dhmhtrhs208 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Παιδιά από τότε που πήγα το ps4 Μου για να μου το καθαρίσουν όταν μπενω σε παιχνίδια κλεινει μονο του και πριν κλείσει ακούγεται δυνατά Μου άλλαξαν παστα γτ είχε λιώσει και μου το καθάρισαν μηπος ξέρει κάποιος γτ έχω αυτό το πρόβλημα έχω το ps4 slim
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, dhmhtrhs208 είπε Παιδιά από τότε που πήγα το ps4 Μου για να μου το καθαρίσουν όταν μπενω σε παιχνίδια κλεινει μονο του και πριν κλείσει ακούγεται δυνατά Μου άλλαξαν παστα γτ είχε λιώσει και μου το καθάρισαν μηπος ξέρει κάποιος γτ έχω αυτό το πρόβλημα έχω το ps4 slim Mήπως όταν συναρμολήθηκε ξανά δεν πατάει καλά η ψύκτρα με αποτέλεσμα να φτάνει σε επικίνδυνη θερμοκρασία και να σβήνει για να μην καεί; δεν έχω εμπειρία από άνοιγμα ps4, αλλά αν ήταν pc εκεί θα κοιτούσα πρώτα αν πατάει καλά η ψύκτρα 1
dhmhtrhs208 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, logistoulis είπε Mήπως όταν συναρμολήθηκε ξανά δεν πατάει καλά η ψύκτρα με αποτέλεσμα να φτάνει σε επικίνδυνη θερμοκρασία και να σβήνει για να μην καεί; δεν έχω εμπειρία από άνοιγμα ps4, αλλά αν ήταν pc εκεί θα κοιτούσα πρώτα αν πατάει καλά η ψύκτρα Οκ φίλε θα το έχω στο μυαλό μου σε ευχαριστώ πολύ να σε καλα
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Aνα καταλαβα το προβλημα δημιουργήθηκε οταν το πηγες για αλλαγη παστας.Να μιλησεις μαζι τους να τους το πεις.Κατι δεν εκαναν σωστα. 1
zx1234r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ο ήχος που κάνει πριν κλείσει πρέπει να είναι λογικά ο ανεμιστήρας που φυσάει φουλ για να ρίξεις την θερμοκρασία. Αν δεν τη ρίξει, κλείνει η συσκευή για προστασία. Κάτι δεν έχει γίνει καλά στην επανασυναρμολογηση του μηχανήματος. 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Noobs...Εχω δώσει 4 διαφορετικές κονσόλες (1 PS3 fat, 1 PS4 fat, 1 PS4 Chassis+1 PS4 Pro) σε 2 διαφορετικούς ανθρώπους για καθαρισμό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, μόνο βελτίωση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από AntiCambeR 1
dhmhtrhs208 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Aνα καταλαβα το προβλημα δημιουργήθηκε οταν το πηγες για αλλαγη παστας.Να μιλησεις μαζι τους να τους το πεις.Κατι δεν εκαναν σωστα. φίλε του το είχα πάει ξανά και μου έλεγε ότι είναι κάρτα γραφικών και γι'αυτό θα το πάω σε κάποιον άλλον γτ μου έλεγε να το στείλουμε για να το δουν σε αιτερια και κατι τέτοιες μλκιες γτ αυτός ξέρει απλα να το καθαρίσει μ είπε 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Noobs...Εχω δώσει 4 διαφορετικές κονσόλες (1 PS3, 1 PS4 FAT, 1 PS4 Chassis+1 PS4 Pro) σε 2 διαφορετικούς ανθρώπους για καθαρισμό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, μόνο βελτίωση. Ωραίος φίλε απλά Εγώ το πήγα σε κάποιον που απλα έκανε ενα λαθος!! 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Aνα καταλαβα το προβλημα δημιουργήθηκε οταν το πηγες για αλλαγη παστας.Να μιλησεις μαζι τους να τους το πεις.Κατι δεν εκαναν σωστα. Μηπος υπαρχει καποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών γτ αυτό μου είπαν την δεύτερη φορά που το πήγα? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από dhmhtrhs208
mikele13- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δύσκολα να μην εφάπτεται η μητρική πάνω στην ψυχτρα, όσο αρχάριος και να είσαι, απλά δεν γίνεται... Η μητρική πέφτει μόνη της και κουμπώνει. Σίγουρα, είναι άλλο το πρόβλημα και όχι η πάστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα