Προς το περιεχόμενο

Συνδρομή gym

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενα πολύ απλο ερώτημα.Τα γυμναστήρια ειναι κλειστά.Ορισμένα έχουν ξεκαθαρίσει πως οι συνδρομές δεν θα χαθούν από Μάρτιο εώς και Ιούλιο - για όσα ανοίξουν.

Πως θα αντιδρούσατε ,πως μπορούμε να ενεργήσουμε αν αύριο που ανοίξουν βγαλουν ανακοίνωση πως οι συνδρομές έτρεχαν κανονικά και το κόστος θα το επωμιστεί ο πελάτης;

Ζητάς επιστροφή των χρημάτων ;Τι κανεις ;

Δημοσ.

Ευτυχως εμενα εληξε μια βδομαδα πριν το lockdown :P

αλλα αν κανει κατι τετοιο το γυμνστηριο σου, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το μαυρισεις.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Καλησπέρα

Ενα πολύ απλο ερώτημα.Τα γυμναστήρια ειναι κλειστά.Ορισμένα έχουν ξεκαθαρίσει πως οι συνδρομές δεν θα χαθούν από Μάρτιο εώς και Ιούλιο - για όσα ανοίξουν.

Πως θα αντιδρούσατε ,πως μπορούμε να ενεργήσουμε αν αύριο που ανοίξουν βγαλουν ανακοίνωση πως οι συνδρομές έτρεχαν κανονικά και το κόστος θα το επωμιστεί ο πελάτης;

Ειναι ενα μεγαλο ζητημα αυτο.

Για αυτο δεν πρεπει με τιποτα να ανοιξουν τα γυμναστηρια με ορους οπως μεγιστο αριθμο ατομων ή μονο με ραντεβου ή οτι αλλη μπουρδα εχουν γραψει σε αρθρα/τα ιδια τα γυμναστηρια στις σελιδες τους.

Αν ειναι να καταφερνεις να κλείνεις ενα ραντεβου την εβδομαδα και η συνδρομη να τρεχει καλυτερα να μην ανοιξουν ποτε.

Εκει που παω εγω γραψανε μεχρι και για "online personal training" μεσω live βιντεο με συνδρομη,ξερασα λιγακι στο στομα μου.

Απο εκει και περα αν συμβει αυτο που λες,τα γνωστα αρνητικα reviews σε σελιδα facebook και google και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη και ποτε ξανα συνδρομη σε οποιο γυμναστηριο το κανει.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν έχουν παγώσει τη συνδρομή για τη περίοδο της καραντίνας τότε όχι μόνο μαύρισμα αλλά και κράξιμο παντού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε

Καλησπέρα

Πραγματικό γεγονός ή υποθετικό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σύναδελφος έχασε το διάστημα 03-06.

Εγώ τέλος του μήνα θα ξέρω😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα γιατι μου φαινεται φυσικολογικο να μην παγωνει η συνδρομη?Δεν ευθυνονται αυτοι για να χανουν και αλλα χρηματα ,εχουν χασει πολλα παραπανω λεφτα απο τα λεφτα της συνδρομης του εκαστοτε πελατη[Απριλιος Μαιος ειναι το οι καλυτερες μηνες για συνδρομη]..Θα παγωνε την συνδρομη αν το εκλειναν για δικο τους λογο η σφαλμα 

Εγω το θεωρω δεδομενο οτι δεν θα παγωσει τιποτα ,και σας  μιλαω εγω που δινω 180 τον χρονο και οχι 60 

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Εμενα γιατι μου φαινεται φυσικολογικο να μην παγωνει η συνδρομη?Δεν ευθυνονται αυτοι για να χανουν και αλλα χρηματα ,εχουν χασει πολλα παραπανω λεφτα απο τα λεφτα της συνδρομης του εκαστοτε πελατη[Απριλιος Μαιος ειναι το οι καλυτερες μηνες για συνδρομη]..Θα παγωνε την συνδρομη αν το εκλειναν για δικο τους λογο η σφαλμα 

Εγω το θεωρω δεδομενο οτι δεν θα παγωσει τιποτα ,και σας  μιλαω εγω που δινω 180 τον χρονο και οχι 60 

Γιατί μαζί τις έχουμε τις επιχειρήσεις;

Υπάρχουν ρίσκα στα ελεύθερα επαγγέλματα. Δεν προσέφεραν υπηρεσίες για όσο κρατούσε η καραντίνα, είχαν μειωμένα ενοίκια και λογαριασμούς, κανένα κόστος μισθοδοσίας και τσέπωσαν 800αρι, συν επιδότηση Μαϊου και Ιουνίου.

Δεν είναι μεγάλα τα ποσά που πήραν, μην τρελαθουμε. Αλλά οι περισσότεροι απο αυτούς δεν δήλωναν σχεδόν τίποτα, οπότε δεν τους λυπάμαι.

Θα βγάλει και ζημιά η ιδιωτική επιχείρηση. Αυτά έχει η ελεύθερη αγορά..

Επεξ/σία από lou_melitzanis
  • Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lou_melitzanis είπε

Γιατί μαζί τις έχουμε τις επιχειρήσεις;

Υπάρχουν ρίσκα στα ελεύθερα επαγγέλματα. Δεν προσέφεραν υπηρεσίες για όσο κρατούσε η καραντίνα, είχαν μειωμένα ενοίκια και λογαριασμούς, κανένα κόστος μισθοδοσίας και τσέπωσαν 800αρι συν τα υπόλοιπα.

Δεν είναι μεγάλα τα ποσά που πήραν, μην τρελαθουμε. Αλλά οι περισσότεροι απο αυτούς δεν δήλωναν σχεδόν τίποτα, οπότε δεν τους λυπάμαι.

Θα βγάλει και ζημιά η ιδιωτική επιχείρηση. Αυτά έχει η ελεύθερη αγορά..

Μονο αν πει η κυβερνηση να υπαρχει παγωμα θα το κανουν ,διαφορετικα δεν θα το κανει κανεις...Η αληθεια ειναι παντως οτι για 2.5 μηνες που εκλεισαν δεν νομιζω να ειναι τοσο τρομαχτικο,λες και εκλεισαν για 1 χρονο και θα γινει πολεμος

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

σου έχω πληρώσει συνδρομή για 2 μήνες και έχεις το μαγαζί σου κλειστό,τι ακριβώς πλήρωσα?

το ότι οι περισσότεροι έχουν 6μηνες η του ενός χρόνου συνδρομές δε λέει τίποτα.

αυτοί που έκαναν 3μηνες συνδρομές τι τους λες?

tough luck buddy..?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτό το θεμα οπότε τζαμπα το κουράζετε. Ο ιδιοκτήτης του οποιουδήποτε μαγαζιού θα πει δεν φταίω εγώ επειδή το κράτος αποφάσισε έτσι. Ο πελάτης θα πει δεν φταιω ούτε εγώ σε έχω πληρώσει αυτά έχουν ρίσκο και μπλα μπλα, το τι θεωρείται ρίσκο και τι όχι είναι υποκειμενικό αλλά ας το προσπεράσω. Πάγωμα συνδρομών δεν είναι υποχρεωτικο οπότε ο καθένας θα κάνει για το μαγαζί του αυτό που τον συμφέρει βάσει αγοράς πελατολογίου και προγραμμάτων. Πάντως το βλέπω χλωμό με δύο μήνες κλείσιμο και ενοίκια εισφορές φόρους να τρέχουν και τα μόνα που γλίτωσαν είναι λειτουργικά έξοδα τώρα να σου πουν κατσε δύο μήνες χωρίς να πληρώσεις, δεν παίζει αλλιώς θα φουνταρουν οι μισοί. Ενδέχεται σε άτομα με 6μηνα και ετήσια να τους τα χαρίσουν αλλά σε μικρότερες συνδρομές να μην χαριστουν, ο καθένας ότι νομιζει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα είδα οτι στο γυμναστήριο που έκανα συνδρομή με χρεώσαν κανονικα για Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο, 3 ξεχωριστές χρεώσεις που τώρα κατάλαβα γιατί καθισα να ψάξω μια μια τις κινήσεις της κάρτας. Θα στείλω μέιλ και αν δεν επιστραφούν άμεσα τα χρήματα θα φάνε μήνυση στον συνήγορο του καταναλωτή

• Thanks 1
Δημοσ.

Στον συνήγορο του καταναλωτή δεν κάνεις μήνυση αλλά καταγγελία. Στην καταγγελία σου φρόντισε να παραθέσεις αποδεικτικό υλικό από τα email που έστειλες και τις απαντήσεις τους όπως και από το Web banking της τράπεζας. 

Πριν από αυτά καλό είναι, ρώτησε και κάποιον δικηγόρο για την νομιμότητα του όλου θέματος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, λάθος όρος. Ποια νομιμότητα να ρωτήσω; Έγινε χρέωση σε μήνες που το γυμναστήριο ήταν κλειστό από το νόμο. Δεν είχα προπληρώσει. Μου έγινε χρέωση απευθείας στην κάρτα χωρίς να ενημερωθώ κιόλας με μήνυμα ή e-mail. Το βρίσκω τραγικό απ'όλες τις απόψεις. Ακόμα και αυτοματοποιημένο να είναι το σύστημα τους σε αυτο τον τομέα, δεν γίνεται να μην το ρύθμισαν 3 μήνες τώρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Πριν από αυτά καλό είναι, ρώτησε και κάποιον δικηγόρο για την νομιμότητα του όλου θέματος. 

Νομιμοτητα απο ποια πλευρα;

Εδω λεει οτι του πηραν λεφτα καθε μηνα ξεχωριστα,δεν ειχε προπληρωσει.

Αυτοι επρεπε να ρωτησουν πριν κανουν κατι τετοιο,αυτο σηκωνει μηνυση,οχι απλα καταγγελια.

Τι εγινε ρε παιδια,ξεχαστηκατε και αφησατε το συστημα να χρεωνει και ολα καλα;

Ηθελα να ηξερα πως τα κανουν αυτα τα πραματα,εκτος και αν πανε για στανταρ μπιστολι.

Θυμαμαι κατι απατεωνες στην Καλαματα,που μπιστολιασαν τα παντα και εστειλα τους συνδρομητες με τις προπληρωμενες σε αλλο γυμναστηριο.

Φανταζεσαι τι εγινε,και για τους μεν και για του δε,που ξαφνικα δε χωρουσε κανεις να κανει ουτε βαρη,οχι μηχανηματα.

Αληθεια,σε αυτη την περιπτωση τι κανει καποιος που εχει γραφτει πχ σε ενα γυμναστηριο με μονο κριτηριο την ηρεμια του;

Σκεψου να εχεις πληρωσει χρονο σε συνοικιακο  γυμναστηριο που ειμαστε εμεις και εμεις,και ξαφνικα να σκανε απο το πουθενα 200 ακομα ατομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...