι ευκαιρία να επανέλθουν οι συνδρομές σε φυσιολογικές τιμές. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Εμενα γιατι μου φαινεται φυσικολογικο να μην παγωνει η συνδρομη?Δεν ευθυνονται αυτοι για να χανουν και αλλα χρηματα ,εχουν χασει πολλα παραπανω λεφτα απο τα λεφτα της συνδρομης του εκαστοτε πελατη[Απριλιος Μαιος ειναι το οι καλυτερες μηνες για συνδρομη]..Θα παγωνε την συνδρομη αν το εκλειναν για δικο τους λογο η σφαλμα 

Εγω το θεωρω δεδομενο οτι δεν θα παγωσει τιποτα ,και σας  μιλαω εγω που δινω 180 τον χρονο και οχι 60 

δεν παγώνεις τη συνδρομή? πολύ απλά δε με ξαναβλέπεις ως πελάτη. τη χασούρα δε τη γλυτώνεις. 

Δημοσ.

Αυτο με το online ραντεβου δεν ξερω αν θα καταφερει να περπατησει, τα γυμναστηρια ενέγγραφαν απλα απειρα μελη (ενιοτε και ανυπαρκτα για ξεπλυμα χρηματος) και οταν πανε ολοι αυτοι να ζητησουν ραντεβου σε ωρα αιχμης θα γινει της Ποπης

Ειχαν δηλαδη ενα μοντελο εντελως...covid-friendly αφου δεν ελαμβαναν καθολου υποψη την αναλογια τετραγωνικων/πελατων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...