Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

H TV εχει εξωτερική κεραια ρε συ!

Δεν κανω πλακα. Στην περιπτωση που εστω και για ψυχολογικους λογους θελει να προστατευτει η λυση ειναι αυτη. Καταργεις τα παντα μεσα στο σπιτι και βαφεις εσωτερικα ή εξωτερικα με EMF paint.

Μαζί σου είμαι.. απλά πρέπει ο TS να καταλάβει ότι τίποτα και να μην έχει η ακτινοβολία είναι δίπλα του. Αλλά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, omitziz είπε

Μαζί σου είμαι.. απλά πρέπει ο TS να καταλάβει ότι τίποτα και να μην έχει η ακτινοβολία είναι δίπλα του. Αλλά...

Πρεπει να σεβαστουμε την ανησυχια του.

Παρολα αυτα πρεπει να βλεπει τα πραγματα απο την επιστημονικη τους ματια. Ενας λογος παραπανω η παθηση του.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά μου γεννήθηκε απορία ,ό φίλος μίλησε για ψημένο αυγό,εγώ αν το θέλω μελάτο πόση ώρα πρέπει να το βάλω πάνω στο κινητό;και είναι καλύτερα να το φτιάξω με 4g ,κλήση ,η wifi;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpampisaloniki είπε

Συγνώμη αλλά μου γεννήθηκε απορία ,ό φίλος μίλησε για ψημένο αυγό,εγώ αν το θέλω μελάτο πόση ώρα πρέπει να το βάλω πάνω στο κινητό;και είναι καλύτερα να το φτιάξω με 4g ,κλήση ,η wifi;

Με 4G εγώ το άφησα 35 λεπτά και βγήκε λίγο σφιχτό, οπότε ή μειώνεις τον χρόνο ή το ψήνεις με wifi.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gairf είπε

Με 4G εγώ το άφησα 35 λεπτά και βγήκε λίγο σφιχτό, οπότε ή μειώνεις τον χρόνο ή το ψήνεις με wifi.

Θα το κάνω με wifi τελικά , με έπεισες και πιο νόστιμο  θα γίνει και δεν θα έχει και ραδιενέργεια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mpampisaloniki είπε

Θα το κάνω με wifi τελικά , με έπεισες και πιο νόστιμο  θα γίνει και δεν θα έχει και ραδιενέργεια.

Μα στην ραδιενέργεια είναι όλη η νοστιμιά! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...