Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Καλό μήνα στη παρέα! Πολύ καιρό παλεύω με τη Fortnhet να λύσω το πρόβλημα που έχω με την καθυστέρηση στο ίντερνετ... Άλλαξα το καλώδιο του ίντερνετ, που ερχόταν απο το κεντρικό, και άλλαξα και όλα τα φιλτράκια, και το πρόβλημα έγινε χειρότερο... Δεν έκανε σύνδεση! ( Με μηχάνημα Thomson TG585 ) {μπαμπάλαιο}... Χθες τοποθέτησα ένα ρούτερ της ΟΤΕ Speedport2i,συνδέθηκε και τώρα που μπήκα στις ρυθμίσεις, τα αποτελέσματα είναι αυτα... Η καθυστέρηση ελλατώθηκε όμως...
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Καλό μήνα στη παρέα! Πολύ καιρό παλεύω με τη Fortnhet να λύσω το πρόβλημα που έχω με την καθυστέρηση στο ίντερνετ... Άλλαξα το καλώδιο του ίντερνετ, που ερχόταν απο το κεντρικό, και άλλαξα και όλα τα φιλτράκια, και το πρόβλημα έγινε χειρότερο... Δεν έκανε σύνδεση! ( Με μηχάνημα Thomson TG585 ) {μπαμπάλαιο}... Χθες τοποθέτησα ένα ρούτερ της ΟΤΕ Speedport2i,συνδέθηκε και τώρα που μπήκα στις ρυθμίσεις, τα αποτελέσματα είναι αυτα... Η καθυστέρηση ελλατώθηκε όμως... 15.6 ADSL εισαι πολυ καλα, απλα εχεις πολλα errors. Ποση ωρα εχεις ανοιχτο το ρουτερ για να τα μετρησει? Επισης κατι τρεχει με το margin στο upload, ειναι πολυ χαμηλο.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε 15.6 ADSL εισαι πολυ καλα, απλα εχεις πολλα errors. Ποση ωρα εχεις ανοιχτο το ρουτερ για να τα μετρησει? Απο σημερα το πρωι ειναι αυτα...
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Απο σημερα το πρωι ειναι αυτα... Κακο αυτο.. Εγω με fastpath , μεσα σε μια μερα ουτε 10 error δε μαζευει.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε Κακο αυτο.. Εγω με fastpath μεσα σε μια μερα ουτε 10 error δε μαζευω.. Γι αυτο τωρα το γραψα στο forum.. μηπως δωσει κανενας καμια συμβουλη.. γιατι με τη forthnet δε μπορω να βγαλω ακρη.. το μονο που μου ειπαν, ηταν οτι εχει αργο συγχρονισμο.. εκανε κατι, αλλα οτι και να κανεις κραταει το πολυ 2 μερες... μετα παλι τα ιδια! και ολα τα τα errors βγηκαν απο τη μερα που αλλαξα τα φιλτρακια στα τηλεφωνα
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Γι αυτο τωρα το γραψα στο forum.. μηπως δωσει κανενας καμια συμβουλη.. γιατι με τη forthnet δε μπορω να βγαλω ακρη.. το μονο που μου ειπαν, ηταν οτι εχει αργο συγχρονισμο.. εκανε κατι, αλλα οτι και να κανεις κραταει το πολυ 2 μερες... μετα παλι τα ιδια! και ολα τα τα errors βγηκαν απο τη μερα που αλλαξα τα φιλτρακια στα τηλεφωνα Αποσυνδεσεις εχεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Αποσυνδεσεις εχεις? οχι.. καθστερηση μονο...
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, mantsag83 είπε οχι.. καθστερηση μονο... οταν λες καθυστερηση?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε οταν λες καθυστερηση? πχ: οταν δινω την εντολη να μπω στο youtube αργει να σταλει... ...γυριζει το κυκλακι του chrome προς τ' αριστερα... 😃
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, mantsag83 είπε πχ: οταν δινω την εντολη να μπω στο youtube αργει να σταλει... ...γυριζει το κυκλακι του chrome προς τ' αριστερα... 😃 Ποσο ping εχεις? Κανε ενα speedtest (με καλωδιο ethernet) και δειξε το ping
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Ποσο ping εχεις? Κανε ενα speedtest (με καλωδιο ethernet) και δειξε το ping
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Οι σελιδες φορτωνουν αργα και σε αλλους browsers ή μονο στο chrome συμβαινει αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Οι σελιδες φορτωνουν αργα και σε αλλους browsers ή μονο στο chrome συμβαινει αυτο? παντου... και σε browser και στο κινητο (πχ intagram)... γενικα 7 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Οι σελιδες φορτωνουν αργα και σε αλλους browsers ή μονο στο chrome συμβαινει αυτο? απο επανεκκινηση π εκανα πριν μιση ωρα...
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mantsag83 είπε παντου... και σε browser και στο κινητο (πχ intagram)... γενικα Δοκιμασε να αλλαξεις dns servers, (Εγω ειδα βελτιωση, για σενα δεν ξερω αλλα δοκιμασε) Συνδεσου στη σελιδα του ρουτερ με το username , password ( τα γραφει κατω απο το ρουτερ) WAN Setting, WAN , DSL Connection, ATM_DSL, βαζεις το manual dns ipv4 στο on και γραφεις 1) 1.1.1.1. 2) 1.0.0.1 και 3) 8.8.8.8 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 βγαλε ολα τα φιλτρα ολα τα τηλεφωνα ολα τα σπλιττερ και δες συγχρονισμο μετα απο reboot. σιγουρεψου οτι δεν σου κλεβουν wifi. δεν γινεται να εχεις 91ms ping στο speedtest εκτος αν καποιος κατεβαζει ή αν φταιει το pc σου 18 minutes ago, mantsag83 said: παντου... και σε browser και στο κινητο (πχ intagram)... γενικα απο επανεκκινηση π εκανα πριν μιση ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα