Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια περίεργη ερώτηση. Θέλω να πάρω κουκούλα για το αυτοκίνητο μιας και το καλοκαίρι δε το χρησιμοποιώ και κυκλοφορώ συνέχεια με παπί. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο εχει την κεραία η οποία δε βγαίνει και είναι σαν κέρατο στην οροφή. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Ανοίγουμε τρύπα στην κουκούλα; Σαν την κεραία στη φωτό είναι: Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Muhammad
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν ξεβιδώνει η κεραία;; Μην κάνεις τρύπα θα μπαίνει σκόνη μέσα και θα στο φάει το χρώμα . 1
Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξεβιδώνει η κεραία;; Μην κάνεις τρύπα θα μπαίνει σκόνη μέσα και θα στο φάει το χρώμα . Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι είναι βιδωτη από μέσα. Αλλά και πάλι είναι η επένδυση στον ουρανό και δε ξέρω πως διάολο ξεδιβωνει. Δεν έχω σκοπό να κόψω την επένδυση πάντως. Προσπάθησα να την ξεβιδωσω απ' έξω αλλά δε γίνεται. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος και έχει κανένα κόλπο για ασφάλεια. Φοβήθηκα μη τη σπάσω και τα παράτησα. Δεν έχω δει κανέναν πάντως με τρύπα στην κουκούλα για αυτό το λόγο. Μου φαίνεται γελοίο.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Kοίτα στο μανουαλ του αμαξιού ,θα γράφει.Είναι το μοντέλο που έβαλες;Πόλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Λογικα ειναι τοσο απλο Απλα εσυ οταν την ξεβιδωσεις μην την ξαναβιδωσεις οπως δειχνει το βιντεο.
Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kοίτα στο μανουαλ του αμαξιού ,θα γράφει.Είναι το μοντέλο που έβαλες;Πόλο; 12 λεπτά πριν, Talepwros είπε Λογικα ειναι τοσο απλο Απλα εσυ οταν την ξεβιδωσεις μην την ξαναβιδωσεις οπως δειχνει το βιντεο. Ναι ακριβώς αυτό είναι το αμάξι απλά στη φωτό δείχνει να έχει μεγαλύτερη βάση, λεπτότερη και με μεγαλύτερο μήκος. Προσπάθησα να την στρίψω αλλά δε τα κατάφερα και φοβήθηκα μη την σπάσω. Άκουσα κι έναν που έλεγε ότι ξεβιδωνει από μέσα και τα παράτησα Τι να πω; Να είναι τόσο απλό και απλά να έχει μαγκώσει για τα καλά η δικιά μου. Θα δοκιμάσω κι αύριο να δω.
zaccki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Το 6R δεν ειναι? Θέλεις να βγάλεις μόνο την κεραία φαντάζομαι έτσι? Όχι και τη βάση της? Βγάλε μια κοντινή φωτό αν μπορείς να το δούμε, δε νομίζω να μη ξεβιδώνει. 1
Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εντάξει έβγαλα άκρη. Τελικά βιδωτη ήταν απλά ήταν πολύ σφιχτή. Έβαλα δύναμη και ξεβιδωσε. Οπότε η βάση ξεβιδωνει από μέσα. Δε με απασχολεί αυτό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υ.Γ Τώρα ψάχνω για κουκούλα. Ρίξτε καμία πρόταση αν έχετε. Δε χρειάζομαι κάτι τρομερό 1
gasgounis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πληροφοριακα, θα πρεπει να εχεις καθαρισει καλα το αυτοκινητο πριν ριξεις την κουκουλα για να μην τριφτει τυχον χωμα που μπορει να εχει το αυτοκινητο με το πλαστικο της κουκουλας ωστε να αποφυγεις "γρατζουνιες" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα