paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, kostasbm είπε έχω παρει από το λερου Μέρλιν πριν 6 χρόνια το αεροπιστολο που είχε και νομίζω έχει ακόμα... το ρεζουμε...αν έχεις τοίχους εξωτερικούς μεγάλη επιφάνεια μέσα είναι ιδανικό,κυριως όταν ο τοίχος είναι σαγρέ.....τον ποτίζει καλυτερα και έχει και αλλαγή μπροστά στο μπεκ του τροπου που ψεκαζει (οριζόντια κάθετα η διαγώνια)δηλαδή ανάλογα με τη κίνηση του χεριού πάνω κάτω πχ έχεις τη δέσμη οριζόντια. με τα χρόνια έχω φτάσει στο σημείο να μονώνω παράθυρα πόρτες τραβάω ταινίες στο ταβάνι και χρησιμοποιώ ένα κομμάτι χαρτόνι στο ένα χέρι για να μην πιτσιλίζω σε γωνιές κυρίως..επίσης η ποσότητα μπογιάς είναι ρυθμιζόμενη . το πινέλο η το μικρό ρολάκι μόνο για τελειωματα.....πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει..και τώρα σε λίγες μέρες ξεκινάω πάλι βάψιμο για ριξε ενα λινκ ή μοντελο να παω να το πάρω αν ειναι το απογευμα γιατι εχω να βαψω ολοκληρο σπιτι μεσα...
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε για ριξε ενα λινκ ή μοντελο να παω να το πάρω αν ειναι το απογευμα γιατι εχω να βαψω ολοκληρο σπιτι μεσα... Wagner wall perfect w 665..... https://www.ergalmotors.gr/ηλεκτρικά-εργαλεία/w665-wagner-ηλεκτρικό-πιστόλι-ψεκασμού-wall-perfect-350-watt-ps800.html?skr_prm=WyI3NDBmODkzYy1mODI5LTQ3MmQtODg5Yy0wMjlhYzU0ZmIwNmQiLDE1OTEzNTU5MDYyOTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 ενδεικτικα ψαξε λιγο για τις τιμες δε θυμάμαι ακριβώς ποσό το πήρα κάτι μεταξύ 120-130 στο λερου.....κάνε μια αναζήτησή ..πιθανόν να έχουν και κάποιο ποιο νέο μοντέλο έχει και ηλεκτρικό τώρα το είδα με μικρότερο δοχειο https://www.leroymerlin.gr/gr/search-results/?sort=Score&PriceRange-from=29&PriceRange-to=80&katigoria=[Πιστόλια Βαφής]&q=wagner&type=products Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από kostasbm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα