Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. Παρουσιάζομαι σε 8 μέρες στην Κω. Θα δηλωσω για Κύπρο. 

Ξέρουμε πάνω κάτω πως ειναι εκει η θητεία; 

Να παω Κύπρο η να προσπαθήσω για Αθήνα;

Που θα ειναι πιο καλα;

Επεξ/σία από Logic2121
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Logic2121 είπε

Καλησπέρα παίδες. Παρουσιάζομαι σε 8 μέρες στην Κω. Θα δηλωσω για Κύπρο. 

Ξέρουμε πάνω κάτω πως ειναι εκει η θητεία; 

Που θα ειναι πιο καλα;

τραβα κυπρο.

επισης αν δεν σε νοιαζει σωμα ασφαλειας, σεκιουριτι, κλπ δεν εχεις κανα λογο να χανεις χρονο ΚΑΙ χρημα. απλα το αναφερω μην νομιζεις πως ισχυουν οι μαλακιες που λενε πως δε θα σε παιρνουν δημοσιο, θα σε κοιταν με μισο ματι στην αγορα εργασιας κλπ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οταν μπηκα εγω το 2014 ηταν μια χαρα. Κανεις κανα δυο πραγματα παραπανω σε σχεση με Ελλαδα( απο αυτα που εχω ακουσει) αλλα οχι κατι σοβαρο και εχει και την πλακα του. Βγαινεις και στην Λευκωσια τις εξοδους σου και οχι σε κανα κουτσοχωρι.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Logic2121 είπε

Ρε φιλαράκι άμα έχεις βύσμα για Αθήνα εννοείται να το προσπαθήσεις.  Απλά να είσαι σίγουρος ότι θα πας κάπου καλά, γιατί σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι, δεν είναι όλα τα στρατόπεδα της Αθήνας καφές στο χέρι και υπηρεσίες 1 φορά κάθε 3 μήνες.

Αν δεν έχεις, η Κύπρος είναι η καλύτερη επιλογή. Και καλές εγκαταστάσεις και ένα μηνιάτικο για να μην επιβαρύνεις την τσέπη σου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

τραβα κυπρο.

επισης αν δεν σε νοιαζει σωμα ασφαλειας, σεκιουριτι, κλπ δεν εχεις κανα λογο να χανεις χρονο ΚΑΙ χρημα. απλα το αναφερω μην νομιζεις πως ισχυουν οι μαλακιες που λενε πως δε θα σε παιρνουν δημοσιο, θα σε κοιταν με μισο ματι στην αγορα εργασιας κλπ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς..

11 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Ρε φιλαράκι άμα έχεις βύσμα για Αθήνα εννοείται να το προσπαθήσεις.  Απλά να είσαι σίγουρος ότι θα πας κάπου καλά, γιατί σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι, δεν είναι όλα τα στρατόπεδα της Αθήνας καφές στο χέρι και υπηρεσίες 1 φορά κάθε 3 μήνες.

Αν δεν έχεις, η Κύπρος είναι η καλύτερη επιλογή. Και καλές εγκαταστάσεις και ένα μηνιάτικο για να μην επιβαρύνεις την τσέπη σου.

Έχω ενα αλφα βύσμα (12+ χρονια μονιμος στο στρατο δεν θυμαμαι αξιωμα) στην Κύπρο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Logic2121 είπε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς..

Έχω ενα αλφα βύσμα (12+ χρονια μονιμος στο στρατο δεν θυμαμαι αξιωμα) στην Κύπρο. 

τι εννοω... υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που θες να πας να χαλασεις χρονο και χρημα στο στρατο, οπως ειναι να πιασεις δουλεια σε σεκιουριτι, αστυνομια, πυροσβεστικη, κλπ? διοτι αν δεν εχεις καποιο λογο, εγω θα σου προτεινα να ξανασκεφτεις τι θες να κανεις με το θεμα στρατος.

το "βυσμα" αυτο δε κανει για τιποτα. θα σαπισεις στη κω. τραβα κυπρο

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Logic2121 είπε

Κοίτα, και από ΣΣΕ να είναι, ζήτημα να έχει φτάσει Λοχαγός/ταγματάρχης. Οπότε δεν νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει σε μετάθεση εκτός αν έχει πολύ καλές άκρες.

Παρόλα αυτά, αφού είναι Κύπρο εύκολο, του λες να σε φέρει στο στρατόπεδο που είναι, σε χώνει σε κανά γραφείο και κάνεις ζωάρα.

Δημοσ.

Γενικά οι άδειες πως ειναι εκει; κι αν παρω πχ τιμητική μπορω να βγω και να γυρισω το βραδυ για υπνο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εις το forum δεν γίνονται διακρίσεις και Κύπρον να πας, στο pinned topic θα "postαρίσεις" (γμτ δεν κάνει ρίμα αλλιώς)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...