Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Σε fastpath εχω γυρω στα 20ms ping, καμια φορα και πιο λιγο. Σκεφτομαι να το αλλαξω σε interleaved , επειδη θελω να κερδισω λιγο σε συγχρονισμο. Ποσο περιπου ping θα εχω με interleaved? Ποση ωρα περιπου θα τους παρει να με γυρισουν σε interleaved ? Και, αν εχω προβληματα , γινεται παλι να με γυρισουν σε fastpath, σωστα?
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Περίπου 20ms παραπάνω. Σε ποια εταιρεία είσαι; Έχεις ADSL ή VDSL; 1
malias4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εμενα με οτε 50αρα εχω interleave 22-24 κ με fast path 12-14 αναλογα. αν δεν σε καλυβει μπορεις να πεις να σε γυρισουν δεν θα υπαρξει θεμα 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Περίπου 20ms παραπάνω. Σε ποια εταιρεία είσαι; Έχεις ADSL ή VDSL; Cosmote. Στο κινητο συνηθως εχω 20-21ms και στο λαπτοπ κατω απο 10 .. ADSL ειμαι. Χρειάζεται να δωσω στατιστικά; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM
InternetMaster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εγώ έχω 50αρα interleaved και παίζω χωρίς πρόβλημα όλα τα online παιχνίδια. 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Πόσο ping περίπου; 2 ώρες πριν, InternetMaster είπε Εγώ έχω 50αρα interleaved και παίζω χωρίς πρόβλημα όλα τα online παιχνίδια.
InternetMaster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Πόσο ping περίπου; Στο Valorant που καίγομαι τώρα (χεχε) έχω 45-50 ms ping
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Στο Valorant που καίγομαι τώρα (χεχε) έχω 45-50 ms ping Το οριο ping που αρχιζει να κολλαει ποιο είναι;
soclvs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Το οριο ping που αρχιζει να κολλαει ποιο είναι; Εξαρτάται απο το πόσο εύκολα το αντιλαμβάνεται κάποιος αλλά πιστεύω πως σαν γενικός κανόνας θα ήταν max 100ms(Χειρότερη περίπτωση όπου θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι έστω και υποτυποδώς, υπάρχει και κόσμος που παιζει με 120-130 και δεν έχει θέμα αλλά το θεωρώ υπερβολικά μεγαλο) και κατα προτίμηση κάτω απο 60 ms. 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, soclvs είπε Εξαρτάται απο το πόσο εύκολα το αντιλαμβάνεται κάποιος αλλά πιστεύω πως σαν γενικός κανόνας θα ήταν max 100ms(Χειρότερη περίπτωση όπου θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι έστω και υποτυποδώς, υπάρχει και κόσμος που παιζει με 120-130 και δεν έχει θέμα αλλά το θεωρώ υπερβολικά μεγαλο) και κατα προτίμηση κάτω απο 60 ms. Ευχαριστώ φιλε
MinuStrike Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Στις 2/6/2020 στις 2:24 ΠΜ, Aggelos_INSM είπε Σε fastpath εχω γυρω στα 20ms ping, καμια φορα και πιο λιγο. Σκεφτομαι να το αλλαξω σε interleaved , επειδη θελω να κερδισω λιγο σε συγχρονισμο. Ποσο περιπου ping θα εχω με interleaved? Ποση ωρα περιπου θα τους παρει να με γυρισουν σε interleaved ? Και, αν εχω προβληματα , γινεται παλι να με γυρισουν σε fastpath, σωστα? Τι παιζεις αν επιτρεπεται? και που είναι ο server και εχεις μονο 20ms?
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, MinuStrike είπε Τι παιζεις αν επιτρεπεται? και που είναι ο server και εχεις μονο 20ms? GTA και cod, καμια φορα κανα battlefield 5 (το ping ειναι απο speedtest)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα