Προς το περιεχόμενο

To cd του Φοιτητή!!! Help me...

anektimitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους "insomniakes". Επειδή βλέπω ότι είστε ενημερωμένοι επί παντός επιστητού θα ήθελα να με πληροφορήσετε για "το cd του Φοιτητή".

Άκουσα ότι είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό περιοδικό,το οποίο κοστίζει μόνο 1€! Ξέρετε κάτι παραπάνω...?[/b]

Δημοσ.

Αφού δεν έχω λάβει κάποια σαφή και ικανοποιητική απάντηση...

Πιστεύω πως τώρα είμαι στη σωστή κατηγορία και ελπίζω να με ενημερώσουν οι "insomniakes" της Βόρειας Ελλάδος.

Δημοσ.

Δηλαδή, διάβασες τα links που δίνω εγώ κι ο Παναγιώτης Σ. και ακόμα δεν κατάλαβες τι είναι? Περίεργο μου φαίνεται αυτό... :shock:

Δημοσ.

Σύμφωνα με την ολοκαίνουργια εγκυκλοπαίδεια μου ο ορισμός είναι :

το cd του Φοιτητή = Ενα CD το οποίο περιέχει κάποια προγράμματα(software) , κάποια βιντεάκια (κυρίως με συνεντεύξεις ανώνυμων φοιτητών) , παιγνίδια και επίσης ενημέρωση για φοιτητικά στέκια και εκδηλώσεις κλπ.

Δημοσ.

Μήπως ξέρεις πολύ καλά τι είναι...???

Καλύτερα και από εμάς που όσες φορές και να μας το πεις δεν μας ενδιαφέρει να το αγοράσουμε...???

Δημοσ.

Thanks για τις πληροφορίες...Κατάλαβα περίπου τι είναι.Αν μου λέγατε και που μπορώ να το βρω θα ήμουν ευχαριστημένος.

Όσον αφορά τον άπιστο Jaco έχω να του πω ότι είδα μια διαφήμισή τους στην εφημερίδα Διαδρομές της Θεσσαλονίκης (που κυκλοφορεί μέσα στα αστικά) και δεν κατάλαβα τι είναι- Αν δεν με πιστεύεις πάρε την Παρασκευή τις Διαδρομές και δες την στήλη Φοίτηση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Μόλις αγόρασα το CD του Φοιτητή και έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια...Πολύ γαμάτο και μόνο 1Ευρώ! Ειδικά το ΜΑΠΑ Show είναι κορυφή-Χαιρετώ!!

Δημοσ.

Χαιρετώ...Ρε insomniakes ξέρετε τίποτα για το "Φεστιβάλ Φοίτηση" που θα γίνει το τριήμερο στο Βελλίδειο??Κάποιος να με ενημερώσει-Thanks

Επισκέπτης
Δημοσ.
Kala re file' date='se peirakse pou rotisa gia to Festival Foitisi??

Diladi esi poios eisai pou theleis na kleidosoune to topic mas??

Gia pes mas na mathoume...[/quote']

Ρε φιλε τοσα χρονια στα forum εχουν δει τα ματια μας πολλα. Δε χρειαζεται να πεισεις κανεναν οτι δε κανεις διαφημιση, μονο ο τιτλος που εδωσες στο θεμα ειναι αρκετος. Αλλα ο περισσοτεροι αμα τους ζορισουν λιγο "τη κανουν κατσικα". Το κακο με σενα ειναι οτι επιμενεις κι ολας.

Λοιπον θα πω σε αυτους που βγαζουν το "cd του φοιτητη" κι οχι σε σενα, να μην παρεξηγουμαι φυσικα, να πανε να βρουνε καμμια δουλεια (αληθινη) και να αφησουν τις @@

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...