farcry33 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Το 13ρι δεν θα έπρεπε να λέγεται καν pro χωρίς κάρτα γραφικών δουλεύεις πολύ καλά το painting η ανοίγεις κάνα σοβαρό πρόγραμμα για να ψήσεις σουβλάκια 😂
Stergios74 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Κάποιος αγόρασε ένα μήλο για 25 σεντς. Το δάγκωσε και μετά το πούλησε 100.25 δολάρια. 2
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Cosmo1a είπε Έχουν οι Macαδες μην του λυπάσαι! και τετραπλή να ήταν η τιμή πάλι θα ψώνιζαν! Εντάξει έχουν καταντήσει αηδία αυτά τα σχόλια Εγώ θέλω να πάρω laptop ώς προγραμματιστής και για τις καθημερινές δουλειές . Τα windows δεν με βολεύουν / τα σιχαίνομαι , οπότε κοίταγα για macbook pro 13 16Gb 512SSD Έχει φτάσει του 2020 στα 2200ε , συγνώμη αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα οπότε και δεν θα ψωνίσω Και δεν το θέλω λόγω ψώνιου , πόσο μικρόμυαλοι είστε στην τελικοί όλοι εδω μέσα που κάνετε ακριβώς τα ίδια σχόλια? Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει για το λειτουργικό ? Περί Apple , αν συνεχίσει αυτή την τιμολογιακή πολιτική , πρέπει σιγά σιγά ο κόσμος να αρχίσει να απέχει με τις βλακείς με τις ρόδες , την βάση κτλ. αλλά τουλάχιστον τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα όπως η RAM 16 1 1
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Εντάξει έχουν καταντήσει αηδία αυτά τα σχόλια Εγώ θέλω να πάρω laptop ώς προγραμματιστής και για τις καθημερινές δουλειές . Τα windows δεν με βολεύουν / τα σιχαίνομαι , οπότε κοίταγα για macbook pro 13 16Gb 512SSD Έχει φτάσει του 2020 στα 2200ε , συγνώμη αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα οπότε και δεν θα ψωνίσω Και δεν το θέλω λόγω ψώνιου , πόσο μικρόμυαλοι είστε στην τελικοί όλοι εδω μέσα που κάνετε ακριβώς τα ίδια σχόλια? Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει για το λειτουργικό ? Περί Apple , αν συνεχίσει αυτή την τιμολογιακή πολιτική , πρέπει σιγά σιγά ο κόσμος να αρχίσει να απέχει με τις βλακείς με τις ρόδες , την βάση κτλ. αλλά τουλάχιστον τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα όπως η RAM εφόσον πας να βγάλεις λεφτά από αυτό, το κόστος σαν πάγιο δεν το βρίσκω και τόσο υψηλό άλλωστε αυτό σου πουλάνε αυτοί, ότι θα βγάλεις άρα δεν σε νοιάζει 1 1
IgnoreThem Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 θα ηθελα να δω screenshot οσων ποσταρουν με την apple συσκευη τους πριν τοποθετηθω
Bakxos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Οι δικαιολογίες του τύπου ότι αγοράζω apple για το λογισμικό μου θυμίζει την παροιμία θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. 4 1
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Bakxos είπε Οι δικαιολογίες του τύπου ότι αγοράζω apple για το λογισμικό μου θυμίζει την παροιμία θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ξεκάθαρα όσοι παίρνουν Mac , τα παίρνουν για το λογισμικό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος να τα σκας premium. 10
Bakxos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Ξεκάθαρα όσοι παίρνουν Mac , τα παίρνουν για το λογισμικό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος να τα σκας premium. Τρομερό λογισμικό προσφέρει πιοτητα
Cosmo1a Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Εντάξει έχουν καταντήσει αηδία αυτά τα σχόλια Εγώ θέλω να πάρω laptop ώς προγραμματιστής και για τις καθημερινές δουλειές . Τα windows δεν με βολεύουν / τα σιχαίνομαι , οπότε κοίταγα για macbook pro 13 16Gb 512SSD Έχει φτάσει του 2020 στα 2200ε , συγνώμη αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα οπότε και δεν θα ψωνίσω Και δεν το θέλω λόγω ψώνιου , πόσο μικρόμυαλοι είστε στην τελικοί όλοι εδω μέσα που κάνετε ακριβώς τα ίδια σχόλια? Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει για το λειτουργικό ? Περί Apple , αν συνεχίσει αυτή την τιμολογιακή πολιτική , πρέπει σιγά σιγά ο κόσμος να αρχίσει να απέχει με τις βλακείς με τις ρόδες , την βάση κτλ. αλλά τουλάχιστον τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα όπως η RAM Φιλαράκι η επιλογή υπάρχει! Εάν εσύ προτιμάς να βλέπεις συγκεκριμένο περιβάλλον για να δουλέψεις είναι άλλο! και εγώ στο χώρο εργασίας imac έχουμε και τα σκάμε καλά! Αλλά η επιλογή συνεχίζει να υπάρχει! 1
ntsikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Bakxos είπε Τρομερό λογισμικό προσφέρει πιοτητα Ποιότητα λέγεται και ναι την προσφέρει. Και με 5€ έχω Windows 10 υποστηριζόμενο και από την Apple αλλά και τη Microsoft μέσω boot camp οπότε 2 σε 1
gnsX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Πήρε αύξηση ο Lee που ήταν στην συναρμολόγηση, οπότε αναγκαστικά πέρασε το κόστος στον καταναλωτή 1
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Bakxos είπε Τρομερό λογισμικό προσφέρει πιοτητα Αλλουνού παπά. Εγώ π.χ που χρησιμοποιώ iOS για την δουλειά μου , θα με βόλευε ένα Mac που θα είχε άμεσα όλες μου τις υπενθυμίσεις και σημειώσεις συγχρονισμένες και γενικά θα είχε άψογη συνεργασία με το iPhone. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα