xristakos95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Αφου δεν θα αλλαχτει και ο επεξεργαστης και δεν θες να χαλασεις 600 κατοσταρικα για 2070super δεν ξερω αν εχεις καποια αλλη επιλογη. Για μενα απλα υπεφερε λιγο ακομα τα 60 fps( εμενα δεν με ενοχλουν και τοσο να πω την αληθεια) και πηγαινε σε ολικη αλλαγη του συστηματος.Καπως να πιανεις μαγικα 144fps και να μη σε κραταει πισω και ο cpu( που ακομα βεβαια ειναι παρα πολυ τιμιος ) δεν νομιζω οτι γινεται. 2
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, niko13 είπε Γι αυτο περιμενε τη νεα γενια χρηστο.. Αυτο ειναι υποκειμενικο.. Ενας αλλος τρελος θα ελεγε... 20 fps παραπανω? Εφυγα... Την αγορασα.. Και για μενα δεν αξιζει ακομα. Αχαχα ανάλογα που βρισκόντουσαν τα fps σου πριν. 60 με 80 σιγά την διαφορά που θα δεις 20-40 ή 30-50 όμως? Αλλά ντάξει αν έπιανα μόνο 30fps θα είχε φύγει πριν πολύ καιρό η 970.
TheMechanic1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, XristosSp είπε Βλέπω ένα avg 20fps διαφορά στο βίντεο αν και ντάξει δεν θα έλεγα ότι είναι και αρκετά για να χρειάζεται αλλαγή. Αλλά από την άλλη, δεν αξίζει να πάρω και 2070S και να την κρατάει πίσω η CPU. Μάλλον προς 2060S ή SLI 970. Δεν νομίζω να αξίζει 250-300 η διαφορά που θα μου κάνει μια 1660S. Ευχαριστώ , βοήθησε το βιντεάκι. Έτσι πληροφοριακά, αν ήσουν στην θέση μου τι θα έκανες? Η αλήθεια είναι όπως είπαν και οι προηγούμενοι ότι τα 144 fps πιο πολύ θα τα δεις σε γρήγορα fps games. Όχι προφανώς ότι στα υπολοιπα games σε πειράζει να τα έχεις, απλά είναι λιγότερο εμφανής και χρήσιμη η διαφορά. Για SLI δεν θα πήγαινα, θα έχεις τεράστια κατανάλωση χωρίς λόγο, και τα fps δεν είναι πάντα αυτά που περιμένεις γιατί δεν λειτουργεί πάντα όπως πρέπει. Οι επιδόσεις γενικά δεν πάνε αναλογικά, μην περιμενεις δηλαδή ότι θα έχεις απαράιτητα διπλάσια fps. Αυτά από όσα έχω διαβάσει βέβαια γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Την 970 λογικά μπορείς να την πουλήσεις κανένα 100άρι (ίσως και λίγο πάνω). Νομίζω θα την πουλούσα και θα πήγαινε σε κάτι σαν αυτά που έχουν προταθεί και πιο πανω, δηλαδή από 2060 έως 5700ΧΤ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από TheMechanic1 1
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, XristosSp είπε Τούμπανο το σύστημα! Να το χαίρεσαι! Γουστάρω να βλέπω τέτοια! (είμαι pc nerd και γω που λένε και οι ξένοι ) Το Lian li είναι αυτό το κουτί έ? Και τα καλώδια πολύ ωραία, από που τα πήρες? Νομίζω αυτά που έχει στο σκρούτζ φαίνονται πιο "μούφα" ποιότητα. Τα γενέθλια σου πότε είναι να μου πεις μόνο να σου κάνω δώρο 2 fans noctua chromax γιατί είναι κρίμα! χαχα! Ημιτρελε.. Χαχαχα.. Lian li μεσα επεσες.. Τα καλωδια απο εδω αλλα ειναι extensions.. https://www.amazon.de/dp/B078WSRRCW/ref=mp_s_a_1_16?dchild=1&keywords=ezdiy-fab&qid=1591105252&sprefix=Ezdiy&sr=8-16 τα εχω σε ιδιο psu με εσενα.. 😁.. Τωρα φιλε μου καλε οι χρωμα εμετου noctua που ειναι αυτοι... https://www.skroutz.gr/s/15252751/Noctua-NF-A12x25-PWM-120mm.html δυστυχως δεν εχουν βγει ακομα σε chromax κ μαμανε στα ψυγεια οσο κανεις αλλος.. Περιμενω να βγουν σε μαυρο οσαν τον παλαβο😁 1
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε Η αλήθεια είναι όπως είπαν και οι προηγούμενοι ότι τα 144 fps πιο πολύ θα τα δεις σε γρήγορα fps games. Όχι προφανώς ότι στα υπολοιπα games σε πειράζει να τα έχεις, απλά είναι λιγότερο εμφανής και χρήσιμη η διαφορά. Για SLI δεν θα πήγαινα, θα έχεις τεράστια κατανάλωση χωρίς λόγο, και τα fps δεν είναι πάντα αυτά που περιμένεις γιατί δεν λειτουργεί πάντα όπως πρέπει. Οι επιδόσεις γενικά δεν πάνε αναλογικά, μην περιμενεις δηλαδή ότι θα έχεις απαράιτητα διπλάσια fps. Αυτό από όσα έχω διαβάσει βέβαια γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Την 970 λογικά μπορείς να την πουλήσεις κανένα 100άρι (ίσως και λίγο πάνω). Νομίζω θα την πουλούσα και θα πήγαινε σε κάτι σαν αυτά που έχουν προταθεί και πιο πανω, δηλαδή από 2060 έως 5700ΧΤ. Διπλάσια δεν θα έχω σίγουρα. Περίπου + 50% performance παίρνεις από το SLI, απ΄όσο έχω ακούσει γιατί δεν έχω ούτε εγώ προσωπική εμπειρία. Να σαι καλά φίλε, ευχαριστώ. Μάλλον θα περιμένω να δω τις 3000 εκτός και αν βρω καμιά 2060S σε καλή τιμή, γιατί έχουν ανέβει κιόλας τον τελευταίο καιρό. 14 λεπτά πριν, niko13 είπε Ημιτρελε.. Χαχαχα.. Lian li μεσα επεσες.. Τα καλωδια απο εδω αλλα ειναι extensions.. https://www.amazon.de/dp/B078WSRRCW/ref=mp_s_a_1_16?dchild=1&keywords=ezdiy-fab&qid=1591105252&sprefix=Ezdiy&sr=8-16 τα εχω σε ιδιο psu με εσενα.. 😁.. Τωρα φιλε μου καλε οι χρωμα εμετου noctua που ειναι αυτοι... https://www.skroutz.gr/s/15252751/Noctua-NF-A12x25-PWM-120mm.html δυστυχως δεν εχουν βγει ακομα σε chromax κ μαμανε στα ψυγεια οσο κανεις αλλος.. Περιμενω να βγουν σε μαυρο οσαν τον παλαβο😁 Χαχαχαχ Με τόσα noctua σε τέτοια rpm, έχεις δοκιμάσει ποτέ να τα βάλεις όλα στο τέρμα να δεις αν θα απογειωθεί το pc? Ευχαριστώ! Μάλλον θα παραγγείλω και γω κανένα σετακι extensions. Αν και δεν είμαι ημίτρελος, είμαι τέρμα όσο πάει! Απόδειξη το ότι έχω φτιάξει το pc όλο κόκκινο/μαύρο , με led και cable management και θέλω και extensions γιατί με ενοχλούν τα "μαμά" καλώδια παρόλο που το case μου είναι τελείως κλειστό και δεν φαίνεται τίποτα!! 😛 Edit: Νομίζω έκανα λάθος, τώρα παρατήρησα το corsair stickers που αχνοφαίνονται στα κάτω fans! Αλλα ντάξει, άμα είναι ML120pro και πάλι απογειώνονται! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από XristosSp 2
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ιδια μαλακια μας δερνει... Οπου σε βλεπω τωρα θα σου λεω για case με sidepanel... 😁....... Παρε ενα με δυο...😁. https://www.lian-li.com/lancool-ii/ Παρτα με κλειστα ματια τα extensions απο κατι coolermaster που ειχα πολυ καλυτερα. 1
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, niko13 είπε Ιδια μαλακια μας δερνει... Οπου σε βλεπω τωρα θα σου λεω για case με sidepanel... 😁....... Παρε ενα με δυο...😁. https://www.lian-li.com/lancool-ii/ Παρτα με κλειστα ματια τα extensions απο κατι coolermaster που ειχα πολυ καλυτερα. Αχαχαχα. Λες να μην το έχω σκεφτεί? Αλλά για καλό ή για κακό το case μου έχει άπειρο χώρο για δίσκους και πολύ καλό airflow +τα extra gpu fans, οπότε με έχει κάνει να το κρατήσω. Πάντως το lian li 011 είναι πολύ ωραίο και είχα δει και στο gamers nexus ότι έχει καλές πολύ θερμοκρασίες. Είναι ένα από τα 3-4 που έχω βάλει στο μάτι! Aν σε ψήνουν τέτοιες δουλειές , μπορείς να βάψεις τα noctua fans μόνος σου μαύρα και δεν θα χάσεις καθόλου επιδόσεις. Απλά πρόσεχε να το ντύσεις καλά να μην πάει μπογιά μέσα και ντάξει μην το περάσεις 30 φορές γιατί θα βαρύνει πολύ. 1-2 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από XristosSp 1
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στο επομενο αλλαγμα λαδιων... Εεε.. Υγρων του pc εννοουσα θα το δοκιμασω χρηστο. Καλο απογευμα σε ολους
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, niko13 είπε Στο επομενο αλλαγμα λαδιων... Εεε.. Υγρων του pc εννοουσα θα το δοκιμασω χρηστο. Καλο απογευμα σε ολους Σκέφτομαι και γω να φτιάξω loop στο επόμενο σύστημα (αν και έχουμε καιρό μέχρι να βγουν rtx3000, ddr5 και να έχουν βγει drivers για την καινούργια γενιά, να δουλεύουν όλα σίγουρα σωστά). Εσύ τι λες που το έχεις κάνει ήδη? Αξίζει την δουλειά και τα λεφτά? Κάθε πότε αλλάζεις υγρά? 2 χρόνια?
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @XristosSpΤα αλλαζω μια φορα το χρονο χρηστο.. Στην αρχη το εκανα καθε 6 μηνες αλλα καπου βαρεθηκα. Απο θεμα επιδοσεων στο cpυ δεν θα σου φυγει το κεφαλι απο τις διαφορες σε temps απο ενα καλο aio. Εκει που αξιζει ειναι η gpu.. Δεν βλεπεις πανω απο 45 και δεν ριχνει ρολογια ποτε.Δυστυχως ακριβο sport ρε γαμωτο και σιγουρα vfm δεν το λες σε καμμια περιπτωση. Αν μπορεις να το δικαιολογησεις στον εαυτο σου σαν βιτσιο η ακριβουτσικο χομπι εσυ ξερεις..😁.εγω βαρεθηκα να κανω το ιδιο χτισε pc καθε φορα και με ετρωγε να δοκιμασω κατι καινουργιο κ δυστυχως απο τοτε μονο υδροψυξη μου παει.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από niko13 1
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, niko13 είπε Τα αλλαζω μια φορα το χρονο χρηστο.. Στην αρχη το εκανα καθε 6 μηνες αλλα καπου βαρεθηκα. Απο θεμα επιδοσεων στο cpυ δεν θα σου φυγει το κεφαλι απο τις διαφορες σε temps απο ενα καλο aio. Εκει που αξιζει ειναι η gpu.. Δεν βλεπεις πανω απο 45 και δεν ριχνει ρολογια ποτε.Δυστυχως ακριβο sport ρε γαμωτο και σιγουρα vfm δεν το λες. Αν μπορεις να το δικαιολογησεις στον εαυτο σου σαν βιτσιο η ακριβουτσικο χομπι εσυ ξερεις..😁.εγω βαρεθηκα να κανω το ιδιο χτισε pc καθε φορα και με ετρωγε να δοκιμασω κατι καινουργιο Είχα ακούσει ότι κάθε 2 χρόνια αρκεί, αλλά δεν ξέρω κιόλας, δεν είχα ποτέ loop. Τα βγάζεις όλα και το cpu block και τα fittings που μπαίνουν οι σωλήνες κλπ και τα καθαρίζεις? Δεν είναι λίγο παίδεμα να το κάνεις συνέχεια? Μ'αρέσει το loop αλλά υπάρχουν και κάτι ωραία AIO. πχ : https://www.skroutz.gr/s/16925817/Asus-ROG-Ryujin-240.html Παίζει να κάνω κανένα τρελό και να βάλω και AIO και pump μόνο για την gpu Φίλε, ακριβούτσικο χόμπι ναι αλλά άμα δεν τα ξοδεύεις και σε κάτι να γουστάρεις τσάμπα πάει όλη η δουλειά!
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ναι τα λυνω ολα μια φορα το χρονο.. Το ψιλοαπολαμβανω ο μαζοχας.. Ακουστικα μουσικη κ παμε.. Αν μενεις αθηνα εγω εχω κ καθονται ενα rad 240 της ek, cpu block της alphacool, 6 fittings alphacool 13/10, να στα δωσω μην τα τρωει η σκονη αν εισαι διατεθιμενος να παρεις αντλια ρεσερβοιρ και να δοκιμασεις..να στα χαρισω οχι να στα πουλησω. Απο aio καλυτερα κ ισως σου βγει πιο φθηνα 1
XristosSp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, niko13 είπε Ναι τα λυνω ολα μια φορα το χρονο.. Το ψιλοαπολαμβανω ο μαζοχας.. Ωραίος! Σε παραδέχομαι! Ντάξει κιόλας τώρα που το σκέφτομαι μόνο την πρώτη φορά που κόβεις σωλήνες θα παιδέψει λίγο. Αλλά αν το κάνω μάλλον εγώ θα αρχίσω κατευθείαν από χρόνο 14 λεπτά πριν, niko13 είπε να στα χαρισω οχι να στα πουλησω Ε καλά εννοείται! Κοίτα Αθήνα μένω αλλά ντάξει δεν θα βάλω loop στον 4790. Σε κανένα χρόνο θα γίνει το επόμενο build. Άμα είμαστε εδώ γιατί όχι! Να τα πάρω από τώρα να κάθονται που δεν είμαι και 100% αν θα πάω σε loop ακόμα δεν λέει Σ'ευχαριστώ πάντως!
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Οκ παιχτη μου👍... Μαζευε σαν το μερμηγκα για black friday και rtx 3000😁
skskre Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εκφράζοντας προσωπική άποψη, ως κάτοχος i5 4ης γενιάς, πολύ καλό vfm έχουν οι 580 8gb ή/και 590 8gb. Εδώ μέσα παίζουν ~ 150€ και είναι πολύ καλές για full hd ίσως και για 2Κ. Νομιζω bottleneck λογω cpu δεν θα εχεις με αυτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα