kioann Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εχω τα win8 pro στον προτεύων ssd και πήγα να προσθέσω έναν επιπλέον δίσκο στο pc που ίσως δεν είχα κάνει σωστή διαμόρφωση πριν , και είχε μέσα τα win10. Tην ώρα που άνοιξα το pc , μου βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επανορθώσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να έχουν φορτωθεί στον προτεύων ssd άχρηστα αρχεία του προβλήματος της εγκατάστασης (περίπου 8gb) και να έχει γεμίσει και κοκκινήσει. Μπορώ να τα βρώ και να τα σβήσω ? ή να τον επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας ?
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Θα εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και θα κοιτάξεις αν έχει φάκελο $WINDOWS.~BT ή $WINDOWS.~WS και θα δεις μήπως έχει εκεί τα 8gb. Δες επίσης μήπως έχει φάκελο στον C με το όνομα windows.old
hp8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kioann είπε Spoiler Εχω τα win8 pro στον προτεύων ssd και πήγα να προσθέσω έναν επιπλέον δίσκο στο pc που ίσως δεν είχα κάνει σωστή διαμόρφωση πριν , και είχε μέσα τα win10. Tην ώρα που άνοιξα το pc , μου βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επανορθώσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να έχουν φορτωθεί στον προτεύων ssd άχρηστα αρχεία του προβλήματος της εγκατάστασης (περίπου 8gb) και να έχει γεμίσει και κοκκινήσει. Μπορώ να τα βρώ και να τα σβήσω ? ή να τον επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας ? Όταν προσθέτεις δίσκο στο pc τα αρχεία δεν μετακομίζουν μονα τους αν δεν τους δωσεις εντολή εσυ Αυτά τα αρχεία αφού τα βρήκες και όπως γράφεις είναι 8gb τι αρχεία είναι ? Στη φωτο που παραθετω πχ ο φάκελος old είναι πρόσφατη αναβάθμιση από 1909 σε 2004 Spoiler Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από hp8
kioann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Κατέβασε το windirstat και τρέξτο σαν διαχειριστής. Δώστου να κάνει έλεγχο στον c για να δεις που έχει κατειλημμένο χώρο. Τον φάκελο winsxs στα windows άστον, δεν τον πειράζεις.
kioann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αυτά τα 2 αρχεία σαν να μου φαίνονται λίγο περίεργα , έχουν δημιουργηθεί ή τροποποιηθεί την μέρα και την ώρα της λάθος εγκατάστασης.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Να μην σου φαίνονται περίεργα, είναι αρχεία του συστήματος. Το pagefile είναι η virtual memory και το hyberfil είναι το αρχείο αδρανοποίησης. Εμένα πιο πολύ μου φαίνονται περίεργο αυτό το log file των 4,7gb (το πράσινο). Το ίδιο και τα msp των 4.6gb. Που βρίσκονται αυτά;
kioann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 4/6/2020 στις 12:20 ΠΜ, micos000 είπε Να μην σου φαίνονται περίεργα, είναι αρχεία του συστήματος. Το pagefile είναι η virtual memory και το hyberfil είναι το αρχείο αδρανοποίησης. Εμένα πιο πολύ μου φαίνονται περίεργο αυτό το log file των 4,7gb (το πράσινο). Το ίδιο και τα msp των 4.6gb. Που βρίσκονται αυτά; Τα msp ειναι εδώ : windows/installer/files To log file εξαφανίστηκε , και άδειασε και ο ssd !!!
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, kioann είπε Τα msp ειναι εδώ : windows/installer/files Πήγαινε από την εξερεύνηση αρχείων και κάνε δεξί κλικ στον C και Ιδιότητες. Μετά Εκκαθάριση, περίμενε να τελειώσει και πάτα Εκκαθάριση αρχείων συστήματος. Περίμενε πάλι να τελειώσει και πήγαινε Περισσότερες επιλογές. Πάτα εκκαθάριση στην επαναφορά συστήματος και διαγραφή και περίμενε να τελειώσει. Γύρνα πάλι στην 1η καρτέλα δες τι έχει που να πιάνει πολύ χώρο. Μάλλον τα windows updates θα είναι. Καθάρισε ότι θέλεις από εκεί. 13 ώρες πριν, kioann είπε To log file εξαφανίστηκε , και άδειασε και ο ssd !!! Σαν τα κβάντα ήταν φαίνεται. Όταν τα παρατηρείς αλλάζουν συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα