Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε H TV εχει εξωτερική κεραια ρε συ! Δεν κανω πλακα. Στην περιπτωση που εστω και για ψυχολογικους λογους θελει να προστατευτει η λυση ειναι αυτη. Καταργεις τα παντα μεσα στο σπιτι και βαφεις εσωτερικα ή εξωτερικα με EMF paint. Μαζί σου είμαι.. απλά πρέπει ο TS να καταλάβει ότι τίποτα και να μην έχει η ακτινοβολία είναι δίπλα του. Αλλά...
SeNNinhA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, omitziz είπε Μαζί σου είμαι.. απλά πρέπει ο TS να καταλάβει ότι τίποτα και να μην έχει η ακτινοβολία είναι δίπλα του. Αλλά... Πρεπει να σεβαστουμε την ανησυχια του. Παρολα αυτα πρεπει να βλεπει τα πραγματα απο την επιστημονικη τους ματια. Ενας λογος παραπανω η παθηση του.
mpampisaloniki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Συγνώμη αλλά μου γεννήθηκε απορία ,ό φίλος μίλησε για ψημένο αυγό,εγώ αν το θέλω μελάτο πόση ώρα πρέπει να το βάλω πάνω στο κινητό;και είναι καλύτερα να το φτιάξω με 4g ,κλήση ,η wifi;
gairf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, mpampisaloniki είπε Συγνώμη αλλά μου γεννήθηκε απορία ,ό φίλος μίλησε για ψημένο αυγό,εγώ αν το θέλω μελάτο πόση ώρα πρέπει να το βάλω πάνω στο κινητό;και είναι καλύτερα να το φτιάξω με 4g ,κλήση ,η wifi; Με 4G εγώ το άφησα 35 λεπτά και βγήκε λίγο σφιχτό, οπότε ή μειώνεις τον χρόνο ή το ψήνεις με wifi.
mpampisaloniki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, gairf είπε Με 4G εγώ το άφησα 35 λεπτά και βγήκε λίγο σφιχτό, οπότε ή μειώνεις τον χρόνο ή το ψήνεις με wifi. Θα το κάνω με wifi τελικά , με έπεισες και πιο νόστιμο θα γίνει και δεν θα έχει και ραδιενέργεια.
gairf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, mpampisaloniki είπε Θα το κάνω με wifi τελικά , με έπεισες και πιο νόστιμο θα γίνει και δεν θα έχει και ραδιενέργεια. Μα στην ραδιενέργεια είναι όλη η νοστιμιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις