handsomegamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Άρα εμείς με cosmote με 1€ = 10 gb πάλι χαμένοι βγαίνουμε 😂
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εβαλα στον τιτλο το "για 4 ημερες" 3
tiniakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Φιλαράκι έχεις 1 ευρώ...να πάρεις και 10 λεπτά ρέστα.
gunman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, guzel είπε Για 4 ημέρες Αν δεν είχε και τον κόφτη... guzel τί εννοείς κόφτή???? έχει περιορισμό στο bandwidth το cu?? γιατί το σκεφτόμουν και εγώ... έχω ένα πρόγραμμα data και ένα cu φοιτητικό και νομίζω έχω δει διαφορές
banned_acc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, gunman είπε guzel τί εννοείς κόφτή???? έχει περιορισμό στο bandwidth το cu?? γιατί το σκεφτόμουν και εγώ... έχω ένα πρόγραμμα data και ένα cu φοιτητικό και νομίζω έχω δει διαφορές Η vf στα καρτοκινητα έχει όριο τα 3gb / ημέρα. Μόλις τα πιάσεις μπαίνει κόφτης στην ταχύτητα σε κάτι kbps.. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ μετα τα 3gb..μόνο υπομονή να ξημερώσει! 1
gunman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 2/6/2020 στις 9:46 ΜΜ, guzel είπε Η vf στα καρτοκινητα έχει όριο τα 3gb / ημέρα. Μόλις τα πιάσεις μπαίνει κόφτης στην ταχύτητα σε κάτι kbps.. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ μετα τα 3gb..μόνο υπομονή να ξημερώσει! μάλιστα... ευχαριστώ πολύ! Μέχρι όμως να φτάσει τα 3GB έχει ίδιες ταχύτητες με αντίστοιχα κανονικά προγράμματα?
giorginho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στις 2/6/2020 στις 6:44 ΜΜ, matrixxx είπε Εβαλα στον τιτλο το "για 4 ημερες" Αναλογία κοστους ανα μηνα (που κρατανε τα "συνηθισμενα" πακέτα, για να εχουμε μια 'καλη' συγκριση) 6,75€/30ημ. Για παροχη μονο ιντερνετ δεν το λες και καλη προσφορα...
Stergios74 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, giorginho είπε Αναλογία κοστους ανα μηνα (που κρατανε τα "συνηθισμενα" πακέτα, για να εχουμε μια 'καλη' συγκριση) 6,75€/30ημ. Για παροχη μονο ιντερνετ δεν το λες και καλη προσφορα... 10 gb στις 4 μερες είναι 75gb τον μηνα. Με 6,75 θα ήταν φοβερή προσφορά. Πάντως έχουν αρχησει οι εταιρείες να συμμορφονωνται. Δεν έχουν ίδιες προσφορές
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αναφορά σε κείμενο H ΠPOΣΦOPA TΩN 15GB ΓIA 7 HMEPEΣ AΠO THN ΠΛHPΩMH TOY ΛOΓAPIAΣMOY KINHTHΣ ΣAΣ MEΣΩ TOY MY VODAFONE APP ENEPΓOΠOIHΘHKE! TA ΔΩPEAN GB IΣXYOYN EΩΣ KAI 16-06-2020 ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔOΣ KAI ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ MEΣΩ THΣ YΠHPEΣIAΣ I4S. H ΠPOΣΦOPA MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI ΠAΛI, ME ΠΛHPΩMH ΠOΣOY ANΩ TΩN 10€, META AΠO 30 HMEPEΣ. Δεν δικαιολογεί νέο θέμα, όποιος το δεί το είδε. Πλήρωσα χθες το μηνιάτικο στη vodafone (συμβόλαιο) και μου ενεργοποίησαν 15Gb για 7 μέρες. Πληρωμή μέσω My Vodafone application. Αν το ήξερα από πριν, θα το είχα προγραμματίσει για ημερομηνίες που με βολεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα