ntf26 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Στο αυτοκινητο χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο 100αρα οποτε θα το πω στον βελτιωτη ωστε να το λαβει υποψιν. Δε νομιζω οτι χρειαζεται καθαρισμος το μοτερ εχει μονο 3500χλμ
NikosRocknRolla Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 10:15 ΠΜ, ntf26 είπε Εχω μιλησει και με τους δυο αντιπροσωπους και μου εκαναν καλη εντυπωση ηταν πολυ εξυπηρετικοι Οι τιμες ειναι ιδιες αλλα ισως παω με etuners γιατι στην τιμη περιλαμβανεται και δυναμομετρηση για αυτο και μονο Το ''κακο'' ειναι οτι δεν εχω ξεκαθαρη αποψη για βελτιωμενα mini cooper διοτι οπου και να ψαξω κυριως ασχολουνται με VAG κλπ (δεν το λεω αρνητικα καταλαβαινεις τι εννοω) Οταν εσπασε το μοτερ ελειπα εξωτερικο (ειμαι φοιτητης) Δε ρωτησα αναλυτικα τι εγινε μου ειπαν απο την πιεση που ετρωγε (ημουν αρκετα καυλωμενος οταν το οδηγουσα δυστυχως) και απο τις αποτομες αλλαγες. Βλεπεις με 185 αλογα ενιωθα λες και οδηγουσα τουμπανιασμενο αγωνιστικο.. Οι μαλακιες πληρωνονται και δυστυχως οχι απο μενα αφου δεν εχω εισοδημα.. Με μισο ματι με κοιτανε ακομα οι δικοι μου καταλαβαινεις.. Θα μπω και στη σελιδα σε ευχαριστω πολυ! Αφού σου την δίνει μαζί κάνε το ναι! Κανένα θέμα δεν θα έχεις! Κάτι άλλο μυρίζει πόσο πίεση μπορεί να έφαγε και να έσπασε με τόσα λίγα χιλιόμετρα περίεργο μου φαίνεται δεν ξέρω. Στις 6/6/2020 στις 1:08 ΠΜ, Liapisftw είπε Τα r56 φοράνε τον κλασικο κινητήρα της peugeot με την bmw που έχουν και τα 207 (thp). Είναι ένα καλό μοτεράκι που βέβαια θέλει την δική του προσοχή. Έχουν ψιλό θεματακια με την κατανάλωση λαδιού που πολλές φορές είναι υπερβολική. Η peugeot έδινε μέχρι και 300ml / 1000km ως φυσιολογική που είναι σχετικά υπερβολικό.. ξέρω ανθρώπους που τους καίει λιτρο ανά 1000km που εκεί πας απευθείας για ψιλό ρεκτιφιε. Επίσης θέλουν συχνό καθαρισμό βαλβίδων από τις επικαθίσεις λόγο άμεσου ψεκασμού. Άλλο αμάξι μετά τον καθαρισμό.. καλό θα ήταν ανά 70.000χλμ να γίνεται. Όσο για τα προγράμματα το 90% στο stage 1 είναι παντού κονσέρβα. Δεν είναι αρνητικό μιας και δεν έχεις εξειδικευμένες απαιτήσεις εξάλλου και όντας κονσέρβα σημαίνει ότι είναι και αρκετά δοκιμασμένο σε πολλά αυτοκίνητα. Λογικά με ένα απλό πρόγραμμα με χαλαρή ρύθμιση 95αρας θα δεις 195-205 άλογα ανάλογα την κατάσταση του μοτέρ και την ρύθμιση. Ps: οπωσδήποτε καθαρισμό βαλβίδων ΠΡΙΝ το πρόγραμμα. Ακριβώς όπως τα είπε το παλικάρι έχουν τα πράγματα. Καθώς επίσης θέλει και προσοχή ο χρονισμός στην καδένα! 1
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ψάξε κιόλας αφού θα αρχίσεις τη βελτίωση . μήπως με όλα τα υπόλοιπα αγοράσεις και ενα αναλυτή καυσαερίων για να βλέπεις την αναλογία καυσίμου - αέρα. Χρήσιμο θα είναι και ειδικά που θα φτιάξεις το πρόγραμμα
BAGIO1973 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα ψάχνω εγκέφαλο για mini cooper s μοντέλο του 2007 αν ξέρει κανείς τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα