Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,
είμαι νεα στο φόρουμ. Θέλω να πάρω ενα καινουριο υπολογιστή για την δουλειά μου (photoshop, gaming) κλπ 600-700 ευρω μαξ.
Είδα αυτο το μαγαζί https://pclove.gr/gaming-desktop-pc ,  αξίζει κατι απο αυτό το κατάστημα και η αγορά refurbished η να προτιμήσω καινούριο σ αυτο το μπατζετ.
Ευχαριστώ για την βοηθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fay_vas είπε

Καλησπέρα παιδια,
είμαι νεα στο φόρουμ. Θέλω να πάρω ενα καινουριο υπολογιστή για την δουλειά μου (photoshop, gaming) κλπ 600-700 ευρω μαξ.
Είδα αυτο το μαγαζί https://pclove.gr/gaming-desktop-pc ,  αξίζει κατι απο αυτό το κατάστημα και η αγορά refurbished η να προτιμήσω καινούριο σ αυτο το μπατζετ.

Καλώς ήρθες. Αλλά πες μας τι δουλειά κάνεις που έχει αντικείμενο gaming γιατί είναι όνειρο ζωής για πολλούς από εμάς να παίζουμε games και να πληρωνοναστε!!!!

Με το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω ξανασυνεργαστεί αλλά γενικά τα refurbished PC μάρκας αξίζουν τα λεφτά τους. Βέβαια αν έχουν γίνει certified refurbished και όχι απλό refurbished που κάνουν τα μαγαζάκια αλλάζοντας ένα δίσκο και τέλος. Θέλει λίγο προσοχή. Δες σε dell Greece αν πουλάει refurbished. Θα το κοιτάξω κι εγώ.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fay_vas είπε

Καλησπέρα παιδια,

Καλησπέρα,

συμπήρωσε σε παρακαλώ το παρακάτω καθώς και τι χρήση κάνεις, Ερασιτεχνικήεπαγγελματική κλπ :

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο 

Δημοσ.

Δεν τίθεται καν ερώτημα. Να προτιμήσεις καινούριο. Αυτά τα χρήματα που ζητάνε για τα refurbished είναι υπερβολικά πολλά για την παλιά τεχνολογία που προσφέρουν και επίσης δεν ξέρεις και τι χρήση/καταπόνηση έχουν φάει.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καλώς ήρθες. Αλλά πες μας τι δουλειά κάνεις που έχει αντικείμενο gaming γιατί είναι όνειρο ζωής για πολλούς από εμάς να παίζουμε games και να πληρωνοναστε!!!!

Με το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω ξανασυνεργαστεί αλλά γενικά τα refurbished PC μάρκας αξίζουν τα λεφτά τους. Βέβαια αν έχουν γίνει certified refurbished και όχι απλό refurbished που κάνουν τα μαγαζάκια αλλάζοντας ένα δίσκο και τέλος. Θέλει λίγο προσοχή. Δες σε dell Greece αν πουλάει refurbished. Θα το κοιτάξω κι εγώ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Γραφίστας είμαι το gaming πηγαινε στ hobby αλλα οχι κατι βαρυ.

15 λεπτά πριν, c_access είπε

Καλησπέρα,

συμπήρωσε σε παρακαλώ το παρακάτω καθώς και τι χρήση κάνεις, Ερασιτεχνικήεπαγγελματική κλπ :

Ποσό που διαθέτουμε : 650

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο 

Ποσό που διαθέτουμε : 650

Χρήση υπολογιστή : Επαγγελματική (γραφίστας) αλλα κ καθημερινή χρηση

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop illustrator after effects  sdl trados 17 κλπ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : Θα αγοραστεί μελοντικά αλλα προτείνετε αν γνωριζετε εως 200 ευρω

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ απο ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολογημένο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Windows 10

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fay_vas είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Γραφίστας είμαι το gaming πηγαινε στ hobby αλλα οχι κατι βαρυ.

Δεν ξέρω για τι είδους παιχνίδια μιλάμε αλλά το συγκεκριμένο Pc με αυτή την κάρτα γραφικών, μόνο κανένα ελαφρύ rts θα μπορείς να παίξεις.

Δυστυχώς η Dell δεν πουλάει στην ελλάδα refurbished αλλιώς θα σου έλεγα πήγαινε με κλειστά τα μάτια. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σύνθεση υπολογιστή μπορείς να πάρεις ένα έτοιμο απο κάποιο αξιόπιστο μαγαζί.

Π.χ.

Αυτό? Απλά δεν έχει λειτουργικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσωπικά δεν θα προτιμούσα refurbished με τίποτα. Ιδίως τα "gaming pc" του pc love (και άλλω καταστημάτων refurbished που έχει τύχει να δω) είναι για γέλια.

Είναι κρίμα ας πούμε το 2020 να δώσεις 550€ για να πάρεις κλειδωμένο τετραπύρηνο i5 του 2013 και 8 gb ram ddr3. Ακόμα και στα πολύ φθηνά, θα κοιτούσα ίσως μόνο κάτι στα 200€ και κάτω ας πούμε που δύσκολα φτιάχνεις κάτι καινούργιο, και αυτό μόνο για κάποια εντελώς βασική χρήση.

Δες την παρακάτω σύνθεση από Visionstudio στη Θεσσαλονίκη:

visionstudio.png.e7335226faaa7eda436031a6efb889ee.png

Αν μπορείς να ανέβεις ένα 50ρικο σε χρήματα, μπορείς να βάλεις καλύτερο επεξεργαστή και να πας στον Ryzen 5 3600.

Ακόμα κι έτσι όμως έχεις σύγχρονο cpu με 6 πυρήνες και 12 threads, 16 gb ram, 480 gb ssd, αξιόπιστο τροφοδοτικό και τίμια κάρτα για 1080p gaming. Έβαλα και ένα ανεμιστηράκι για μπροστά για να υπάρχει και κάποια ροή αέρα. Μπορείς να ζητήσεις να σου το συναρμολογήσουν από το κατάστημα.

Windows κατεβάζεις κανονικά και τα περνάς από ένα φλασάκι, και μετά αν θές αγοράζεις κάποιο κλειδί με 3-4€ από εδώ και τα ενεργοποιείς (εγώ ας πούμε πήρα από τον πωλητή Software Codes και σε μερικά λεπτά είχα το κλειδί στο email μου).

Τώρα για οθόνη επειδή την θέλεις και για δουλειά, καλύτερα να σου προτείνει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Για οθόνη ίσως πρέπει να παρεις αυτή : https://www.e-shop.gr/othoni-philips-328e9qjab-32-led-ultra-wide-curved-full-hd-p-PER.156216?utm_campaign=newsletter200529&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-otoni&utm_content=2.1-othoni+philips+328e9qjab+32+led+ultra+wide+curved+full+hd&offer=OFFER2015&d=200609

Προσφορά Newsletter 184.9€ ...ψήνομαι αλλά δεν έχω χώρο

Κωδικός προσφοράς : 2015

Δημοσ.
On 03/06/2020 at 10:19, masteripper said:

Για οθόνη ίσως πρέπει να παρεις αυτή : https://www.e-shop.gr/othoni-philips-328e9qjab-32-led-ultra-wide-curved-full-hd-p-PER.156216?utm_campaign=newsletter200529&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-otoni&utm_content=2.1-othoni+philips+328e9qjab+32+led+ultra+wide+curved+full+hd&offer=OFFER2015&d=200609

Προσφορά Newsletter 184.9€ ...ψήνομαι αλλά δεν έχω χώρο

Κωδικός προσφοράς : 2015

32αρα σε 1080p λογικά θα παίζει σκάκι με τα πίξελ 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...