Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημείωση: Η τιμή τους έχει αυξηθεί μετά τις 80 προπαραγγελίες, οπότε πλέον πρέπει να διαλέξετε Priority Direct Mail για να αποφύγετε το τελωνείο. 

https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-GH1-Gaming-Headphone-7_1-Surround-Sound-Bass-RGB-Game-Headset-with-Mic-for-Computer-PC-PS4-Gamer-p-1689435.html

Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν στις 9 Ιουνίου. Δεν υπάρχει κάπου αλλού για σύγκριση αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή για 7.1 Surround Sound, 50mm Driver και RGB φωτισμό.

Για όσους σκέφτονται να τα αγοράσουν. Προτιμήστε την πληρωμή με PayPal. Αποεπιλέξτε το Shipping Insurance, αλλά και το Tariff Insurance ώστε η τελική τιμή να είναι κάτω από 22€. Αλλιώς θα έχετε πρόβλημα με το τελωνείο. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα τσιμπησα, ξερω οτι παμε τελειως στα τυφλα,

αλλα εμπιστευομαι την blitzwolf, οτι εχω παρει ειναι πολυ ποιοτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21,74€+2,27€ shipping >22

α κατάλαβα πέρασε τα 80 preorders και ανέβασε τιμή, κρίμα

Επεξ/σία από spigias
  • Like 1
Δημοσ.

Ψήνομαι και ας έχω πάρει πριν κατι μήνες mpow. Εχει priority βάλτε το για σίγουρα αποφυγή τελωνείου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ψήνομαι και ας έχω πάρει πριν κατι μήνες mpow. Εχει priority βάλτε το για σίγουρα αποφυγή τελωνείου. 

με έσωσες το είχα ξεχάσει 😅

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω δεν ισχύει πλέον η τιμή του τίτλου γιατί έχει ξεπεράσει τις 80 παραγγελίες. Οπότε αν κάποιος επιθυμεί και πάλι να τα αγοράσει, οπωσδήποτε priority.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω δεν ισχύει πλέον η τιμή του τίτλου γιατί έχει ξεπεράσει τις 80 παραγγελίες. Οπότε αν κάποιος επιθυμεί και πάλι να τα αγοράσει, οπωσδήποτε priority.

τα πήρα τελικά με καπέλο 3,5€ λόγο Direct και ανέβασμα τιμής

παιδιά μια ερώτηση αυτά είναι καλύτερα?

https://www.skroutz.gr/s/12808628/Zeroground-HD-2400G-Keiji.html?o=ZEROGROUND+USB+7.1+HD-2400G+KEIJI+HEADPHONE#specs

είναι στα ίδια λεφτά και ετοιμοπαραδοτα

Επεξ/σία από spigias
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιείς το 7.1 surround? Δεν βρίσκω driver ή κάποιο σχετικό software πουθενά, ούτε και στο επίσημο site τους.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mike299 είπε

Γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιείς το 7.1 surround? Δεν βρίσκω driver ή κάποιο σχετικό software πουθενά, ούτε και στο επίσημο site τους.

Εχω την ιδια απορια, αν βρεις κατι γραψε το εδω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...