anektimitos Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Χαιρετώ τους "insomniakes". Επειδή βλέπω ότι είστε ενημερωμένοι επί παντός επιστητού θα ήθελα να με πληροφορήσετε για "το cd του Φοιτητή". Άκουσα ότι είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό περιοδικό,το οποίο κοστίζει μόνο 1€! Ξέρετε κάτι παραπάνω...?[/b]
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Καλήμερα και καλώς ήρθες, δεν ξέρω τι είναι -αν είναι περιοδικό ή οχι - πάνε πολλά χρόνια απο τότε που ήμουν φοιτητής - αλλά , για κοίτα εδώ
georgeadams Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Κάθε 10 ημέρες το ίδιο θα ρωτάς? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=378159
anektimitos Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Αφού δεν έχω λάβει κάποια σαφή και ικανοποιητική απάντηση... Πιστεύω πως τώρα είμαι στη σωστή κατηγορία και ελπίζω να με ενημερώσουν οι "insomniakes" της Βόρειας Ελλάδος.
georgeadams Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δηλαδή, διάβασες τα links που δίνω εγώ κι ο Παναγιώτης Σ. και ακόμα δεν κατάλαβες τι είναι? Περίεργο μου φαίνεται αυτό...
The_Judas Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Σύμφωνα με την ολοκαίνουργια εγκυκλοπαίδεια μου ο ορισμός είναι : το cd του Φοιτητή = Ενα CD το οποίο περιέχει κάποια προγράμματα(software) , κάποια βιντεάκια (κυρίως με συνεντεύξεις ανώνυμων φοιτητών) , παιγνίδια και επίσης ενημέρωση για φοιτητικά στέκια και εκδηλώσεις κλπ.
Jaco Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μήπως ξέρεις πολύ καλά τι είναι...??? Καλύτερα και από εμάς που όσες φορές και να μας το πεις δεν μας ενδιαφέρει να το αγοράσουμε...???
anektimitos Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Thanks για τις πληροφορίες...Κατάλαβα περίπου τι είναι.Αν μου λέγατε και που μπορώ να το βρω θα ήμουν ευχαριστημένος. Όσον αφορά τον άπιστο Jaco έχω να του πω ότι είδα μια διαφήμισή τους στην εφημερίδα Διαδρομές της Θεσσαλονίκης (που κυκλοφορεί μέσα στα αστικά) και δεν κατάλαβα τι είναι- Αν δεν με πιστεύεις πάρε την Παρασκευή τις Διαδρομές και δες την στήλη Φοίτηση...
anektimitos Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Re Judas, perimeno apo sena na mou peis pou mporo na to vro! Ti egkiklopaideia eisai?
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Re Judas, perimeno apo sena na mou peis pou mporo na to vro! Ti egkiklopaideia eisai? Μου φαίνεται ότι βαριέσαι πολύ να διαβάσεις τα link που σου δώσαμε Πάντως δες και εδω πέρα : http://www.tocdtoufoititi.gr/modules/sections/index.php?op=listarticles&secid=2
anektimitos Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Μόλις αγόρασα το CD του Φοιτητή και έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια...Πολύ γαμάτο και μόνο 1Ευρώ! Ειδικά το ΜΑΠΑ Show είναι κορυφή-Χαιρετώ!!
anektimitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Χαιρετώ...Ρε insomniakes ξέρετε τίποτα για το "Φεστιβάλ Φοίτηση" που θα γίνει το τριήμερο στο Βελλίδειο??Κάποιος να με ενημερώσει-Thanks
as223 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ TOPIC-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
anektimitos Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Kala re file,se peirakse pou rotisa gia to Festival Foitisi?? Diladi esi poios eisai pou theleis na kleidosoune to topic mas?? Gia pes mas na mathoume...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Kala re file' date='se peirakse pou rotisa gia to Festival Foitisi??Diladi esi poios eisai pou theleis na kleidosoune to topic mas?? Gia pes mas na mathoume...[/quote'] Ρε φιλε τοσα χρονια στα forum εχουν δει τα ματια μας πολλα. Δε χρειαζεται να πεισεις κανεναν οτι δε κανεις διαφημιση, μονο ο τιτλος που εδωσες στο θεμα ειναι αρκετος. Αλλα ο περισσοτεροι αμα τους ζορισουν λιγο "τη κανουν κατσικα". Το κακο με σενα ειναι οτι επιμενεις κι ολας. Λοιπον θα πω σε αυτους που βγαζουν το "cd του φοιτητη" κι οχι σε σενα, να μην παρεξηγουμαι φυσικα, να πανε να βρουνε καμμια δουλεια (αληθινη) και να αφησουν τις @@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.