Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Δοκιμασε να αλλαξεις dns servers, (Εγω ειδα βελτιωση, για σενα δεν ξερω αλλα δοκιμασε)

Συνδεσου στη σελιδα του ρουτερ με το username , password ( τα γραφει κατω απο το ρουτερ)

WAN Setting, WAN , DSL Connection, ATM_DSL, βαζεις το manual dns  ipv4 στο on και γραφεις

1) 1.1.1.1. 2) 1.0.0.1 και 3) 8.8.8.8

το ping πηγε 41.. θα τ' αφησω για λιγες μερες για να δουμε τι θα κανει! ευχαριστω για τη βοηθεια !  ! ! 

Καταγραφή.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, mantsag83 είπε

το ping πηγε 41.. θα τ' αφησω για λιγες μερες για να δουμε τι θα κανει! ευχαριστω για τη βοηθεια !  ! ! 

Καταγραφή.JPG

Τιποτα , αν θες πιο χαμηλο ping ζητα fastpath, χανεις καποια mbps σε συγχρονισμο ομως

Επισκέπτης

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!😃😃😃

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΩΝ "ΞΑΝΑ" ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ FORTHNET ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΥΨΗΛΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 

Καταγραφή.JPG

1 ώρα πριν, mantsag83 είπε

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!😃😃😃

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΩΝ "ΞΑΝΑ" ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ FORTHNET ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΥΨΗΛΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 

Καταγραφή.JPG

Σε εβαλε fast, οπως σου ειπα με fast θα εχεις χαμηλοτερο ping.. Αλλα απο οτι βλέπω το download σου ειναι ακομα interleaved..

Επισκέπτης
21 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Σε εβαλε fast, οπως σου ειπα με fast θα εχεις χαμηλοτερο ping.. Αλλα απο οτι βλέπω το download σου ειναι ακομα interleaved..

μου ειπε οτι αν βαλει και το download στο fast, θα εχω μεγαλυτερο προβλημα... εχει λεει πολυ θορυβο η γραμμη 

1 λεπτό πριν, mantsag83 είπε

μου ειπε οτι αν βαλει και το download στο fast, θα εχω μεγαλυτερο προβλημα... εχει λεει πολυ θορυβο η γραμμη 

αυτο ειναι το ping που εχω τωρα (αλλα ειναι με wifi)

Καταγραφή.JPG

4 ώρες πριν, mantsag83 είπε

Αμα σου ειπε ετσι τοτε οκ 

ολα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...