zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν ψάχνεις για κάτι που δεν υπάρχει ή που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει...
jimmisk1974 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 κινεζικο ραδιοτηλεσκοπιο με ποιοτικα υλικα ! ! Σαν να λεμε ραδιοτηλεσκοπιο απο τα lidl ! !
CyanBlue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Αφού κατέκλεψαν και αντέγραψαν τα πάντα πάνω στη γη ψάχνουν για νέο υλικό; 🙃 1
turbat0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε κινεζικο ραδιοτηλεσκοπιο με ποιοτικα υλικα ! ! Σαν να λεμε ραδιοτηλεσκοπιο απο τα lidl ! ! Μόνο σαβούρες για το aliexpress νομίζεις ότι φτιάχνουν οι Κινέζοι? 5
plan B Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Το τοπιο που δειχνει η φωτο δεν μου μοιαζει για αληθινο. μου κανει για photoshop επεξεργασια. Στα χναρια της NASA βαδιζει και η Κινα νομιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, alexpap είπε Δεν ψάχνουμε για νοήμων ζωή, ψάχνουμε για νοήμων ζωή εφάμιλλης της δικιάς μας έως Ανόητης ζωής και μιας δεν έχουμε βρει ακόμη καμία υπάρχουν δύο περιπτώσεις. 1ο Δεν είμαστε εμείς ή αυτοί τόσο Νοήμων και δεν μπορούμε να συναντηθούμε. 2ο Αυτοί είναι πολύ πιο Νοήμων από εμάς και δεν μας δείχνουν σημασία. Τώρα μιας και η πεποίθηση μου είναι ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί Ανόητοι με πρώτο εμένα είμαι πεπεισμένος ότι θα μας βρουν αυτοί πρώτοι οπότε ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.
mader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 μην ψαρώνετε, ειναι για να στείλουν τον COVID και στους εξωγήινους...
trelaras52 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 "Η Κίνα σύντομα θα συμβάλει σημαντικά στην αναζήτηση της εξωγήινης ζωής" Αφού πρώτα συνέβαλε σημαντικά στην καταστροφή της γήινης ζωής είπε να ρίξει τα λεφτά της και στους εξωγήινους. Θέλει να πουλήσει xiaomi στους εξωγήινους γιατί ξέμειναν παρτίδες και spamαρουν διαφημιστικά στα email τους 1
nikosmakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Νεος μεζες, νουτλς με εξωγηινο κρεας, τι μας περιμενει!!! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από nikosmakos
bill987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Νεος μεζες, νουτλς με εξωγηινο κρεας, τι μας περιμενει!!! Θα τους τελείωσαν οι νυχτερίδες και τα σκυλάκια, ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες !!! 😂
vabill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, kirileman είπε Σε ένα τέτοιο έχασε μια από τις ζωές του ο Σον Μπιν. Τραγική ιστορία. Το ψηφίζω ως το Top Comment του 2020 2
HateMe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Προχθές έβλεπα αυτό https://www.imdb.com/title/tt1440129/ (Έκαναν ίδια πατάτα ώστε να ψάξουν εξωγήινους) Σήμερα διαβάζω αυτό. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕ ! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από HateMe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα