Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα δέμα από Σκωτία; Το ξέρω ότι παίζει ρόλο και το κούριερ αλλά αν γνωρίζεται στο περίπου.
Iris_89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Πως στο στέλνουν? Royal mail 1st class, 2nd, express? Γενικότερα αργούν τα domestic αυτή την περίοδο. Αν έχεις tracking κοίταζε το. Συνήθως αν δεν είναι express delivery κάνει 1-2 εβδομάδες το πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 2/6/2020 στις 1:54 ΠΜ, Iris_89 είπε Πως στο στέλνουν? Royal mail 1st class, 2nd, express? Γενικότερα αργούν τα domestic αυτή την περίοδο. Αν έχεις tracking κοίταζε το. Συνήθως αν δεν είναι express delivery κάνει 1-2 εβδομάδες το πολύ Μου είπαν με royal mail international standard το εστειλαν 5 Ιουνίου...δεν έχω tracking δυστυχώς
gthe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Χριστινα Γ. είπε Μου είπαν με royal mail international standard το εστειλαν 5 Ιουνίου...δεν έχω tracking δυστυχώς Στην αντίθετη κατεύθυνση που έστειλα εγώ ένα φάκελο (uk προς Ελλάδα) έκανε 3 βδομάδες. Ήταν royal mail international standard. Γενικά έχουν κολλήσει λίγο. Εδώ εντός uk και κάνει 4-5 εργάσιμες να έρθει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα